Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.515
- Πόντοι
- 6.256
δεν ξέρω δεν κάνω τέτοια λάθη εγώ διπλοτσεκάρω τις καπότες μήπως τις έχει τρυπήσει καμιά κάργιαΣαν το χάπι της επόμενης μέρας για όσες τον τρώνε ακα και μετά μετανιώνουν.....
δεν ξέρω δεν κάνω τέτοια λάθη εγώ διπλοτσεκάρω τις καπότες μήπως τις έχει τρυπήσει καμιά κάργιαΣαν το χάπι της επόμενης μέρας για όσες τον τρώνε ακα και μετά μετανιώνουν.....
δεν ξέρω δεν κάνω τέτοια λάθη εγώ διπλοτσεκάρω τις καπότες μήπως τις έχει τρυπήσει καμιά κάργια

δεν έχω χρόνο εγώ να μαγειρεύω μαν σιγά μην απλώσω και φύλο για σπανακόπιταΕσύ μάλλον θα το τολμήσεις όταν μας έρθουν τα πρώτα F-35.

ναι αλλά ευτυχώς ήταν στη φουσκωτή κούκλα και δεν είχαμε δράματα μετάέχεις κάνει καμιά τρέλα να τα αμολυσεις σε καμία ;;![]()
εσυ βρε τηνειτζερ της συμφορας δεν χρειαζεται μαγειρευει η μανουλαδεν έχω χρόνο εγώ να μαγειρεύω μαν σιγά μην απλώσω και φύλο για σπανακόπιτα![]()

ετοιμος ημουν αν εβλεπα οτι δεν ειχαν νοικιάσει σερβιτόρους να σου πω να πεταχτεις μίαπω ρε πουστη στην φυλακα Τριπολεως ειχαν μακαρονια με κιμα σημερα
υγ καλεσμενος λεει ο ερημιτης Μειντοφ![]()

Ωραιος1.200gr παϊδάκια ,
3 μπιφτέκια ,
15-20 πατατες τηγανητες ,
τρεις τσιμπιες με την τσιμπιδα γυρο κοτόπουλο ( το έφαγα για να τσεκάρω την τσιμπιδα ),
3 φετες μπαγκετουλα γαλλική λαδοριγανι ψημενο στο καρβουνο
1 τεταρτημόριο πιτα ολικης ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ,
μιση κρεμ μπρουλε ,
μιση καραμέλε ,
2 τρουφάκια ( τα μικρα ) με σοκολάτα ( Valrhona ) και ρουμι (Ron Zacapa XO),
κρασι νερό κτλ
έχω αυτονομηθεί από πολύ μικρός για να έχεις υπόψη σουεσυ βρε τηνειτζερ της συμφορας δεν χρειαζεται μαγειρευει η μανουλα
υγ οταν σε πεταξουν στον δρομο θα βρωμισεις ΚΑΙ θα πεινασεις![]()
αν δω ανθρωπο να σε χαιρεταει καλα δε λεω τις ονειρωξεις σου οτι και καλα εφαγες με παρεα σου δινω αμκα,προπωπικο αριθμο,αφμ και 3 λιτρα αιμα που εχω και σπανιοετοιμος ημουν αν εβλεπα οτι δεν ειχαν νοικιάσει σερβιτόρους να σου πω να πεταχτεις μία
πρεπει να τσιμπησαν ενα 150αρι .. λουκουμι για εσενα![]()

οταν αλλαξες μονοπάτι στα σύνορα ;έχω αυτονομηθεί από πολύ μικρός για να έχεις υπόψη σου

Ναιμηχανηματα αλκοτεστ ; θα κανει στις πουτανες της παραλιακης που περπατάνε στο πεζοδρόμιο ;
Ικανο τον εχω να τους κοβει και κλησεις![]()
απο ποιο μερος ηρθε;γνωριζεις;δεν μου κανει για αλβανος ισως Αιγυπτιος μελαμψοςοταν αλλαξες μονοπάυτι στα σύνορα ;![]()

αν δω ανθρωπο να σε χαιρεταει καλα δε λεω τις ονειρωξεις σου οτι και καλα εφαγες με παρεα σου δινω αμκα,προπωπικο αριθμο,αφμ και 3 λιτρα αιμα που εχω και σπανιο![]()

12 χρονών ανέλαβα την οικογενειακή επιχείρησηοταν αλλαξες μονοπάυτι στα σύνορα ;![]()
χαλκο;12 χρονών ανέλαβα την οικογενειακή επιχείρηση

απο ποιο μερος ηρθε;γνωριζεις;δεν μου κανει για αλβανος ισως Αιγυπτιος μελαμψος![]()

και αλουμίνιαχαλκο;![]()
Εβγαζες τις πασες με το κορταρι έξω?12 χρονών ανέλαβα την οικογενειακή επιχείρηση
τα χρέη ;; σε ειχαν βαλει μπροστινό μέχρι και οι δικοι σου ρε πουστη μου12 χρονών ανέλαβα την οικογενειακή επιχείρηση