Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

123BigGeorge

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
17
Like
7.706
Πόντοι
3.446
Επειδή ασχολείσαι με αυτά τα θέματα θα ξέρεις ότι το άνθος της ελληνικής νεολαίας είναι το πιο παχύσαρκο ανά την Ευρώπη .
Δείγμα της ανεπάρκειας των γονέων...
Η θητεία σου σε οδήγησε σε κάποιο σχετικό επάγγελμα;
Δε σου κρύβω ότι ήμουν σε φάση να ακολουθήσω το συγκεκριμένο επάγγελμα όταν απολυόμουν αλλά λόγω άλλων συνθηκών δεν έκατσε. Δυστυχώς έχουμε άσχημα ποσοστά στο θέμα της παχυσαρκίας σ'αυτό έχεις δίκιο. Άλλα όταν οι γονείς έχουν την ηλίθια νοοτροπία ''ε να μη χαλάσω το χατίρι του παιδιού μου'' τόσο τα καταστρέφουν. Άρα όλο το μερίδιο της ευθύνης το επωμίζονται οι ίδιοι

123BigGeorge

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
17
Like
7.706
Πόντοι
3.446
Το πρόγραμμα του Στρατού ακολουθεί τις ελληνικές θρησκευτικές παραδόσεις...θυμάμαι παραμονή Δεκαπενταύγουστου νεροβραστα φασόλια ( με την ψαρωτικη γαλλική ονομασια πιαζ...) τα οποία δεν τρώγονταν σκετα και αλαδωτα...όμως μεταμορφώθηκαν μολις εριξα λαδι και ηταν νοστιμότατα .Όπως κατάλαβες διεύρυνα τους γευστικούς μου ορίζοντες ενώ οι μπουχεσες από τις πόλεις κάνανε ουρές στο ΚΨΜ για να τρώνε μπισκότα και τοστ.
Τι μου θύμισες τώρα; Όντως κάνανε ουρές στο ΚΨΜ για μπινελίκια. Όταν λες ότι διεύρυνες τους γευστικούς σου ορίζοντες εννοείς ότι σπούδασες μαγειρική ή πειραματιζόσουν στο στρατό με φαγητά για υγιεινή διατροφή;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.081
Πόντοι
16.235
Δε σου κρύβω ότι ήμουν σε φάση να ακολουθήσω το συγκεκριμένο επάγγελμα όταν απολυόμουν αλλά λόγω άλλων συνθηκών δεν έκατσε. Δυστυχώς έχουμε άσχημα ποσοστά στο θέμα της παχυσαρκίας σ'αυτό έχεις δίκιο. Άλλα όταν οι γονείς έχουν την ηλίθια νοοτροπία ''ε να μη χαλάσω το χατίρι του παιδιού μου'' τόσο τα καταστρέφουν. Άρα όλο το μερίδιο της ευθύνης το επωμίζονται οι ίδιοι
Κι εγώ μικρός δεν συμπαθούσα τα όσπρια.
Όμως γύρω στα 17-18 άρχισα να εξερευνώ τις γεύσεις που απέφευγα και αυτό με βοήθησε στον Στρατό ώστε να μην ξοδεύω πολλά λεφτά σε πράγματα του ΚΨΜ.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.081
Πόντοι
16.235
Τι μου θύμισες τώρα; Όντως κάνανε ουρές στο ΚΨΜ για μπινελίκια. Όταν λες ότι διεύρυνες τους γευστικούς σου ορίζοντες εννοείς ότι σπούδασες μαγειρική ή πειραματιζόσουν στο στρατό με φαγητά για υγιεινή διατροφή;
Τίποτα από τα δυο...Είναι μεγάλη εμπειρία να τρως φαγητό που άλλοι το απέφευγαν όπως ο διάβολος το λιβάνι ..μιλάμε όταν είχε όσπριο έφευγαν ΚΑΔΟΙ ολόκληροι με φαγητό που δεν το ακούμπησε κανεις .

123BigGeorge

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
17
Like
7.706
Πόντοι
3.446
Κι εγώ μικρός δεν συμπαθούσα τα όσπρια.
Όμως γύρω στα 17-18 άρχισα να εξερευνώ τις γεύσεις που απέφευγα και αυτό με βοήθησε στον Στρατό ώστε να μην ξοδεύω πολλά λεφτά σε πράγματα του ΚΨΜ.
Εγώ φαγητό ευχαριστήθηκα στη μονάδα όταν πήγα. Στο κέντρο ήταν γάμησέ τα. Τα δε όσπρια σαν σκάγια ήταν. Άσε που ήταν μες στο ζουμί κι έπρεπε να βάλεις βατραχοπέδιλα και να βουτήξεις μπας και βρεις κάνα φασόλι ή καμιά φακή

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.081
Πόντοι
16.235
Εγώ φαγητό ευχαριστήθηκα στη μονάδα όταν πήγα. Στο κέντρο ήταν γάμησέ τα. Τα δε όσπρια σαν σκάγια ήταν. Άσε που ήταν μες στο ζουμί κι έπρεπε να βάλεις βατραχοπέδιλα και να βουτήξεις μπας και βρεις κάνα φασόλι ή καμιά φακή
Κρίμα...εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο...ο μπαμπάς μου έβρισκε χώμα όταν το μενού είχε φακή η σπανάκι!!

