tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.159
- Πόντοι
- 1.406
Μόνο να μη καπνιζει μαν μη παρει καμια φωτιάΠιες τεκίλα που είναι και καλοκαιρινό ποτό

Μόνο να μη καπνιζει μαν μη παρει καμια φωτιάΠιες τεκίλα που είναι και καλοκαιρινό ποτό
Και ρούμια, για καλοκαίρι το έχω γυρίσει σε havana club especial με sprite, coca kola, σκέτο με πάγο και μια φέτα λεμόνι, μοχίτο κλπ.Πιες τεκίλα που είναι και καλοκαιρινό ποτό
Τι πουλί;Ουτε μπυρα. Κανονικά καθόλου αλκοόλ με 40 βαθμους. Με τον Άντζελο παντως ήπιαμε κρασάκι (3 κιλά οι δυο μας) και σε συνδιασμο με τα μπιφτέκια της χήρας, κοιμήθηκα σα πουλι![]()
ουτε με ω ειναι ουτε με ο...με a ειναιΜε ομικρον το τόμαχοκ μαν, φλερταρεις με αναφορά![]()
τα ουισκια ηταν νεροπλυμα, οποτε που να σε πιασει το αλκοολ!!!Είναι περίεργη η φάση με το αλκοόλ ,χτες ήπια 2 ουισκια ήμουν μια χαρά ,σήμερα με μια μπύρα άναψα![]()
Πάντα σκέτο ,το πολύ με 2-3 σταγόνες νεροτα ουισκια ηταν νεροπλυμα, οποτε που να σε πιασει το αλκοολ!!!
στην φυλακη Χαρτοπολεμος πινει αλκοολ παρανομο που το φτιαχνουν απο φρουτα και νερο να ξερειςΠάντα σκέτο ,το πολύ με 2-3 σταγόνες νερο
Πήγαινε μιαΦρέντο εσπρέσσο σκέτο (σπιτικό).
Ψωμί χωριάτικο με φυστικοβουτυρο και μέλι.
Λεμονάδα σπιτική παραγωγής μου με λεμόνια από κτήμα μου ( με 50% στέβια).
2 μουστοκούλουρα τραγανά.
Μπανάνα, καρπούζι και ζουμί από το καρπούζι.
Νερό 333ml
Τώρα πάω παραλία μυστες
Μέσα μπορεί να κυκλοφορούν πιο εκλεκτές ετικέτες αποτι εξωστην φυλακη Χαρτοπολεμος πινει αλκοολ παρανομο που το φτιαχνουν απο φρουτα και νερο να ξερεις
δηλητηριο ειναι αλλα για αυτο ειναι ΤΟΣΟ ανθεκτικος ο μπουστης![]()
ναι ισχυει και αυτο αλλα δεν εχει παντα την δυνατοτηταΜέσα μπορεί να κυκλοφορούν πιο εκλεκτές ετικέτες σπίτι εξωαρκεί να έχεις λεφτά βέβαια...
Ρύζι γιοκ;Γεμιστά με ΚΙΜΑ ΜΟΝΟ,ταλαγανι,ζιρο.
ΑίσχοςΓεμιστά με ΚΙΜΑ ΜΟΝΟ,ταλαγανι,ζιρο.
Εχει μαν καργαΡύζι γιοκ;
ΑναφοράΑίσχος