troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.404
- Πόντοι
- 5.506
εχω τον νου μου φιλε....δεν θα πεσω στην παγιδα ΤΟΥφιλε-τρουμπ προσεε-ΠΡΟΣΕΧΕ
εχω τον νου μου φιλε....δεν θα πεσω στην παγιδα ΤΟΥφιλε-τρουμπ προσεε-ΠΡΟΣΕΧΕ
και το κλάσιμο υγεία είναι αλλά δεν το κυνηγάω κιόλαςΤο όσπριο είναι υγεία .
Μόνο άμα είναι μισοβρασμένα και βράζουν στο στομάχι δημιουργούνται αέριακαι το κλάσιμο υγεία είναι αλλά δεν το κυνηγάω κιόλας
προτιμώ να βράσω αυγά κάτω από τις μασχάλες μουΜόνο άμα είναι μισοβρασμένα και βράζουν στο στομάχι δημιουργούνται αέρια
άμα τα μαγειρέψεις καλά δεν υπάρχει πρόβλημα.
Εσύ χάνεις, καλά θα κάνεις να δοκιμάσεις ρεβυθάδα .προτιμώ να βράσω αυγά κάτω από τις μασχάλες μου![]()
ένα μου αντέχεται κάπως είναι ρεβύθια στο φούρνο με πατάτες και ντομάτες και τέτοια αλλά χωρίς ζουμιά και αηδίες αυτό κάπως τρώγεται με φέταΕσύ χάνεις, καλά θα κάνεις να δοκιμάσεις ρεβυθάδα .
Ένα φλιτζάνι μαγειρεμένα ρεβίθια περιέχουν 1,3 γραμμάρια αργινίνης, 14,5 γραμμάρια πρωτεΐνης και 12,5 γραμμάρια διαιτητικών ινών.
Όχι οχιβαλτε ενα 50ρικο ολοι σας να καλεσω νιπλη να κανει ενα σεσιον για τους μαιντανους ρε μουνια
απλα δεσε το πενηνταευρο με μια πετονια,ριχτο καπου παραπερα και οπως τα σκυλια μυριζουν το αιμα ,αυτος θα μυρισει το χαρτονομισμα και τον πας οπου θεςβαλτε ενα 50ρικο ολοι σας να καλεσω νιπλη να κανει ενα σεσιον για τους μαιντανους ρε μουνια
θεωρω ανωτερο τον νιπλη απο το τσαττζιτιπι....γνωμη σουαπλα δεσε το πενηνταευρο με μια πετονια,ριχτο καπου παραπερα και οπως τα σκυλια μυριζουν το αιμα ,αυτος θα μυρισει το χαρτονομισμα και τον πας οπου θες![]()
στην κλοπη,διαφθορα,απατεωνια,λοβιτουρα ΝΑΙ δινει καλυτερες συμβουλες αυτος απο την τεχνητη νοημοσυνηθεωρω ανωτερο τον νιπλη απο το τσαττζιτιπι....γνωμη σου
Πολύ καλύτερη η Βόρεια έκδοση με σάλτσα,κοκκινιστη.Εσύ χάνεις, καλά θα κάνεις να δοκιμάσεις ρεβυθάδα .
Ένα φλιτζάνι μαγειρεμένα ρεβίθια περιέχουν 1,3 γραμμάρια αργινίνης, 14,5 γραμμάρια πρωτεΐνης και 12,5 γραμμάρια διαιτητικών ινών.
Παλιά τα κάνανε σε γάστρα και χύλωνε η σάλτσα, έμενα στα όσπρια μου αρέσει λίγηΠολύ καλύτερη η Βόρεια έκδοση με σάλτσα,κοκκινιστη.
Οι Νότιοι τα τρώνε χωρίς σάλτσα...δεν είναι τόσο ευπαρουσιαστη η έκδοση αυτή αλλά αυτό που μετράει είναι να περνάνε στον οργανισμό .
Υπάρχει και η μονδερνα έκδοση σε σακουλάκι που δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα .
ρεβυθια τα τσακιζω και ψητους ρεβυθοκεφτεδεςΠαλιά τα κάνανε σε γάστρα και χύλωνε η σάλτσα, έμενα στα όσπρια μου αρέσει λίγη
και χυλωμένη, όχι Μπλουμ.
Αυτό νομίζω κυρίως στα νησιά το κάνουν.Παλιά τα κάνανε σε γάστρα και χύλωνε η σάλτσα, έμενα στα όσπρια μου αρέσει λίγη
και χυλωμένη, όχι Μπλουμ.
Ναι, σε ξυλόφουρνο μέσα σε κλειστή γάστρα. Έχω φάει πολύ νόστιμα.Αυτό νομίζω κυρίως στα νησιά το κάνουν.
