athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 116.502
- Πόντοι
- 16.631
για τον μπουτσοΤα πατατάκια θέλουν ΤΣΕΝΤΑΡ
Νόμος απαράβατος

για τον μπουτσοΤα πατατάκια θέλουν ΤΣΕΝΤΑΡ
Νόμος απαράβατος

Η κέτσαπ είναι μόνο για το χοτ ντογκγια τον μπουτσο![]()
ισχυειΗ κέτσαπ είναι μόνο για το χοτ ντογκ
Όχι σαν κατι τυπαδες που την βάζουν ακόμα και στο παστίτσιο

το λιγο δεν χρειαζότανλιγο γκει

Στις πατάτες αν είναι τηγανιτές ναιισχυει
υγ εχω παρει κετσαπομαγιονεζα ΓΑΜΑΕΙ τις βαζω και στις Μακκειν![]()

Πάνες δοκίμασες η σου χαλάνε την στρογγυλαδα στο οπίσθιο προφίλ;φρέντο εσπρέσσο
μπουγάτσα με κανέλα άχνη
νερό
1μισι ρολό κωλόχαρτο![]()
Ξέχασες και τον τριμμένο λιναρόσπορο και τις ΡΟΖ πετσετουλες για να μην λερωνομαστε....Στις πατάτες αν είναι τηγανιτές ναι
Αν είναι ψητές πρέπει να βάλεις βούτυρο πιπέρι και γιαούρτι![]()
όχι προτιμώ αυτό το κλύσμα που έφερε αυτός στο ντράγκονς ντενΠάνες δοκίμασες η σου χαλάνε την στρογγυλαδα στο οπίσθιο προφίλ;
Τι αξίωμα έχεις μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ;όχι προτιμώ αυτό το κλύσμα που έφερε αυτός στο ντράγκονς ντεν![]()
είμαι τρολλ της νεας δημοκρατίας ομάδα αλήθειας και τέτοιαΤι αξίωμα έχεις μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ;
Έχεις όλα τα προσόντα ...
αυτα ειναι σουβερ παιδια μην ειστε στουρνοτσελιγκεςπατάκια είναι αυτό που ακουμπάω το ποτό μου πάνω για να μην λερώνει το πανάκριβο τραπεζάκι μου![]()

σουβέρ δεν είναι αυτές οι άσπρες κιλότες σα κουρτίνεςπου οι γριές ντύνουν τα τραπεζάκια και τα πάντα μέσα στο σπίτι για να μην σκονίζονται?αυτα ειναι σουβερ παιδια μην ειστε στουρνοτσελιγκες![]()
σουβέρ δεν είναι αυτές οι άσπρες κιλότες σα κουρτίνεςπου οι γριές ντύνουν τα τραπεζάκια και τα πάντα μέσα στο σπίτι για να μην σκονίζονται?

αν παραγγείλεις πίτσα φαν με έκπτωση σε συνδυασμό με κουπόνι και με market pass ίδια ποιότητα θα είναιόχι ακριβώς
για τις πέππες τι άποψη έχεις?![]()

δε βγαίνει επενδυτικό προιόν δλδ?αν παραγγείλεις πίτσα φαν με έκπτωση σε συνδυασμό με κουπόνι και με market pass ίδια ποιότητα θα είναι![]()

σεμεν δεν ειναι αυτα? που τα εβαζες και γωνια στην τβ και εκρυβαν τα 2/3 της οθονης και εβλεπες στο περιπου τι γινοταν στην ταινια μονο απο τις κατω γωνιεςσουβέρ δεν είναι αυτές οι άσπρες κιλότες σα κουρτίνεςπου οι γριές ντύνουν τα τραπεζάκια και τα πάντα μέσα στο σπίτι για να μην σκονίζονται?
εγώ είμαι εκτόςδε βγαίνει επενδυτικό προιόν δλδ?![]()
σεμεδάκια, ναισεμεν δεν ειναι αυτα? που τα εβαζες και γωνια στην τβ και εκρυβαν τα 2/3 της οθονης και εβλεπες στο περιπου τι γινεταν στην ταινια μονο απο τις κατω γωνιες