Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.553
- Πόντοι
- 6.256
το γουασάμπι από που μανΌχι έναν κουβά ρε συ...εγώ έφαγα λίγο με βραδινό και μια χαρά κοιμήθηκα.
το γουασάμπι από που μανΌχι έναν κουβά ρε συ...εγώ έφαγα λίγο με βραδινό και μια χαρά κοιμήθηκα.
Βγαινεις το πρωι από τη χεστρα και βρίσκεις σημείωμααν έχεις πάει διακοπές με γκόμενα ούτε αυτή θα μείνει![]()
στο οποίο γράφει ''δε μας χέζεις ρε νταλάρα''Βγαινεις το πρωι από τη χεστρα και βρίσκεις σημείωμα![]()
Ενεργοποίηση κάνει αυτό;αν φας γουασάμπι το βράδυ θα έχεις φυσικό ξυπνητήρι το επόμενο πρωί 4:55 θα σε ξυπνήσει για φλογοβόλο χέσιμο
πυροκροτητήςΕνεργοποίηση κάνει αυτό;![]()
Το ένα το τρως και ευφραίνεσαι το άλλο το τρως και πονάς φαντάζομαιΔιαφορες καγιανα/ στραπατσάδας;
Είναι απλώς γεωγραφικό το θέμα η αλλάζει κάτι στα υλικά;
Νταξ σα να χέζεις προς τα μέσα λένε ότι είναιΤο ένα το τρως και ευφραίνεσαι το άλλο το τρως και πονάς φαντάζομαι
Δεν ασχολούμαι με μαλακίες,εστιάζω στην στιγμή.το γουασάμπι από που μαν
Ακόμα μιλάμε για φαγητό...σωστά;Το ένα το τρως και ευφραίνεσαι το άλλο το τρως και πονάς φαντάζομαι
έχω ακούσει ότι αν ανάψεις κεριά μέσα στην τουαλέτα σπάει λίγο την εσάνς του γουασάμπιΔεν ασχολούμαι με μαλακίες,εστιάζω στην στιγμή.
Διαφορες καγιανα/ στραπατσάδας;
Είναι απλώς γεωγραφικό το θέμα η αλλάζει κάτι στα υλικά;
Τύπε μην τρομάξει η ινφλουενσερ και νομίζει ότι της κάνουμε κάνα μνημόσυνοέχω ακούσει ότι αν ανάψεις κεριά μέσα στην τουαλέτα σπάει λίγο την εσάνς του γουασάμπι
αν δε μάθουμε και την τσιμιτσούρι δε έχουμε μάθει τίποταμαθατε και τα γουασαμπι και τις παπιες Πεκινου σκαρμογυφτοι που βουτατε μισο κιλο ψωμι στην χωριατικη και στα αυγα ματια,λερωνεστε να πουμε στην μαπα και σκουπιζεστε με την ψιχα του ψωμιου
ρε μαλακα στα κελια που ζεις τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ χρονια δεν εμαθες οτι η ΗΧΩ εχει σταματησει να βγαινει ΠΟΛΛΑ χρονια;ηρθε και ο Μισελενατος φαγας ... που κυριακη για αυτον ειναι ψησιμο ρέγκας με αθλητικη ηχω στον νεροχυτη της κουζινας
ο πρωταθλητής την κάνει καλύτερη?ρε μαλακα στα κελια που ζεις τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ χρονια δεν εμαθες οτι η ΗΧΩ εχει σταματησει να βγαινει ΠΟΛΛΑ χρονια;