Να σου πω την αλήθεια αυτό με τις Τετάρτες και τις Παρασκευές το είχα καθιερώσει έντονα όταν είχα απολυθεί απ'το στρατό. Δεν ξέρω πως έκατσε απλά μου είχε γίνει συνήθειο διότι αυτές τις ημέρες τρώγαμε τέτοιου είδους φαγητά. Όταν όμως άρχισα εντατικά γυμναστική διότι έχασα αρκετά όταν ήμουν φαντάρος (Ειδικές Δυνάμεις-αλεξιπτωτιστής συγκεκριμένα μου ήταν δύσκολο να τρέφομαι και να κάνω τη γυμναστική που έκανα προτού παρουσιαστώ) όταν έτρωγα λαδερά ή όσπρια Τετάρτη και Παρασκευή ένιωθα αποδυναμωμένος και δεν απέδιδα στη γυμναστική που έκανα. Θα συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό που είπες ότι μέσος νεοέλληνας γαμιέται στα junk food και είναι λάθος. Και το χειρότερο είναι που βλέπεις μικρά παιδιά να είναι τόφαλοι λόγω της κάκιστης διατροφής και έλλειψης ασκήσεωςΜε παρεξηγησες...εσύ κάνεις πολύ καλά...είναι πολύ καλύτερο αυτό που κάνεις εσύ από αυτό που κάνει ο μέσος νεοέλληνας που έχει γίνει μέτοχος σε γυραδικα τρώγοντας από εκεί κάθε μέρα.
Το έκανα παλιότερα αυτό το πρόγραμμα με όσπρια και λαδερα Τετάρτη και Παρασκευή αλλά όχι πλέον.Βρισκω πιο νόστιμα τα λαδερα και τα όσπρια όταν δεν τρώγονται στις παραδοσιακές για αυτά ημέρες.
Επειδή ασχολείσαι με αυτά τα θέματα θα ξέρεις ότι το άνθος της ελληνικής νεολαίας είναι το πιο παχύσαρκο ανά την Ευρώπη .Να σου πω την αλήθεια αυτό με τις Τετάρτες και τις Παρασκευές το είχα καθιερώσει έντονα όταν είχα απολυθεί απ'το στρατό. Δεν ξέρω πως έκατσε απλά μου είχε γίνει συνήθειο διότι αυτές τις ημέρες τρώγαμε τέτοιου είδους φαγητά. Όταν όμως άρχισα εντατικά γυμναστική διότι έχασα αρκετά όταν ήμουν φαντάρος (Ειδικές Δυνάμεις-αλεξιπτωτιστής συγκεκριμένα μου ήταν δύσκολο να τρέφομαι και να κάνω τη γυμναστική που έκανα προτού παρουσιαστώ) όταν έτρωγα λαδερά ή όσπρια Τετάρτη και Παρασκευή ένιωθα αποδυναμωμένος και δεν απέδιδα στη γυμναστική που έκανα. Θα συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό που είπες ότι μέσος νεοέλληνας γαμιέται στα junk food και είναι λάθος. Και το χειρότερο είναι που βλέπεις μικρά παιδιά να είναι τόφαλοι λόγω της κάκιστης διατροφής και έλλειψης ασκήσεως
Το πρόγραμμα του Στρατού ακολουθεί τις ελληνικές θρησκευτικές παραδόσεις...θυμάμαι παραμονή Δεκαπενταύγουστου νεροβραστα φασόλια ( με την ψαρωτικη γαλλική ονομασια πιαζ...) τα οποία δεν τρώγονταν σκετα και αλαδωτα...όμως μεταμορφώθηκαν μολις εριξα λαδι και ηταν νοστιμότατα .Όπως κατάλαβες διεύρυνα τους γευστικούς μου ορίζοντες ενώ οι μπουχεσες από τις πόλεις κάνανε ουρές στο ΚΨΜ για να τρώνε μπισκότα και τοστ.Να σου πω την αλήθεια αυτό με τις Τετάρτες και τις Παρασκευές το είχα καθιερώσει έντονα όταν είχα απολυθεί απ'το στρατό. Δεν ξέρω πως έκατσε απλά μου είχε γίνει συνήθειο διότι αυτές τις ημέρες τρώγαμε τέτοιου είδους φαγητά. Όταν όμως άρχισα εντατικά γυμναστική διότι έχασα αρκετά όταν ήμουν φαντάρος (Ειδικές Δυνάμεις-αλεξιπτωτιστής συγκεκριμένα μου ήταν δύσκολο να τρέφομαι και να κάνω τη γυμναστική που έκανα προτού παρουσιαστώ) όταν έτρωγα λαδερά ή όσπρια Τετάρτη και Παρασκευή ένιωθα αποδυναμωμένος και δεν απέδιδα στη γυμναστική που έκανα. Θα συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό που είπες ότι μέσος νεοέλληνας γαμιέται στα junk food και είναι λάθος. Και το χειρότερο είναι που βλέπεις μικρά παιδιά να είναι τόφαλοι λόγω της κάκιστης διατροφής και έλλειψης ασκήσεως
Τα μισά για εμένα. Τρώω φουλ αυγά είμαι στον όγκο ( κυρίως βραστά) 10 τη βδομάδα περίπου.και η χοληστερίνη. Αυτό το φαγητό το σημερινό το τρώω μια φορά το μήνα. Και δεν τρώω τηγανιτές γενικά. Μόνο για αυτό κάνω μια εξαίρεση. Λάδι από Αιγιάλεια οξύτητα δεν ξερωΜαν αν όλα τα αυγά είναι για σένα, μην πας για εξετάσεις αίματος αύριο...
Από πού το ελαιόλαδο; Οξύτητα;