Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.343
- Πόντοι
- 12.756
απο την παλια δροσοπηγη...ειναι γειτονες
στην Νεα να παει

απο την παλια δροσοπηγη...ειναι γειτονες

καποτε ηταν ο σουβλακ ντεστεν του πασαλιμανιου...στην Νεα να παει![]()
Ναικαποτε ηταν ο σουβλακ ντεστεν του πασαλιμανιου...
Έχεις ένα δίκιο... Είδα μοσχάρι, είδα κάτι μπρεζε και ονειρεύτηκα μπριζόλες.Συμφωνώ...πλην όμως ΔΕΝ μιλάει για μπριζόλες ο συναγωνιστής.
Να υποθέσω ότι το ψωμί ήρθε με ειδική πτήση του air force 1 σήμερα το πρωί, αμέσως μόλις βγήκε από το φούρνο στη Λυών. Ή το άφησαν να ηρεμήσει και να κρυώσει πριν το βάλουν στην πτήση;Καλημερίζω την φτωχάτζα του σαιτ
Την γενιά της Ελαίς και της μαργαρίνης
Πρωινο :
ομελετα 3 αυγα + 5 ασπραδια , 2 ποσέ , γαλλικο ψωμι απο την ΛΥΩΝ (μέσα, οχι απο περιχωρα) φρυγανισμενο ,
2 φετες , 1 φετα κανονικη , το φρυγανισμένο επαλειψη με βουτηρο απο την Βρετάνη , και στο κανονικό συν μαρμελάδα βερυκοκο απο την Roussillon.
Daikin κλιματιστικα στους 22 βαθμους σταθερα , απο γκαράζ μεχρι σοφίτα![]()
Για μπριζόλες wagyu μιλούσα εγώ, αλλά τι να κάνω, έχει μείνει ο μικροαστισμος μέσα μου και τις τρώω με τηγανιτές πατάτες. Ετσι έμαθα στο Μπιθουλα που μεγάλωσα, καθώς είμαι αυτοδημιούργητος.Ποια μπριζόλα ??? Γεμίσαμε φτωχαντζες εδώ μέσα καλά τα λέει ο @Νίπλης
Για μπριζόλες wagyu μιλούσα εγώ, αλλά τι να κάνω, έχει μείνει ο μικροαστισμος μέσα μου και τις τρώω με τηγανιτές πατάτες. Ετσι έμαθα στο Μπιθουλα που μεγάλωσα, καθώς είμαι αυτοδημιούργητος.

Fair enough...Σαφώς
Όχι όμως για Τετάρτες, Παρασκευές, σαρακοστές κλπ.![]()
Δεκτον...Έχεις ένα δίκιο... Είδα μοσχάρι, είδα κάτι μπρεζε και ονειρεύτηκα μπριζόλες.
Μεα κουλπα...
Παναγιωτάκης...Μανταμ Σουσου δηλαδη![]()
Σιλανς!!!ΠΤΩΧΕ..........![]()
εγώ που το βάζω το daikin στο 25 πάντως μετά από μισή ώρα δεν μπορώ να κάτσω στο σαλόνι χωρίς μπλούζα στους 22 θέλω και μπουφάνκανονικα μαν, τι φουτερ ; οχι ακομα
παντως .. οχι σαν κατι φτωχατζες και κατi μισθωτους που ειναι ετσι :
![]()
Δυνατό εργαλείο...εγώ που το βάζω το daikin στο 25 πάντως μετά από μισή ώρα δεν μπορώ να κάτσω στο σαλόνι χωρίς μπλούζα στους 22 θέλω και μπουφάν![]()
πολύ δυνατόΔυνατό εργαλείο...
Από τώρα αν βάζετε κλιματιστικά ρε λουλουδες τον επόμενο μήνα θα κυκλοφορείτε με βγαλμένη την πέτσα σας;
Από πού τα εδέσματα μαν ?•Κοκορέτσι
•Κεμπάπ
•Πατάτες τηγανιτές
•Σαλάτα
•Κόκα κόλα
Από πού τα εδέσματα μαν ?