argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.185
- Πόντοι
- 16.235
Όχι.Με κιμά![]()
Όχι.Με κιμά![]()
Από πού τυπε?Κρέπα αλμυρή σαλάτα σίζαρς φρέντο εσπρέσσο
η κρέπα από καντίνα η σίζαρς-φρέντο από καφετέρειαΑπό πού τυπε?
Αθηνα τυπε,η από πανηγύρι?η κρέπα από καντίνα η σίζαρς-φρέντο από καφετέρεια![]()
Στείλε μαν για τη δουλειά 4Ετοιμάζεται χειροποίητος γύρος
πατάτες και τζατζίκι
ντομάτα
και πίτα χειροποίητη
για τυλιχτά σουβλάκια
και μπαίνουν οι μπύρες κατάψυξη τώρα
αθήνα αλλά πανηγυριώτικηΑθηνα τυπε,η από πανηγύρι?
Εντάξει.αθήνα αλλά πανηγυριώτικη
Ο γύρος ψημένος στην σούβλα σε οριζόντια θέση όπως παλιά;Ετοιμάζεται χειροποίητος γύρος
πατάτες και τζατζίκι
ντομάτα
και πίτα χειροποίητη
για τυλιχτά σουβλάκια
Από που μαν ?Δυο σάντουιτς με γυρο κοτοπουλο, κοκα κολα.
Απο Πετραλωνα. Τα κατω.Από που μαν ?
από που το σάντουιτς μανΔυο σάντουιτς με γυρο κοτοπουλο, κοκα κολα.
Είμαι σε φουρνο και περιμενω στην ουρά για τυροπιτοσαντουιτς. Μπαίνει μέσα γέρος θεουλης και αφου μας αγνοεί όλους όσους περιμενουμε, φωνάζει μια κοπελιτσα πωλητρια και λέει το εξής μυθικό που ξεφτυλιζει την έννοια του μαρκετινγκ. "Βάλε μου αυτή εδώ τη γιαννιωτικη που γράφεις χειροποίητη, τις άλλες με τα ποδαρια τις φτιάχνετε? "Ετοιμάζεται χειροποίητος γύρος
πατάτες και τζατζίκι
ντομάτα
και πίτα χειροποίητη
για τυλιχτά σουβλάκια
Αυγα μάτια με μορταδέλα είσαι για προαγωγή μαν μου.Εγω που για μεσημερι εφαγα 4αυγα ματια και 2μικρα ψωμακια με μορταδελα κ τυρί να διαγραφω απο μονος μου ή να αυτομπαναριστω κανα διμηνο?
Όχι ρε...βαστα γερα!!!Εγω που για μεσημερι εφαγα 4αυγα ματια και 2μικρα ψωμακια με μορταδελα κ τυρί να διαγραφω απο μονος μου ή να αυτομπαναριστω κανα διμηνο?
Υπόκλιση...Είμαι σε φουρνο και περιμενω στην ουρά για τυροπιτοσαντουιτς. Μπαίνει μέσα γέρος θεουλης και αφου μας αγνοεί όλους όσους περιμενουμε, φωνάζει μια κοπελιτσα πωλητρια και λέει το εξής μυθικό που ξεφτυλιζει την έννοια του μαρκετινγκ. "Βάλε μου αυτή εδώ τη γιαννιωτικη που γράφεις χειροποίητη, τις άλλες με τα ποδαρια τις φτιάχνετε? "
![]()
φαντάσου τι θα ρώταγε αν ζήταγε λουκουμάδες μανΕίμαι σε φουρνο και περιμενω στην ουρά για τυροπιτοσαντουιτς. Μπαίνει μέσα γέρος θεουλης και αφου μας αγνοεί όλους όσους περιμενουμε, φωνάζει μια κοπελιτσα πωλητρια και λέει το εξής μυθικό που ξεφτυλιζει την έννοια του μαρκετινγκ. "Βάλε μου αυτή εδώ τη γιαννιωτικη που γράφεις χειροποίητη, τις άλλες με τα ποδαρια τις φτιάχνετε? "
![]()