tsontopoulos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2012
- Μηνύματα
- 1.044
- Κριτικές
- 71
- Like
- 12.194
- Πόντοι
- 19.250
Για να σου βγάλει τόσα υγρά , η έκανες την παπαρια και άφησες τον κιμα με πάρε πολύ υγρά , ( μέγα σφάλμα , ο καλός ο κιμάς ψήνεται και στο τέλος γλασαρει μέσα στην σάλτσα , και δεν βράζεται , αντίδραση Maillard reaction hello !)Σήμερα έκανα μουσακά...
, είτε δεν εψησες καλά τα λαχανικά πριν να τα βάλεις .
Επίσης. Ωραίο είναι μα κάμεις 2 στρώσεις λαχανικά και κιμάδες να φέρνει σε ένα πιο φινετσάτο αποτέλεσμα , και ταχύτερο χρόνο μαγειρέματος .
Τέλος θα σου πρότεινα άμα ο φούρνος σου δεν καίει εμοιομορφα να σκεπάζει με αλουμινόχαρτο το ταψί και στο τέλος αφαιρείς ρο αλουμινόχαρτο πάσπαλιζεις με ένα σκληρό πικάντικο τυρί και το αφήνεις να γκρατιναρει σε χαμηλή θερμοκρασία ( 140 εφόσον στα καίει ανομοιομορφία …
Σας μαθαίνουμε να γαματε ,
Τώρα να μαγειρεύετε τι άλλο να κάνει το μπου ΕΕ μαλακες ;
Να σας πληρώσει και τα δάνεια ;;;;;;;