athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 116.502
- Πόντοι
- 16.631
κουλουρι Μπουξου πρωινο,ψαρακι τσιπουρα με σαλατα μεσημερι
Αρχιδια εχεις λαβει .... στο εχω ξαναπει και εγω οτι την κάνεις αυτη την μαλακία , δευτερη φορά δηλαδη και μυαλο δεν βαζεις ,,... δεν σε βλεπω και για 3η φοράεντάξι ρε μπρο το έλαβα το μήνυμα

κουλουρι Μπουξου πρωινο,ψαρακι τσιπουρα με σαλατα μεσημερι

Αρχιδια εχεις λαβει .... στο εχω ξαναπει και εγω οτι την κάνεις αυτη την μαλακία , δευτερη φορά δηλαδη και μυαλο δεν βαζεις ,,... δεν σε βλεπω και για 3η φορά![]()

Ταλαιπωρία...για βραδυ ρυζογαλακι και νερό.Παϊδάκια ενάμιση κιλό
Λουκάνικο χωριάτικο
Σαγανάκι
Τζατζίκι
Χωριάτικη σαλάτα
Πράσινη μπίρα Heineken
Παγωτό βανίλια με σιρόπι καραμέλα
ζιρο τώρα
Από που μαν?11 μπιφτεκια .. εμφιαλωμένο νερό![]()
Από που μαν?

Γιατί μονός αριθμός τα μπιφτέκια μαν ?11 μπιφτεκια .. εμφιαλωμένο νερό![]()

Γιατί μονός αριθμός τα μπιφτέκια μαν ?
Τριαντάφυλλα αγόρασες ?![]()

Και με μπουκάλια Heineken το έκανε11 ηταν ολα
Μπορει να ηταν αυτα που ειχε ο Αλεφαντος και εβαζε πανω στο τραπεζι για να εξηγησει το συστημα που επρεπε να παιξει ο Ολυμπιακος για να ΚΕΡΔΑΕΙ παντα![]()

Μήπως τα στείλε νικ,να δει αισθητηρες κτλ αν είναι καλάδεν ξερω φιλε , μαλλον παραγγελια ηταν και μου τα "πουλησαν" για "τα εφτιαξα εγω αγαπη μου"
Δεν την προχωρησα την συζητηση![]()

έχω γαλουχηθεί μέσα από εμπόδια και δύσκολες αποφάσειςAν δεν είχε πει ο Καζαντζίδης το άσμα"Τα βιώματά μου λιώνουν σίδερα " θα το είχες πει δικαιωματικά εσύ.

Τα μέλη που αντέχουν στον χρόνο και δυσκολίες είναι σκληροί καργιοληδες.έχω γαλουχηθεί μέσα από εμπόδια και δύσκολες αποφάσεις![]()
H ιστορία έχει κυκλοφορήσει με ποτήρια νερό στο ξενοδοχείο και επειδή δεν είχε 11 ποτήρια φώναξε "Γκαρσόν! Παίχτες!"Και με μπουκάλια Heineken το έκανε![]()
Είσαι στον όγκο;11 μπιφτεκια .. εμφιαλωμένο νερό![]()
Γιατί ελαφρά προγευματισες;Μπουγατσα,κιμαδοπιτα,τυρόπιτα,καφε τώρα
Είσαι είδωλο προσκυνώΜπουγατσα,κιμαδοπιτα,τυρόπιτα,καφε τώρα