sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 66.807
- Πόντοι
- 48.917
Με σαν φυστικ με Μπάντεμ ή σκέτο με σκόνη;στειλε σουτζουκ-λουκουμ
Με σαν φυστικ με Μπάντεμ ή σκέτο με σκόνη;στειλε σουτζουκ-λουκουμ
σκετο με σκονηΜε σαμ φυστικ με Μπαντεν ή σκέτο με σκόνη;
Το στελνω σκέτο κ τη σκόνη να στη βάλει ο dpgσκετο με σκονη![]()
Το περιμενα, που θρακη?Από Θράκη ....ο βασιλιάς του Ταβά γλυκού
Και σκυλιά να στείλει πες τουστειλε σουτζουκ-λουκουμ

στειλε ρε 3 κιλα και στειλε και ιβαν να σου βαλω τα λεφταΤο στελνω σκέτο κ τη σκόνη να στη βάλει ο dpg![]()
Ε θα κάνω ένα δέμα κ θα το στείλω αύριο με ΚΤΕΛ ....ή μεθαυριο διότι αυριο δεν έχω χρόνο ..βγάζω τη γυναίκα σε εστιατόρια κ μετέπειτα την γκόμενα για ποτοΤο περιμενα, που θρακη?
Το χεις αναγκη εσυ τωρα να μπει ο Νιπλης να σε κραζει, το ζηταει ο οργανισμος σου...στειλε ρε 3 κιλα και στειλε και ιβαν να σου βαλω τα λεφτα
δεν θα μπει δεν προλαβε να ανταλλαξει καρτα σιμ με δεδομενα με τσιγαραΤο χεις αναγκη εσυ τωρα να μπει ο Νιπλης να σε κραζει, το ζηταει ο οργανισμος σου...![]()

Στέλνω ρεβολουτ διότι αν στείλεις ακόμη και 0,00000001 cents στο ελληνικό IBAN θα τα δεσμευσει η εφορίαστειλε ρε 3 κιλα και στειλε και ιβαν να σου βαλω τα λεφτα
Επειδή είστε όλοι από Αθήνα κ θα το κάνω ένα δέμα φαντάζομαι ότι γνωρίζεστε μεταξύ σας ..δώσε κ στο νιπλη ένα μπλοκ επιταγών που θα στείλω με εκδότη έναν αχυρανθρωπο γύφτοδεν θα μπει δεν προλαβε να ανταλλαξει καρτα σιμ με δεδομενα με τσιγαρα![]()
ναι στειλτα ολα σε μενα και θα τα μοιρασω εγωΕπειδή είστε όλοι από Αθήνα κ θα το κάνω ένα δέμα φαντάζομαι ότι γνωρίζεστε μεταξύ σας ..δώσε κ στο νιπλη ένα μπλοκ επιταγών που θα στείλω με εκδότη έναν αχυρανθρωπο γύφτο

Μην τους ρίξειςναι στειλτα ολα σε μενα και θα τα μοιρασω εγω![]()
Τους γυφτους?Μην τους ρίξεις![]()
οχι βεβαιαΜην τους ρίξεις![]()

Σε εμπιστεύομαιοχι βεβαια![]()
ΔΕΞΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΙΣΟΝ ΤΙΜΙΟΤΗΣ ΗΘΙΚΟΤΗΣΣε εμπιστεύομαι
Είπαμε δεξιοί ίσον χρήσιμοι βλάκες των απατεώνων
Θα φανεί ...κ θα αξιολογηθείΔΕΞΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΙΣΟΝ ΤΙΜΙΟΤΗΣ ΗΘΙΚΟΤΗΣ
ναι θα τα δωσω Χαρτοπολεμο μην ανησυχειςΘα φανεί ...κ θα αξιολογηθεί
Βρε τα γλυκά είμαι πρόσχημα για το καρνέ επιταγών για να φτάσει στο σωστό χέρι που θα το δουλέψει σωστά ...![]()