Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 796K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
9.902
Πόντοι
1.056

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
εγώ που το βάζω το daikin στο 25 πάντως μετά από μισή ώρα δεν μπορώ να κάτσω στο σαλόνι χωρίς μπλούζα στους 22 θέλω και μπουφάν :confused:

λογικο .. γιατι προφανως εσεις οι Αλβανοι εχετε αλλη σωματικη συσταση με τα σκουπιδια που τρωγατε :coffee:
Επισης μην ξεχνας οτι εγω κανω και personal εχω εξισορροπήσει τα Τσακρα μου , το Τσι μου ειναι σε καταπληκτικη κατασταση κτλ κτλ κτλ

Τα δικά σου παρόμοια "ας το πουμε ετσι" ειναι η τυχερη πινιατα , 1+1 , χαλκος , ασβεστης οικοδομης , μυστρι , αμστελ , σισα , μπαφο , κτλ ..

Καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχει συγκριση τωρα , μην λεμε οτι θέλουμε :coffee:

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
7.029
Πόντοι
1.406

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.044
Πόντοι
6.246
λογικο .. γιατι προφανως εσεις οι Αλβανοι εχετε αλλη σωματικη συσταση με τα σκουπιδια που τρωγατε :coffee:
Επισης μην ξεχνας οτι εγω κανω και personal εχω εξισορροπήσει τα Τσακρα μου , το Τσι μου ειναι σε καταπληκτικη κατασταση κτλ κτλ κτλ

Τα δικά σου παρόμοια "ας το πουμε ετσι" ειναι η τυχερη πινιατα , 1+1 , χαλκος , ασβεστης οικοδομης , μυστρι , αμστελ , σισα , μπαφο , κτλ ..

άσε ρε λουσίντα με τα τσάκρα και τα άκρα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.393
Πόντοι
6.256

όλα αυτά ίσχυαν τα πρώτα χρόνια τώρα έχω και εγώ πέρσοναλ και μου στέλνουν τα γεύματα στο σπίτι και το γραφείο κάθε μέρα :coffee:

το έχω βάλει στους 27 και autospeed τώρα για να φανταστείς για να μπορέσω να σταθώ :coffee::coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
όλα αυτά ίσχυαν τα πρώτα χρόνια τώρα έχω και εγώ πέρσοναλ και μου στέλνουν τα γεύματα στο σπίτι και το γραφείο κάθε μέρα :coffee:

το έχω βάλει στους 27 και autospeed τώρα για να φανταστείς για να μπορέσω να σταθώ :coffee::coffee:

δεν ξερω γιατι σου μιλάω , αφου εχεις το φθηνο μοντέλο :confused::confused::confused:

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
7.029
Πόντοι
1.406
ε όχι μαν

σε μερικές ταβέρνες και εστιατόρια είναι τοπ :rockon:
Γεμιστο μπιφτέκι έτρωγα όταν με πηγαιναν διακοπές οι γονείς μου στη Πελοπόννησο μόλις έκλειναν τα σχολεία :coffee:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.370
Πόντοι
6.256

για το ερκοντισιο λεμε τωρα το εχεις στους 27c?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.393
Πόντοι
6.256
Γεμιστο μπιφτέκι έτρωγα όταν με πηγαιναν διακοπές οι γονείς μου στη Πελοπόννησο μόλις έκλειναν τα σχολεία :coffee:
γεμιστό μπιφτέκι γαμάει αλλά όχι όσο οι γεμιστές ρυζογκοφρέτες

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
22
Like
17.286
Πόντοι
8.695
Βραδυνό, Γιαούρτι (πρόβειο με πέτσα) με βρώμη, ηλιοσπορο και μέλι για να βγω αύριο στην παραλία. Το γεγονός ότι όλο το χειμώνα έτρωγα και τα άντερα μου δε με πτοεί....

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.393
Πόντοι
6.256
για το ερκοντισιο λεμε τωρα το εχεις στους 27c?
ειρ κοντισιον με την ευρεία έννοια έχω βάλει τον ανεμιστήρα να χτυπάει πάνω σε κάτι παγάκια και μετά πάνω μου :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom