dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 64
- Like
- 46.456
- Πόντοι
- 22.936
Ο,τι πει ο λαος. Θα κοιταξουμε να σου ανεβασουμε τον λογαριασμο οσο περισσοτερο γινεται. Θα πέσει και γλυκο στο τελος να ξες.Ξεκάθαρα προβατίνα αδερφέ
![]()
ποιο μέλος?
![]()
262.797 Aufrufe · 1.112 Reaktionen | Εεε!!μα πια Παντού βαιραλ εγινε | By Ioanna Kouskousi | Facebook
Εεε!!μα πια Παντού βαιραλ εγινεwww.facebook.com
Από που θα είναι η προβατίνα μαν ?Ξεκάθαρα προβατίνα αδερφέ
![]()
και μια χωριάτικη κάνεΒαριέμαι να παραγγείλω σκέφτομαι να πετάξω τίποτα ρυζογκοφρέτες στο τηγάνι με λουκάνικα και φέτα και αν κάνω ομελέτα![]()
σήμερα λέω να το παίξω πιο λάιτκαι μια χωριάτικη κάνε
χωρίς λάδι
Με τόση νηστεία θα αγιασεις....σήμερα λέω να το παίξω πιο λάιτ
αιςμπεργκ με αλάτι μόνο χωρίς λάδι![]()
Γιατί ξέρεις κανέναν πιο κατάλληλο από εμένα για κάτι τέτοιο?Με τόση νηστεία θα αγιασεις....
Eισαι σε καλό δρόμο...αλλά κι εγώ φακή έφαγα χθες....όπως και προχθες...να την πέταγα;Δεν ήθελα να την βάλω στην κατάψυξη.Γιατί ξέρεις κανέναν πιο κατάλληλο από εμένα για κάτι τέτοιο?![]()
τι φακές ρε μαν....τι χθες και προχθές και κυρίως τι κατάψυξηEισαι σε καλό δρόμο...αλλά κι εγώ φακή έφαγα χθες....όπως και προχθες...να την πέταγα;Δεν ήθελα να την βάλω στην κατάψυξη.
Στην Κατοχή τρώγανε φαγητά χωρίς λάδι...τώρα γκόμενες και όσοι κακομαθημενοι μπουχεσες θέλουν να νιώσουν σκηνικό Κατοχής δεν τρώνε λάδι ...με αποτέλεσμα να έχουν έλλειψη από βιταμίνες...όπως στην Κατοχή!!τι φακές ρε μαν....τι χθες και προχθές και κυρίως τι κατάψυξη
φακές έχω να φάω από πέρσι το καλοκαίρι που είχε μια μυστήρια σαλάτα που παραγγέλνουν μόνο γκόμενες εμείς οι άντρες τρώμε χωριάτικη χωρίς λάδι![]()
σιγα τα ωα .....εχω συλλογη μεχρι και το 4Είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να δεις ps5 στα μάτια σου![]()
σε λίγο με κύριο κυριάκο θα βάζεις στη σαλάτα λάδι μηχανήςΣτην Κατοχή τρώγανε φαγητά χωρίς λάδι...τώρα γκόμενες και όσοι κακομαθημενοι μπουχεσες θέλουν να νιώσουν σκηνικό Κατοχής δεν τρώνε λάδι ...με αποτέλεσμα να έχουν έλλειψη από βιταμίνες...όπως στην Κατοχή!!.
Όχι ότι νηστεύουν...οι Χριστιανοί νηστεύουν...άθεοι και λοιπά νεοεποχιτικα φυντανια κάνουν ΔΙΑ(Σ)ΤΡΟΦΗ.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣσιγα τα ωα .....εχω συλλογη μεχρι και το 4
υγ το 5 δεν το πηρα γιατι δεν πλεον δεν προλαβαινω να παιξω τιποτα
Ενώ με Τσίπρα τηγανιζες πατάτες με βιολογικό αγουρέλαιο....σε λίγο με κύριο κυριάκο θα βάζεις στη σαλάτα λάδι μηχανής
περίμενε και θα δεις νηστεία για σένα φροντίζει ο Κύριος Κυριάκος