Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 562K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.044
Κριτικές
71
Like
12.194
Πόντοι
19.250
Σήμερα έκανα μουσακά...
Για να σου βγάλει τόσα υγρά , η έκανες την παπαρια και άφησες τον κιμα με πάρε πολύ υγρά , ( μέγα σφάλμα , ο καλός ο κιμάς ψήνεται και στο τέλος γλασαρει μέσα στην σάλτσα , και δεν βράζεται , αντίδραση Maillard reaction hello !)
, είτε δεν εψησες καλά τα λαχανικά πριν να τα βάλεις .
Επίσης. Ωραίο είναι μα κάμεις 2 στρώσεις λαχανικά και κιμάδες να φέρνει σε ένα πιο φινετσάτο αποτέλεσμα , και ταχύτερο χρόνο μαγειρέματος .
Τέλος θα σου πρότεινα άμα ο φούρνος σου δεν καίει εμοιομορφα να σκεπάζει με αλουμινόχαρτο το ταψί και στο τέλος αφαιρείς ρο αλουμινόχαρτο πάσπαλιζεις με ένα σκληρό πικάντικο τυρί και το αφήνεις να γκρατιναρει σε χαμηλή θερμοκρασία ( 140 εφόσον στα καίει ανομοιομορφία …

Σας μαθαίνουμε να γαματε ,
Τώρα να μαγειρεύετε τι άλλο να κάνει το μπου ΕΕ μαλακες ;
Να σας πληρώσει και τα δάνεια ;;;;;;;
 

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Μηνύματα
12.205
Κριτικές
32
Like
29.373
Πόντοι
15.446
Για να σου βγάλει τόσα υγρά , η έκανες την παπαρια και άφησες τον κιμα με πάρε πολύ υγρά , ( μέγα σφάλμα , ο καλός ο κιμάς ψήνεται και στο τέλος γλασαρει μέσα στην σάλτσα , και δεν βράζεται , αντίδραση Maillard reaction hello !)
, είτε δεν εψησες καλά τα λαχανικά πριν να τα βάλεις .
Επίσης. Ωραίο είναι μα κάμεις 2 στρώσεις λαχανικά και κιμάδες να φέρνει σε ένα πιο φινετσάτο αποτέλεσμα , και ταχύτερο χρόνο μαγειρέματος .
Τέλος θα σου πρότεινα άμα ο φούρνος σου δεν καίει εμοιομορφα να σκεπάζει με αλουμινόχαρτο το ταψί και στο τέλος αφαιρείς ρο αλουμινόχαρτο πάσπαλιζεις με ένα σκληρό πικάντικο τυρί και το αφήνεις να γκρατιναρει σε χαμηλή θερμοκρασία ( 140 εφόσον στα καίει ανομοιομορφία …

Σας μαθαίνουμε να γαματε ,
Τώρα να μαγειρεύετε τι άλλο να κάνει το μπου ΕΕ μαλακες ;
Να σας πληρώσει και τα δάνεια ;;;;;;;
Παίζει ρόλο και η ρύθμιση του φούρνου, άμα βάλεις αντιστάσεις πάνω θα αρπάξει πάνω.
Άμα έχει πολλά υγρά κάτω και αέρα, θέλει ψάξιμο.
 

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.044
Κριτικές
71
Like
12.194
Πόντοι
19.250
Παίζει ρόλο και η ρύθμιση του φούρνου, άμα βάλεις αντιστάσεις πάνω θα αρπάξει πάνω.
Άμα έχει πολλά υγρά κάτω και αέρα, θέλει ψάξιμο.
Νομίζω παστίτσιο μουσακάς βάζεις θερμό αέρα , και αντιστάσεις σε Pyrex .

Εκτός αν το φτιάξεις σε πήλινο και σχεδον τελειώσει το μαγείρεμα των υλικών και βάζεις μόνο άνω αντίσταση , να δουλέψει σαν σαλαμάνδρα δλδ
 

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.044
Κριτικές
71
Like
12.194
Πόντοι
19.250
Επίσης μην ξεχάσω να αναφέρω πως στο παστίτσιο αν δεν κανείς σάλτσα Zozzo για να κανείς coating τα μακαρόνια δεν φτιάχνεις καλο παστίτσιο
 

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Μηνύματα
4.600
Κριτικές
20
Like
4.778
Πόντοι
2.696
Σου άρπαξε λίγο και έστειλε αρκετό ζουμί αλλά κατά τα άλλα νομίζω ότι θα τα πήγες καλά.
Πόσοι θα φάνε από το ταψί;
Εγώ και ο πατέρας μου (μένει σε άλλο διαμέρισμα)...
 

olotyxeros

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Μηνύματα
1.686
Κριτικές
24
Like
3.018
Πόντοι
3.820
Χθες το βράδυ φίλος Πετράν με γυναίκα από Γαλλία έφαγα Κις Λορέν, καλαμάκια χοιρινά και χωριάτικη. Για γλυκό παγωτό από Δεληολάνη.
 

