Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.705
- Πόντοι
- 3.656
Ψαρας εχουμε πει ρε γερο!!!Είναι εξωγήινος ο Βιρλας;![]()
Και σουβλατζης στον ελευθερο χρονο μου...
Ψαρας εχουμε πει ρε γερο!!!Είναι εξωγήινος ο Βιρλας;![]()
κανε παραθεση να καταλαβουμε σε ποιον μιλας ρε ανθρωπε και ο αλλος να απαντησει αν θελει με μπινελικια/καταρες κλπ να ανεβει λιγο και η τηλεθεαση αλλιως ετσι δεν κανουμε δουλειαΚαλό το Zacapa
Τηγανιτές πατάτες στο μπουφέ είναι για τα παιδιά - δεν περιμένουμε στην ουρά να φάμε ό,τι αφήσαν τα μικρά. Σε γενέθλια χασάπη πήγες;
Ε ναι πες τα ρε ρεζκανε παραθεση να καταλαβουμε σε ποιον μιλας ρε ανθρωπε και ο αλλος να απαντησει αν θελει με μπινελικια/καταρες κλπ να ανεβει λιγο και η τηλεθεαση αλλιως ετσι δεν κανουμε δουλεια
ε μα ετσι ραντομ απαντησεις σε ποστ 2 βδομαδες μπαγιατικαΕ ναι πες τα ρε ρεζ
Πω ρε πουστηε μα ετσι ραντομ απαντησεις σε ποστ 2 βδομαδες μπαγιατικα
σαν κατι τυπαδες που σκεφτονται κατι και νομιζουν οτι και οι αλλοι το βλεπουν σε συννεφακι πανω απο το κεφαλι τους σαν τα καρτουν και σου λενε μονο το ρεζουμε
"αυτο που λεγαμε με τον βασιλη για το μαραφετι εκεινο" ... bro δεν ξερουμε ουτε ποιος ειναι ο βασιλης
εντάξι ρε μπρο το έλαβα το μήνυμαε μα ετσι ραντομ απαντησεις σε ποστ 2 βδομαδες μπαγιατικα
σαν κατι τυπαδες που σκεφτονται κατι και νομιζουν οτι και οι αλλοι το βλεπουν σε συννεφακι πανω απο το κεφαλι τους σαν τα καρτουν και σου λενε μονο το ρεζουμε
"αυτο που λεγαμε με τον βασιλη για το μαραφετι εκεινο" ... bro δεν ξερουμε ουτε ποιος ειναι ο βασιλης
Aν δεν είχε πει ο Καζαντζίδης το άσμα"Τα βιώματά μου λιώνουν σίδερα " θα το είχες πει δικαιωματικά εσύ.είπαν διάλεξε αυτοφοράκιας να βγεις στα 30 με μια καλή μπάζα
ή σχολείο στρώσιμο κώλου και οικονομία σβιν με 850ε και τον Άδωνη χορηγό
έκανα την επιλογή μου
Ρε μαν με αυτά που γράφεις θες και λαικ; Αρακά έφαγα, δείξε ελεος!Παϊδάκια ενάμιση κιλό
Λουκάνικο χωριάτικο
Σαγανάκι
Τζατζίκι
Χωριάτικη σαλάτα
Πράσινη μπίρα Heineken
Παγωτό βανίλια με σιρόπι καραμέλα
ζιρο τώρα
Αρχιδια εχεις λαβει .... στο εχω ξαναπει και εγω οτι την κάνεις αυτη την μαλακία , δευτερη φορά δηλαδη και μυαλο δεν βαζεις ,,... δεν σε βλεπω και για 3η φοράεντάξι ρε μπρο το έλαβα το μήνυμα
κουλουρι Μπουξου πρωινο,ψαρακι τσιπουρα με σαλατα μεσημερι
Αρχιδια εχεις λαβει .... στο εχω ξαναπει και εγω οτι την κάνεις αυτη την μαλακία , δευτερη φορά δηλαδη και μυαλο δεν βαζεις ,,... δεν σε βλεπω και για 3η φορά![]()
Ταλαιπωρία...για βραδυ ρυζογαλακι και νερό.Παϊδάκια ενάμιση κιλό
Λουκάνικο χωριάτικο
Σαγανάκι
Τζατζίκι
Χωριάτικη σαλάτα
Πράσινη μπίρα Heineken
Παγωτό βανίλια με σιρόπι καραμέλα
ζιρο τώρα