123BigGeorge

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
17
Like
7.706
Πόντοι
3.446
Κρίμα...εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο...ο μπαμπάς μου έβρισκε χώμα όταν το μενού είχε φακή η σπανάκι!!
Χειρότερα ακόμη. Εμάς στο κέντρο όταν ήμουν σειρά απολύσεως είχε πέσει ένα κομμάτι από παστίτσιο όταν είχαμε κάποια μέρα στο μενού στο πάτωμα και αντί να το πετάξουν είπαν στους νέους''ρε είστε μαλάκες; βαλ΄τε το πάλι μέσα στο ταψί''. Ευτυχώς που το'χε βιντεοσκοπήσει με το κινητό του ένα παλικάρι και μας το έδειξε. Μας έσωσε. Έκτοτε ποτέ ξανά φαγητό απ΄τα μαγειρία. ΚΨΜ ή παραγγέλναμε. Για να καταλάβεις ότι υπάρχουν και χειρότερα δυστυχώς!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.081
Πόντοι
16.235
Χειρότερα ακόμη. Εμάς στο κέντρο όταν ήμουν σειρά απολύσεως είχε πέσει ένα κομμάτι από παστίτσιο όταν είχαμε κάποια μέρα στο μενού στο πάτωμα και αντί να το πετάξουν είπαν στους νέους''ρε είστε μαλάκες; βαλ΄τε το πάλι μέσα στο ταψί''. Ευτυχώς που το'χε βιντεοσκοπήσει με το κινητό του ένα παλικάρι και μας το έδειξε. Μας έσωσε. Έκτοτε ποτέ ξανά φαγητό απ΄τα μαγειρία. ΚΨΜ ή παραγγέλναμε. Για να καταλάβεις ότι υπάρχουν και χειρότερα δυστυχώς!
Κτηνωδία...
Εμείς μια μέρα ενημερωνόμαστε από το παιδί στα μαγειρεία ότι το κρέας ήταν μουχλιασμένο ...όμως επειδή θα ήταν κοκκινιστό το κάλυψε η σάλτσα και τα μπαχαρικά.Μας είπε το παιδί ότι θα το καθάριζαν καλά και θα πετούσαν τα μουχλιασμένο κομμάτια και Ω του θαύματος το έφαγα και δεν έπαθα τίποτα!
Μόλις ήρθε η σειρά μου να σερβιρισθω μου έκανε ένα νεύμα"Μη!" αλλά εγώ είπα"Βάλε!"...όλα πήγαν καλά και ήταν πολύ νόστιμο!

123BigGeorge

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
17
Like
7.706
Πόντοι
3.446
Κτηνωδία...
Εμείς μια μέρα ενημερωνόμαστε από το παιδί στα μαγειρεία ότι το κρέας ήταν μουχλιασμένο ...όμως επειδή θα ήταν κοκκινιστό το κάλυψε η σάλτσα και τα μπαχαρικά.Μας είπε το παιδί ότι θα το καθάριζαν καλά και θα πετούσαν τα μουχλιασμένο κομμάτια και Ω του θαύματος το έφαγα και δεν έπαθα τίποτα!
Μόλις ήρθε η σειρά μου να σερβιρισθω μου έκανε ένα νεύμα"Μη!" αλλά εγώ είπα"Βάλε!"...όλα πήγαν καλά και ήταν πολύ νόστιμο!
Άστα να πάνε. Στο κέντρο όλα τα χειρότερα γίνονταν. Στη μονάδα ευτυχώς είχαμε σειρές που είχαν τελειώσει σχολή μαγειρικής και καταλαβαίναμε φαγητό. Το ευχαριστιόμασταν. Και αν τύχαινε και κάποιο φαγητό δε μας άρεσε κάναμε τα κονέ με τον σιτιστή και μας ξηγιόταν αυτός!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.081
Πόντοι
16.235
Άστα να πάνε. Στο κέντρο όλα τα χειρότερα γίνονταν. Στη μονάδα ευτυχώς είχαμε σειρές που είχαν τελειώσει σχολή μαγειρικής και καταλαβαίναμε φαγητό. Το ευχαριστιόμασταν. Και αν τύχαινε και κάποιο φαγητό δε μας άρεσε κάναμε τα κονέ με τον σιτιστή και μας ξηγιόταν αυτός!
To τελευταίο που είπα έγινε σε μονάδα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.335
Πόντοι
6.256
βρε γιωτομπαλο εμεις δεν ειχαμε τετοια
εγώ είχα πολλά στο στρατό που εσείς οι πλεμπαίοι δεν είχατε

όπως πχ έξοδο κάθε μέρα :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιος έβγαζε το ΜΥΘΙΚΟ
Α Ρ Α Π Α Κ Ι;
δεν γνωρίζω τι είναι αυτό

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.081
Πόντοι
16.235
εγώ είχα πολλά στο στρατό που εσείς οι πλεμπαίοι δεν είχατε

όπως πχ έξοδο κάθε μέρα :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν γνωρίζω τι είναι αυτό
Πλεμπαιοι =ΜΗ ΒΥΣΜΑΤΙΕΣ.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.081
Πόντοι
16.235

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.081
Πόντοι
16.235
Γιαουρτακι με πέτσα και 6% λιπαρά χωρίς ψωμί.
C'est tout!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom