rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 23.996
- Πόντοι
- 15.446
Δεν το ξέρω αυτό μαν, δεν θυμάμαι να είχαμε γλυκά στο ΠΝΕγώ μιλάω για ένα σοκολατένιο κέικ ...νομίζω είχε κίτρινη συσκευασία.

ίσως δεν τα έτρωγε κανείς
Δεν το ξέρω αυτό μαν, δεν θυμάμαι να είχαμε γλυκά στο ΠΝΕγώ μιλάω για ένα σοκολατένιο κέικ ...νομίζω είχε κίτρινη συσκευασία.
Mια χαρά ήταν..κόσμο είχαμε ,πολύ καλές εγκαταστάσεις.
Έριχνα πολύ γέλιο με Αθηναίους και Θεσσαλονικείς που ήταν μακρυά...από την θάλασσα!!!Υπέφεραν τα καημένα...εγώ στα αρχιδια μου.
Μια χαρά την βγάλατε ρε τομάρια ζωάρα κάνατε...μπα πουτσα μου και μενα
6 μηνες Εβρο επι μπαμπα Μητσοτακη ....
Είχα πάει σε μια άσκηση με αρματαγωγό.Δεν το ξέρω αυτό μαν, δεν θυμάμαι να είχαμε γλυκά στο ΠΝ
ίσως δεν τα έτρωγε κανείς
Για να βρίσκουμε στόχο από πολλά χιλιόμετρα μακρυά δεν απαιτείται το κάψιμο που υπεστης εσύ...Μια χαρά την βγάλατε ρε τομάρια ζωάρα κάνατε...
Μόνο εμένα μου βγήκε το λάδι εκεί που ήμουν...![]()
Ναι ρε συ με την έννοια του χαβαλέ το είπα... Τώρα δε σου κρύβω ότι ξαναπάω άνετα σαν πολίτης στην Κω διότι σαν φαντάρος δεν πρόλαβα να το δω όπως ήθελα το νησί...Για να βρίσκουμε στόχο από πολλά χιλιόμετρα μακρυά δεν απαιτείται το κάψιμο που υπεστης εσύ...
Μπραβο!!Ναι ρε συ με την έννοια του χαβαλέ το είπα... Τώρα δε σου κρύβω ότι ξαναπάω άνετα σαν πολίτης στην Κω διότι σαν φαντάρος δεν πρόλαβα να το δω όπως ήθελα το νησί...
Πρέπει να ήταν απ΄τους νέους που είπες σε προηγούμενο σχόλιό σου μιας και κακοπέρασεΜπραβο!!
Πήγα κι εγώ εκεί που υπηρέτησα ως τουρίστας!!
Είχαμε έναν που έριξε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ μαύρη πέτρα πίσω του...πήρε μια πέτρα και την έβαψε μαύρη με το βερνίκι που είχαμε για τις αρβύλες.
Δεν νομίζω γιατί ήταν χαβαλες τύπος...Πρέπει να ήταν απ΄τους νέους που είπες σε προηγούμενο σχόλιό σου μιας και κακοπέρασε
Και τότε γιατί αντέδρασε έτσι; Μήπως δε σας πήγαιναν καλά οι υπηρεσίες και τρώγατε εμπλοκή;Δεν νομίζω γιατί ήταν χαβαλες τύπος...
Πιτσιρικάς ήταν.Και τότε γιατί αντέδρασε έτσι; Μήπως δε σας πήγαιναν καλά οι υπηρεσίες και τρώγατε εμπλοκή;
Αραπακι??βρε γιωτομπαλο εμεις δεν ειχαμε τετοια
155?? Πεπ?? 105?? Ραιμενταλ?? Σε τι μονάδα??Πυροβολικό.
Δέκα μήνες και δέκα μέρες στον Β.Εβρο.
Επί δραχμής...
155 χλστ αυτοκινούμενα .155?? Πεπ?? 105?? Ραιμενταλ?? Σε τι μονάδα??
Ω να σου.... Χαχαχαχα.... Για δώσε μια παρεκτροπή!!! Βλήμα χερα αν θυμάμαι καλά από Χίο πήγαινε Τουρκία μέσα... Χαχαχαχα!!!!... Για πρωινό σήμερα Ελληνικό σκέτο... Και φραπέ τώρα... Σκέτο φυσικα!!!155 χλστ αυτοκινούμενα .
Tι καφέ??2 μπαγκέτες κοτοπουλο μαγιονεζα σως,χυμο, και καφέ τωρα.
ΤουρκικοTι καφέ??
Ναι@dimigoall Οι ψηφοφόροι έχουν φτάσει τους 14. Να την κλείσω ή να ψηφίσουν κι άλλοι;![]()
Βεβαίως και πήγαινε .Ω να σου.... Χαχαχαχα.... Για δώσε μια παρεκτροπή!!! Βλήμα χερα αν θυμάμαι καλά από Χίο πήγαινε Τουρκία μέσα... Χαχαχαχα!!!!... Για πρωινό σήμερα Ελληνικό σκέτο... Και φραπέ τώρα... Σκέτο φυσικα!!!