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
43.089
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Μηνύματα
2.424
Κριτικές
10
Like
6.476
Πόντοι
1.346
Για να σου βγάλει τόσα υγρά , η έκανες την παπαρια και άφησες τον κιμα με πάρε πολύ υγρά , ( μέγα σφάλμα , ο καλός ο κιμάς ψήνεται και στο τέλος γλασαρει μέσα στην σάλτσα , και δεν βράζεται , αντίδραση Maillard reaction hello !)
, είτε δεν εψησες καλά τα λαχανικά πριν να τα βάλεις .
Επίσης. Ωραίο είναι μα κάμεις 2 στρώσεις λαχανικά και κιμάδες να φέρνει σε ένα πιο φινετσάτο αποτέλεσμα , και ταχύτερο χρόνο μαγειρέματος .
Τέλος θα σου πρότεινα άμα ο φούρνος σου δεν καίει εμοιομορφα να σκεπάζει με αλουμινόχαρτο το ταψί και στο τέλος αφαιρείς ρο αλουμινόχαρτο πάσπαλιζεις με ένα σκληρό πικάντικο τυρί και το αφήνεις να γκρατιναρει σε χαμηλή θερμοκρασία ( 140 εφόσον στα καίει ανομοιομορφία …

Σας μαθαίνουμε να γαματε ,
Τώρα να μαγειρεύετε τι άλλο να κάνει το μπου ΕΕ μαλακες ;
Να σας πληρώσει και τα δάνεια ;;;;;;;
Μια φέτα ψωμί στο κενό και θα εξαφανιστούν τα υγρά και θα είναι πιο εμφανίσιμο
 

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.044
Κριτικές
71
Like
12.194
Πόντοι
19.250
Χθες το βράδυ φίλος Πετράν με γυναίκα από Γαλλία έφαγα Κις Λορέν, καλαμάκια χοιρινά και χωριάτικη. Για γλυκό παγωτό από Δεληολάνη.
Μουνι είχε για τελείωμα το
Μενού ;
 

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Μηνύματα
4.600
Κριτικές
20
Like
4.778
Πόντοι
2.696
Για να σου βγάλει τόσα υγρά , η έκανες την παπαρια και άφησες τον κιμα με πάρε πολύ υγρά , ( μέγα σφάλμα , ο καλός ο κιμάς ψήνεται και στο τέλος γλασαρει μέσα στην σάλτσα , και δεν βράζεται , αντίδραση Maillard reaction hello !)
, είτε δεν εψησες καλά τα λαχανικά πριν να τα βάλεις .
Επίσης. Ωραίο είναι μα κάμεις 2 στρώσεις λαχανικά και κιμάδες να φέρνει σε ένα πιο φινετσάτο αποτέλεσμα , και ταχύτερο χρόνο μαγειρέματος .
Τέλος θα σου πρότεινα άμα ο φούρνος σου δεν καίει εμοιομορφα να σκεπάζει με αλουμινόχαρτο το ταψί και στο τέλος αφαιρείς ρο αλουμινόχαρτο πάσπαλιζεις με ένα σκληρό πικάντικο τυρί και το αφήνεις να γκρατιναρει σε χαμηλή θερμοκρασία ( 140 εφόσον στα καίει ανομοιομορφία …

Σας μαθαίνουμε να γαματε ,
Τώρα να μαγειρεύετε τι άλλο να κάνει το μπου ΕΕ μαλακες ;
Να σας πληρώσει και τα δάνεια ;;;;;;;
Δεν πήρα ποτέ δάνεια... Μην με τσουβαλιάζεις με τους πολλούς που πήραν...
 

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.044
Κριτικές
71
Like
12.194
Πόντοι
19.250
Μια φέτα ψωμί στο κενό και θα εξαφανιστούν τα υγρά και θα είναι πιο εμφανίσιμο


Όχι ρε φυσαρμόνικα μαν .
Μετά από καλό φαγητό μάλλον ύπνος θα ταίριαζε πιο καλά.
ένα Μπούκι πιστεύω είναι ότι πρέπει …
Δεν πήρα ποτέ δάνεια... Μην με τσουβαλιάζεις με τους πολλούς που πήραν...
κακώς θα στο αποπλήρωνα εγώ χαχαχχαχα
 

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Μηνύματα
6.586
Κριτικές
232
Like
91.254
Πόντοι
42.528
IMG_8653.jpeg
 
OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Μηνύματα
34.077
Κριτικές
42
Like
40.464
Πόντοι
28.246

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom