Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.533
- Πόντοι
- 6.256
μόνο τα ρολάκια τρώω και αυτά για να χορτάσω παραγγέλνω ένα κουβά τύπου kfcΕγώ τρώω σουσι. Μ αρέσει πολυ.
μόνο τα ρολάκια τρώω και αυτά για να χορτάσω παραγγέλνω ένα κουβά τύπου kfcΕγώ τρώω σουσι. Μ αρέσει πολυ.
Εγώ τα σκίζω όλα. Άλλωστε γενικότερα στο φαγητό τρώω τα παντα. Μόνο ένα φαγητό πεταξα στη ζωή μου που δε μπορουσα να φάω. Μακαρονάδα πεστομόνο τα ρολάκια τρώω και αυτά για να χορτάσω παραγγέλνω ένα κουβά τύπου kfc![]()

μόνο τα ρολάκια τρώω και αυτά για να χορτάσω παραγγέλνω ένα κουβά τύπου kfc![]()
Εγώ τα σκίζω όλα. Άλλωστε γενικότερα στο φαγητό τρώω τα παντα. Μόνο ένα φαγητό πεταξα στη ζωή μου που δε μπορουσα να φάω. Μακαρονάδα πεστο![]()
και νιγκίρι το πολύ πολύ
Δε ξέρω ρε μαλακα μια πρασινη κακογευστη αηδία θυμάμαιΤζενοβέζε το πέστο;

Pesto ψέματαΕγώ τα σκίζω όλα. Άλλωστε γενικότερα στο φαγητό τρώω τα παντα. Μόνο ένα φαγητό πεταξα στη ζωή μου που δε μπορουσα να φάω. Μακαρονάδα πεστο![]()
βάλε πεστο σε ριζογκοφρετίνια, νά πατένταPesto ψέματα
αν και δεν με χαλάει ιδιαίτερα
πεστογκοφρέτες δηλαδήβάλε πεστο σε ριζογκοφρετίνια, νά πατέντα

πρώτα θα πάω την πατέντα στο μάστερ σεφ και όταν πιστοποιηθεί θα την πάω στο ντράγκονς ντεν για επένδυσηπεστοριζογκοφρέτες καλύτερα![]()
Δευτέρα καφέ,και βενζίνη δίπλα σου καλός είναι?Δε ξέρω ρε μαλακα μια πρασινη κακογευστη αηδία θυμάμαι![]()
Πράγματι...μόνο τα ρολάκια τρώω και αυτά για να χορτάσω παραγγέλνω ένα κουβά τύπου kfc![]()
θα εγκριθεί σίγουραπρώτα θα πάω την πατέντα στο μάστερ σεφ και όταν πιστοποιηθεί θα την πάω στο ντράγκονς ντεν για επένδυση![]()
όλες οι καλές ιδέες στο τέλος βρίσκουν τον δρόμο τουςθα εγκριθεί σίγουρα
ποια εδέσματα η ψαρίλα και τα φύκια από την ελευσίνα ρε μανΠράγματι...
Μόνο τιμητικά λόγω της σπανιότητας των εδεσμάτων δεν θα φας κάτι άλλο μετά από σούσι...αλλιώς καλύπτεις τα κενά με κάτι πιο ελληνοπρεπες και πιο εύκολα προσβάσιμο.
Ενω αν ήταν από το νησί του Γκοτζίλα θα το εκτιμούσες παραπάνω....ποια εδέσματα η ψαρίλα και τα φύκια από την ελευσίνα ρε μαν![]()
καλύτερα γκοτζίλα βρόμικο από καντίνα παρά ωμά φύκια και γουασάμπι με γεύση χλωρίνηΕνω αν ήταν από το νησί του Γκοτζίλα θα το εκτιμούσες παραπάνω....
Όλα στην ώρα τους....καλύτερα γκοτζίλα βρόμικο από καντίνα παρά ωμά φύκια και γουασάμπι με γεύση χλωρίνη