troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.755
- Πόντοι
- 5.506
μην τρως πατακια ρε ΜΗΝ!μια χαρά έδεσμα
καλοκαιράκι παραλία με μπύρα παγωμένη και ρυζογκοφρέτα για πατάκι πίνεις τη μπύρα και τρως και το πατάκι μετά
μην τρως πατακια ρε ΜΗΝ!μια χαρά έδεσμα
καλοκαιράκι παραλία με μπύρα παγωμένη και ρυζογκοφρέτα για πατάκι πίνεις τη μπύρα και τρως και το πατάκι μετά
έχει την γεύση της άμμου είναι ειδική ρυζογκοφρέτα αυτή από την κελικτιόν ''μάνα γη''το πατάκι ριζογκοφρετίνη πατάει κάπου ή η σκόνη του τραπεζιού είναι έξτρα γευστικό μπόνους?![]()
επιβεβαιωνω ΠΑΛΙμην τρως πατακια ρε ΜΗΝ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να κρατηθώμην τρως πατακια ρε ΜΗΝ!
ουτε εγωΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να κρατηθώ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να κρατηθώ
ρε μαλακες για να καταλαβω...πατακια τι ειναι? αυτα που σκουπιζεις τα ποδια στην εισοδο η που φορας αν το κοριτσι κανει παρκε?ουτε εγω
βραδυ μαργαριτα,ουισκακι,πατατακια μπαρμπεκιου,με κετσαπ,με αλατι,πατουσες,εξτρα τυρογαριδακια,πατατακια με ξυδι,πιτσινια,πακοτινιαρε μαλακες για να καταλαβω...πατακια τι ειναι? αυτα που σκουπιζεις τα ποδια στην εισοδο η που φορας αν το κοριτσι κανει παρκε?
η για πατατακια λετε?![]()

ρε αθηναιο τι μαργαριτα?βραδυ μαργαριτα,ουισκακι,πατατακια μπαρμπεκιου,με κετσαπ,με αλατι,πατουσες,εξτρα τυρογαριδακια,πατατακια με ξυδι,πιτσινια,πακοτινια
![]()
ποτακι βρερε αθηναιο τι μαργαριτα?
λιγο γκειποτακι βρε
ολμεκα τεκιλα,γκραντ μαρνιε κλπ
ΕΝΤΑΞΕΙ! θα πιω και εγωσε διαβεβαιωνω πως ΟΧΙ
![]()
πατάκια είναι αυτό που ακουμπάω το ποτό μου πάνω για να μην λερώνει το πανάκριβο τραπεζάκι μου
όσο για τα μπλιμπλίκια
ΜΟΝΟ με σάλτσα πικάντικη και τσένταρ![]()
Γιατί επειδή ξέρω να τρώω σαν άρχοντας?ΜΠΑΝ ΑΜΕΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ
Γιατί επειδή ξέρω να τρώω σαν άρχοντας?
ένα μπολάκι με καυτερή σάλτσα ένα μπολάκι τσένταρ και είσαι κομπλέ
δε θα μάθεις ποτέ να τρως σαν δεξιός
με εχεις απογοητευσει και σε συμπαθωδε θα μάθεις ποτέ να τρως σαν δεξιός

Τα πατατάκια θέλουν ΤΣΕΝΤΑΡμε εχεις απογοητευσει και σε συμπαθω![]()