Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.397
- Πόντοι
- 6.256
με τσιμεντοκονία ντουροστικΜε τι γεμίζει ο στόκος που ο ονομαζεται ρυζογκοφρετες;
με τσιμεντοκονία ντουροστικΜε τι γεμίζει ο στόκος που ο ονομαζεται ρυζογκοφρετες;
μήπως τον ανεμιστήρα τον γυρνάς με το χέρι;ειρ κοντισιον με την ευρεία έννοια έχω βάλει τον ανεμιστήρα να χτυπάει πάνω σε κάτι παγάκια και μετά πάνω μου![]()
όχι αν το δοκιμάσεις στις σωστές ταβέρνεςΤο κάνεις χειρότερο![]()

δεν γυρνάει δεν είναι τέτοιος έχω πάρει έναν φορητό από πακιστανό στο φανάρι και τον έχω δέσει πάνω στο κοντάρι της σφουγκαρίστραςμήπως τον ανεμιστήρα τον γυρνάς με το χέρι;

Και στη σωστή ηλικίαόχι αν το δοκιμάσεις στις σωστές ταβέρνες![]()

ποια είναι η σωστή ηλικία για γεμιστό μπιφτέκι?Και στη σωστή ηλικία![]()
Μέχρι τα 8ποια είναι η σωστή ηλικία για γεμιστό μπιφτέκι?![]()
Toν άλλον μήνα μάλλον πιο πολύ σε συνθήκες καύσωνα θα είμαστε πάρα στα όρια του καύσωνα.πολύ δυνατό
τι διαφορά θα έχει τώρα και τον επόμενο μηνα? και σήμερα σχεδόν 37 έφτασε
χοντρό ρε μανΜέχρι τα 8
Κ αυτό στο λέω εγώ που στα 48 τρώω δρακουλινιαχοντρό ρε μαν![]()
Μου θυμίζει η ατάκα έναν παλαβό που έβγαινε σε καποια trash tv στα 90's και έλεγε ότι είμαστε άλογα γιατί είμαστε γραμμένοι σε κατ-αλόγους.Αλο-γο
Άλλο εσύ...![]()
Κ αυτό στο λέω εγώ που στα 48 τρώω δρακουλινια![]()

Μάλλον θα λες το θρυλικό Λάσκο που έβγαινε με γυαλιά ηλίου και κελεμπίες. Ένα ψώνιο που έλεγε ότι ο αρχιδιδάσκαλος είναι ένα αρχίδι δάσκαλος, ο έξυπνος είναι εξ ύπνου άρα κοιμισμένος ενώ ο ηλίθιος είναι το ηλί του θείου και κάτι τέτοιες παπαριές.

Παραλία, Κραθιοπαραλια η μέσα ;![]()

φουντούνια μόνοΚ αυτό στο λέω εγώ που στα 48 τρώω δρακουλινια![]()

πως δεν εγινε μελος αυτος με δικο του νημα κλπ?Για αρχη ναπουμε οτι λες , τον Αθανάσιο-Νικηφόρο-Μελετίου-Λασκος , να λες ολοκληρο το όνομα
Με Παγουρά Ελεάνα την είχες κάνει λαστιχο ;![]()

Μαν, τι θυμήθηκες τώρα...Μάλλον θα λες το θρυλικό Λάσκο που έβγαινε με γυαλιά ηλίου και κελεμπίες. Ένα ψώνιο που έλεγε ότι ο αρχιδιδάσκαλος είναι ένα αρχίδι δάσκαλος, ο έξυπνος είναι εξ ύπνου άρα κοιμισμένος ενώ ο ηλίθιος είναι το ηλί του θείου και κάτι τέτοιες παπαριές.
Που να έβλεπες τι ειχε βγει όταν βγήκε βρώμα ότι τα κεφτεδάκια από το ΙΚΕΑ ήταν...αλογίσια!!!!Μου θυμίζει η ατάκα έναν παλαβό που έβγαινε σε καποια trash tv στα 90's και έλεγε ότι είμαστε άλογα γιατί είμαστε γραμμένοι σε κατ-αλόγους.
Τόσο κάψιμο το λογοπαίγνιο....
Τα δρακουλινια είναι πιο σκληροπυρηνικά...εγώ όμως προτιμώ τα φουντούκια.Κ αυτό στο λέω εγώ που στα 48 τρώω δρακουλινια![]()
Φουντούνια!Που να έβλεπες τι ειχε βγει όταν βγήκε βρώμα ότι τα κεφτεδάκια από το ΙΚΕΑ ήταν...αλογίσια!!!!
Τα δρακουλινια είναι πιο σκληροπυρηνικά...εγώ όμως προτιμώ τα φουντούκια.