argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.245
- Πόντοι
- 16.235
Τα μαγείρεψα είπα,όχι "τα βίασα παρά φύσιν και κατά φύσιν".με τι τα γέμισες μαν με ρυζογκοφρέτες?
Τα μαγείρεψα είπα,όχι "τα βίασα παρά φύσιν και κατά φύσιν".με τι τα γέμισες μαν με ρυζογκοφρέτες?
Από που μαν?1.200gr παϊδάκια ,
3 μπιφτέκια ,
15-20 πατατες τηγανητες ,
τρεις τσιμπιες με την τσιμπιδα γυρο κοτόπουλο ( το έφαγα για να τσεκάρω την τσιμπιδα ),
3 φετες μπαγκετουλα γαλλική λαδοριγανι ψημενο στο καρβουνο
1 τεταρτημόριο πιτα ολικης ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ,
μιση κρεμ μπρουλε ,
μιση καραμέλε ,
2 τρουφάκια ( τα μικρα ) με σοκολάτα ( Valrhona ) και ρουμι (Ron Zacapa XO),
κρασι νερό κτλ
Από που μαν?
τα καινούρια αμάξια δεν έχουν ριζέρβα γιαυτόρε φυγε απο εδω που μου έμαθες και την ριζερβα , που μονο το λάστιχο ηξερες![]()
εσυ στο μονο αμαξι που μπορεις να μπεις και να μην εχει ρεζερβα ειναι να την έχεις πουλησει ή να στο εχει κλεψει κανας συμπατριωτης σουτα καινούρια αμάξια δεν έχουν ριζέρβα γιαυτό
αν θες κάποιον που να ξέρει από παλιά αμάξια πρέπει να ρωτήσεις τον αθηναίο ή ακόμα καλύτερα τον λάκη που το αμάξι του έχει πινακίδες αντίκας
σιγά μήπως φόρεσες και ποδιά?Τα μαγείρεψα είπα,όχι "τα βίασα παρά φύσιν και κατά φύσιν".
έχω μπει στα πιο ακριβά αμάξιαεσυ στο μονο αμαξι που μπορεις να μπεις και να μην εχει ρεζερβα ειναι να την έχεις πουλησει ή να στο εχει κλεψει κανας συμπατριωτης σου![]()
ελα ΒΡΕ αηδια να μου πουμε με τις ψητες και βραστες ρυζογκοφρετεςσιγά μήπως φόρεσες και ποδιά?![]()
Μπα,όχι...απλώς δεν είμαι ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ώστε να μην μπορώ να κανω το απόλυτο ελληνικό καλοκαιρινό φαγητό.σιγά μήπως φόρεσες και ποδιά?![]()
οι ρυζογκοφρέτες τρώγονται ΜΟΝΟ ωμές είναι το σούσι της επόμενης μέραςελα ΒΡΕ αηδια να μου πουμε με τις ψητες και βραστες ρυζογκοφρετες
Εδώ κάποιες νηστεύουν και πάλι λίγο το βάζουν στο στόμα. Έτσι για τη γεύση.Πολύ κιμα τυπε
Ποια ταβέρνα μαν? ξυπνα.ποιο απο όλα , γινε συγκεκριμένος μαν οταν ζητας προελεύσεις μην εχουμε κανα ατυχημα εδω , διαβάζει και ο Σαουλ ναπουμε![]()
πόσες μέρες σου πήρε να καταλάβεις τις οδηγίες?Μπα,όχι...απλώς δεν είμαι ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ώστε να μην μπορώ να κανω το απόλυτο ελληνικό καλοκαιρινό φαγητό.
Σαν το χάπι της επόμενης μέρας για όσες τον τρώνε ακα και μετά μετανιώνουν....οι ρυζογκοφρέτες τρώγονται ΜΟΝΟ ωμές είναι το σούσι της επόμενης μέρας
Ηρθε ο Νικ μαν,έφερε καινουργια μηχανήματα.σε σπιτι μαν , καλεσμένος![]()
Μη τους πεις περιοχη και παθουν καταθληψησε σπιτι μαν , καλεσμένος![]()
Εσύ μάλλον θα το τολμήσεις όταν μας έρθουν τα πρώτα F-35.πόσες μέρες σου πήρε να καταλάβεις τις οδηγίες?![]()
Ηρθε ο Νικ μαν,έφερε καινουργια μηχανήματα.