Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Aρπαξε μια ψιλη μαν,για οχι?Σήμερα έκανα μουσακά...
Ναι.Κωλομπαραδες ολοι![]()
Σου άρπαξε λίγο και έστειλε αρκετό ζουμί αλλά κατά τα άλλα νομίζω ότι θα τα πήγες καλά.Σήμερα έκανα μουσακά...
Ήθελε άλλα 10 λεπτά μανΣήμερα έκανα μουσακά...

Όχι μαν, κανονικά έπρεπε να βάλει αλουμινόχαρτο από πάνω να ψηθεί αλλά μην αρπάξει.Ήθελε άλλα 10 λεπτά μαν![]()
Για να σου βγάλει τόσα υγρά , η έκανες την παπαρια και άφησες τον κιμα με πάρε πολύ υγρά , ( μέγα σφάλμα , ο καλός ο κιμάς ψήνεται και στο τέλος γλασαρει μέσα στην σάλτσα , και δεν βράζεται , αντίδραση Maillard reaction hello !)Σήμερα έκανα μουσακά...
Παίζει ρόλο και η ρύθμιση του φούρνου, άμα βάλεις αντιστάσεις πάνω θα αρπάξει πάνω.Για να σου βγάλει τόσα υγρά , η έκανες την παπαρια και άφησες τον κιμα με πάρε πολύ υγρά , ( μέγα σφάλμα , ο καλός ο κιμάς ψήνεται και στο τέλος γλασαρει μέσα στην σάλτσα , και δεν βράζεται , αντίδραση Maillard reaction hello !)
, είτε δεν εψησες καλά τα λαχανικά πριν να τα βάλεις .
Επίσης. Ωραίο είναι μα κάμεις 2 στρώσεις λαχανικά και κιμάδες να φέρνει σε ένα πιο φινετσάτο αποτέλεσμα , και ταχύτερο χρόνο μαγειρέματος .
Τέλος θα σου πρότεινα άμα ο φούρνος σου δεν καίει εμοιομορφα να σκεπάζει με αλουμινόχαρτο το ταψί και στο τέλος αφαιρείς ρο αλουμινόχαρτο πάσπαλιζεις με ένα σκληρό πικάντικο τυρί και το αφήνεις να γκρατιναρει σε χαμηλή θερμοκρασία ( 140 εφόσον στα καίει ανομοιομορφία …
Σας μαθαίνουμε να γαματε ,
Τώρα να μαγειρεύετε τι άλλο να κάνει το μπου ΕΕ μαλακες ;
Να σας πληρώσει και τα δάνεια ;;;;;;;
Νομίζω παστίτσιο μουσακάς βάζεις θερμό αέρα , και αντιστάσεις σε Pyrex .Παίζει ρόλο και η ρύθμιση του φούρνου, άμα βάλεις αντιστάσεις πάνω θα αρπάξει πάνω.
Άμα έχει πολλά υγρά κάτω και αέρα, θέλει ψάξιμο.
Εγώ και ο πατέρας μου (μένει σε άλλο διαμέρισμα)...Σου άρπαξε λίγο και έστειλε αρκετό ζουμί αλλά κατά τα άλλα νομίζω ότι θα τα πήγες καλά.
Πόσοι θα φάνε από το ταψί;
Το πάνω μέρος θα γινόταν σαν μέλος τραπ συμμορ....εχχχμμμ....συγκροτήματος.Ήθελε άλλα 10 λεπτά μαν![]()
Ολόκληρο ταψί για δύο άτομα;Εγώ και ο πατέρας μου (μένει σε άλλο διαμέρισμα)...
Μια φέτα ψωμί στο κενό και θα εξαφανιστούν τα υγρά και θα είναι πιο εμφανίσιμοΓια να σου βγάλει τόσα υγρά , η έκανες την παπαρια και άφησες τον κιμα με πάρε πολύ υγρά , ( μέγα σφάλμα , ο καλός ο κιμάς ψήνεται και στο τέλος γλασαρει μέσα στην σάλτσα , και δεν βράζεται , αντίδραση Maillard reaction hello !)
Επίσης. Ωραίο είναι μα κάμεις 2 στρώσεις λαχανικά και κιμάδες να φέρνει σε ένα πιο φινετσάτο αποτέλεσμα , και ταχύτερο χρόνο μαγειρέματος .
Τέλος θα σου πρότεινα άμα ο φούρνος σου δεν καίει εμοιομορφα να σκεπάζει με αλουμινόχαρτο το ταψί και στο τέλος αφαιρείς ρο αλουμινόχαρτο πάσπαλιζεις με ένα σκληρό πικάντικο τυρί και το αφήνεις να γκρατιναρει σε χαμηλή θερμοκρασία ( 140 εφόσον στα καίει ανομοιομορφία …
Μουνι είχε για τελείωμα τοΧθες το βράδυ φίλος Πετράν με γυναίκα από Γαλλία έφαγα Κις Λορέν, καλαμάκια χοιρινά και χωριάτικη. Για γλυκό παγωτό από Δεληολάνη.
Μετά από καλό φαγητό μάλλον ύπνος θα ταίριαζε πιο καλά.Μουνι είχε για τελείωμα το
Μενού ;
Δεν πήρα ποτέ δάνεια... Μην με τσουβαλιάζεις με τους πολλούς που πήραν...Για να σου βγάλει τόσα υγρά , η έκανες την παπαρια και άφησες τον κιμα με πάρε πολύ υγρά , ( μέγα σφάλμα , ο καλός ο κιμάς ψήνεται και στο τέλος γλασαρει μέσα στην σάλτσα , και δεν βράζεται , αντίδραση Maillard reaction hello !)
Μια φέτα ψωμί στο κενό και θα εξαφανιστούν τα υγρά και θα είναι πιο εμφανίσιμο
ένα Μπούκι πιστεύω είναι ότι πρέπει …Μετά από καλό φαγητό μάλλον ύπνος θα ταίριαζε πιο καλά.
κακώς θα στο αποπλήρωνα εγώ χαχαχχαχαΔεν πήρα ποτέ δάνεια... Μην με τσουβαλιάζεις με τους πολλούς που πήραν...