argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.263
- Πόντοι
- 16.235
Καλά ξηγηθηκε...με το έπρεπε να τα συνοδεύσει;Α
Αυγα μάτια με μορταδέλα είσαι για προαγωγή μαν μου.
Με βιολογικά ντοματακια Περού;
Καλά ξηγηθηκε...με το έπρεπε να τα συνοδεύσει;Α
Αυγα μάτια με μορταδέλα είσαι για προαγωγή μαν μου.
Μα δεν είπα κάτι άλλο, προαγωγη είπα.Καλά ξηγηθηκε...με το έπρεπε να τα συνοδεύσει;
Με βιολογικά ντοματακια Περού;
Τίμιο .Δυο σάντουιτς με γυρο κοτοπουλο, κοκα κολα.
Όχι οκ εισαιΕγω που για μεσημερι εφαγα 4αυγα ματια και 2μικρα ψωμακια με μορταδελα κ τυρί να διαγραφω απο μονος μου ή να αυτομπαναριστω κανα διμηνο?
Όχι λουξ?μεσημερι μελιτζανες τουρλου με φετα, βραδυ 2 πιτογυρα με τυροκαυτερη και σπραιτ
Γιατί ενώ σε γενικές γραμμές είσαι καλό παιδί, στο τέλος δίνεις μια και τα γαμάς ολα? Εχω ήδη ενημερώσει τον Νιπλη για τα πιτογυρα με τυροκαυτερή και μου είπε ότι αυτό είναι η τελευταία σουμεσημερι μελιτζανες τουρλου με φετα, βραδυ 2 πιτογυρα με τυροκαυτερη και σπραιτ
Η τυροκαυτερη ειναι για αρχοντους δεν ειναι για λινατσεςΓιατί ενώ σε γενικές γραμμές είσαι καλό παιδί, στο τέλος δίνεις μια και τα γαμάς ολα? Εχω ήδη ενημερώσει τον Νιπλη για τα πιτογυρα με τυροκαυτερή και μου είπε ότι αυτό είναι η τελευταία σου![]()
Τι μάρκα η καυτερή μαν?Η τυροκαυτερη ειναι για αρχοντους δεν ειναι για λινατσες
Who is Niplis?
Τη βάζεις στο σουβλάκι μαν?Η τυροκαυτερη ειναι για αρχοντους δεν ειναι για λινατσες
Who is Niplis?
Εδώ πίνει λουξ με τα πιτογυρα αυτό σε πείραξε μανΤη βάζεις στο σουβλάκι μαν?
Δεν το χω ξαναδεί αυτό στην γεμάτη εμπειρίες ζωή μου![]()
Τι στο καλο ρε τυπε στα 80s ζεις ακομα, μονο τζατζικι?Τη βάζεις στο σουβλάκι μαν?
Δεν το χω ξαναδεί αυτό στην γεμάτη εμπειρίες ζωή μου![]()
Βάζεις και ρωσική μαι μαν?Τι στο καλο ρε τυπε στα 80s ζεις ακομα, μονο τζατζικι?![]()
οχι ρε εχει λαχανικα μεσα αυτη η μαλακια, πολυ παει και η παπρικα(σως οχι σκονη) ειδικα αν βρεις καυτερη , αλλα δυσκολο να βρεις γενικαΒάζεις και ρωσική μαι μαν?![]()
Εγώ βάζω λίγη μουσταρδα. Λίγη όμως όχι να στάζει κάτω.οχι ρε εχει λαχανικα μεσα αυτη η μαλακια, πολυ παει και η παπρικα(σως οχι σκονη) ειδικα αν βρεις καυτερη , αλλα δυσκολο να βρεις γενικα
ετσι ειναι το σωστο, οτι σως και να βαζεις, δυστυχως οι περισσοτεροι μαλακες στα σουβλατζιδικα τη πετανε με το μυστρι μεσα τη σως και δεν καταλαβαινεις τιποτα αλλο απο γευση ασε που γινεσαι σκατα, πρεπει να τους πεις για να βαλουν κοφτηΕγώ βάζω λίγη μουσταρδα. Λίγη όμως όχι να στάζει κάτω.
Αμα βάλεις και ντομάτα μέσα γινεται νερό η σως και λερωνεις μέχρι καλτσαετσι ειναι το σωστο, οτι σως και να βαζεις, δυστυχως οι περισσοτεροι μαλακες στα σουβλατζιδικα τη πετανε με το μυστρι μεσα τη σως και δεν καταλαβαινεις τιποτα αλλο απο γευση ασε που γινεσαι σκατα, πρεπει να τους πεις για να βαλουν κοφτη
Mονο μελιτζάνες ρε παικτη;μεσημερι μελιτζανες τουρλου με φετα, βραδυ 2 πιτογυρα με τυροκαυτερη και σπραιτ