κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 43.081
- Πόντοι
- 21.395
Επίθετο;Καρμπονάρα σπιτικιά και κόκα ζιροου με όνομα Αγγελική
Επίθετο;Καρμπονάρα σπιτικιά και κόκα ζιροου με όνομα Αγγελική
Τι τρώνε ρε πουστη μου![]()
Σουπα αναλατη μες τη ζέστη δηλαδή.Οι καυτερές σούπες στην Ν/Α Ασία, επειδή δεν χρησιμοποιείται αλάτι, βοηθάνε να κρατάει υγρά το κορμί, στα ζεστά κλίματα και να μην αφυδατώνεται.
Τσιμπαμε μαν ηρεμαΔεν έχω παει, δεν ξέρω τις επιλογές. Πάντως σίγουρα όχι αυτό τον εμετό που έβαλε ο μπιλοφρων![]()
Καρμπονάρα σπιτικιά και κόκα ζιροου με όνομα Αγγελική
Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος;;;;;;;;;Με αυγό ή με κρέμα γάλακτος;
κατι σουσι σασιμι τεπανακι θυμαμαι, κατι σε σιτακε δεν προσεξα ,τι ειναι αυτο?Είχε σιτάκε;
Και Χιροσίμασασίμι είναι ωραίο
κατι σουσι σασιμι τεπανακι θυμαμαι, κατι σε σιτακε δεν προσεξα ,τι ειναι αυτο?
σούσια και τέτοια δεν τρώωΚαι Χιροσίμα![]()
Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος;;;;;;;;;![]()
Και Χιροσίμα![]()
Εγώ τρώω σουσι. Μ αρέσει πολυ.σούσια και τέτοια δεν τρώω
αλλά το αντίστοιχο με κρέας μαριναρισμένο κτλπ γαμάει
μόνο τα ρολάκια τρώω και αυτά για να χορτάσω παραγγέλνω ένα κουβά τύπου kfcΕγώ τρώω σουσι. Μ αρέσει πολυ.
Εγώ τα σκίζω όλα. Άλλωστε γενικότερα στο φαγητό τρώω τα παντα. Μόνο ένα φαγητό πεταξα στη ζωή μου που δε μπορουσα να φάω. Μακαρονάδα πεστομόνο τα ρολάκια τρώω και αυτά για να χορτάσω παραγγέλνω ένα κουβά τύπου kfc![]()
μόνο τα ρολάκια τρώω και αυτά για να χορτάσω παραγγέλνω ένα κουβά τύπου kfc![]()
Εγώ τα σκίζω όλα. Άλλωστε γενικότερα στο φαγητό τρώω τα παντα. Μόνο ένα φαγητό πεταξα στη ζωή μου που δε μπορουσα να φάω. Μακαρονάδα πεστο![]()
και νιγκίρι το πολύ πολύ
Δε ξέρω ρε μαλακα μια πρασινη κακογευστη αηδία θυμάμαιΤζενοβέζε το πέστο;
Pesto ψέματαΕγώ τα σκίζω όλα. Άλλωστε γενικότερα στο φαγητό τρώω τα παντα. Μόνο ένα φαγητό πεταξα στη ζωή μου που δε μπορουσα να φάω. Μακαρονάδα πεστο![]()