Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.449
- Πόντοι
- 6.256
Σε όλα αυτά η απάντηση ήταν είναι και θα είναι μια : ΡΥΘΜΙΣΗπρεπει να πληρωσεις και θα πληρωσεις
υγ θα κανεις παρεα στον μεντορα σου γκραντε Χαρτοπολεμο Δομοκο![]()
Σε όλα αυτά η απάντηση ήταν είναι και θα είναι μια : ΡΥΘΜΙΣΗπρεπει να πληρωσεις και θα πληρωσεις
υγ θα κανεις παρεα στον μεντορα σου γκραντε Χαρτοπολεμο Δομοκο![]()
τα ξερεις καλα γιατι και ΕΣΥ εισαι ολα τα κιλα ολα τα λεφτα,δηλωνες 5 στρεμματα και εχεις 1,εχεις 50 ζα και δηλωνες 200,Ο μεντιβ κουμπάρε ήταν αφελής
Ενώ είχε όλα τα στοιχεία μιας καλής εταιρίας τύπου ποντσι ,δυστυχώς δεν μπόρεσε να βρει τη νομική κάλυψη μιας τέτοιας κομπίνας .
Νομίζω πλέον το κάνουν οι τράπεζες με τις πλάτες των κυβερνήσεων και απαλλάσσονται του ποινικού δικαίου .
Ατελείωτες ώρες έχω μελετήσει μπουμπούκια τύπου μεντοβ κ ποντσι

Γαμω τις λεπτές, ΑΚΩΛΕΣ μονδερνες , τηλεοράσεις που δεν έχουν χώρο για να σταθεί ένα σεμεδακι πάνω τους γαμω...άσε που είναι κι ευαισθητουλες ...οι παλιές οι κωλαρουδες ήταν σκυλιά ..εμένα η δικιά μου κράτησε 18 ολόκληρα χρόνια...οι μονδερνες ζήτημα είναι αν πιάσουν τα δέκα,αυτό μου το είπε ειδικός.Αυτό ακριβώς
![]()
τα ξερεις καλα γιατι και ΕΣΥ εισαι ολα τα κιλα ολα τα λεφτα,δηλωνες 5 στρεμματα και εχεις 1,εχεις 50 ζα και δηλωνες 200,
εισαι κομμουνιστης με απατεωνιστικες πασοκικες τσεπες
υγ εμεις οι ΔΕΞΙΟΙ ειμεθα ιδεολογοι και φτωχοι![]()

Το καλοκαίρι που ζεσταινοταν το νερό στην ποτίστρα. Αλλα όχι τον Ιούνιο, από 15αυγουστο και μετά...νερό ζεστό να μην ρωτήσω...
Πίτσα-μπύρα.Μην παρεκτρέπεστε αδέρφια. Τι θα φάμε το βράδυ με το τον τελικό;
Οι δεξιοί είναι οι χρήσιμοι βλάκες μια ζωήτα ξερεις καλα γιατι και ΕΣΥ εισαι ολα τα κιλα ολα τα λεφτα,δηλωνες 5 στρεμματα και εχεις 1,εχεις 50 ζα και δηλωνες 200,
εισαι κομμουνιστης με απατεωνιστικες πασοκικες τσεπες
υγ εμεις οι ΔΕΞΙΟΙ ειμεθα ιδεολογοι και φτωχοι![]()
Μπήκες στην χρονομηχανή και γύρισες στο 1981;Οι δεξιοί είναι οι χρήσιμοι βλάκες μια ζωή
Ψηφίζουν δεξιά κόμματα που τα απαρτίζουν κλέφτες νομίζοντας ότι πρατούν κ ψηφίζουν το σωστό
Επί Ανδρέα έκλεβαν όλοι οι ικανοί
Επί Κούλη μόνο οι δικοι του...
Αυτη είμαι η διαφορά
Του ορθοδόξου ΠΑΣΟΚ με τον απατεώνα Κούλη
Συν ότι στην εξωτερική πολιτική ο Ανδρέας ήταν μπετόν αρμε σε σχέση με τον δοσίλογο Κούλη.
Σεισμός σεισμός έρχεται ο σοσιαλισμός
Ο Κυριάκος του βορρά ήταν ΠΑΣΟΚ όμωςΜπήκες στην χρονομηχανή και γύρισες στο 1981;
Χίλια χρόνια Κούλη θα έχουμε με τις σαβουρες αριστερότερα του...ο Κυριάκος μόνο με Κυριάκο θα αλλάξει.
Απο που τυπε?![]()
Εκμέκ Κανταίφ κ Σεκέρ παρέ με καιμακι
Τα βλίτα από πού ?Κολιό πλακί, βλίτα βραστά με λαδολέμονο, κεφαλογραβιέρα σαγανάκι, ένα ποτήρι Fischer και λίγο πεπόνι.
Από Θράκη ....ο βασιλιάς του Ταβά γλυκούΑπο που τυπε?
Μαζί είχαμε πάει σε ένα βουνό και τα μαζέψαμε.Τα βλίτα από πού ?
HTAN...ανένηψε όμως .Ο Κυριάκος του βορρά ήταν ΠΑΣΟΚ όμως
στειλε σουτζουκ-λουκουμΑπό Θράκη ....ο βασιλιάς του Ταβά γλυκού
Το πεπόνι λατινοαμερικάνικο;Κολιό πλακί, βλίτα βραστά με λαδολέμονο, κεφαλογραβιέρα σαγανάκι, ένα ποτήρι Fischer και λίγο πεπόνι.