Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.175
- Πόντοι
- 6.256
σήμερα λέω να το παίξω πιο λάιτκαι μια χωριάτικη κάνε
χωρίς λάδι
αιςμπεργκ με αλάτι μόνο χωρίς λάδι

σήμερα λέω να το παίξω πιο λάιτκαι μια χωριάτικη κάνε
χωρίς λάδι

Με τόση νηστεία θα αγιασεις....σήμερα λέω να το παίξω πιο λάιτ
αιςμπεργκ με αλάτι μόνο χωρίς λάδι![]()
Γιατί ξέρεις κανέναν πιο κατάλληλο από εμένα για κάτι τέτοιο?Με τόση νηστεία θα αγιασεις....
Eισαι σε καλό δρόμο...αλλά κι εγώ φακή έφαγα χθες....όπως και προχθες...να την πέταγα;Δεν ήθελα να την βάλω στην κατάψυξη.Γιατί ξέρεις κανέναν πιο κατάλληλο από εμένα για κάτι τέτοιο?![]()
τι φακές ρε μαν....τι χθες και προχθές και κυρίως τι κατάψυξηEισαι σε καλό δρόμο...αλλά κι εγώ φακή έφαγα χθες....όπως και προχθες...να την πέταγα;Δεν ήθελα να την βάλω στην κατάψυξη.

Στην Κατοχή τρώγανε φαγητά χωρίς λάδι...τώρα γκόμενες και όσοι κακομαθημενοι μπουχεσες θέλουν να νιώσουν σκηνικό Κατοχής δεν τρώνε λάδι ...με αποτέλεσμα να έχουν έλλειψη από βιταμίνες...όπως στην Κατοχή!!τι φακές ρε μαν....τι χθες και προχθές και κυρίως τι κατάψυξη
φακές έχω να φάω από πέρσι το καλοκαίρι που είχε μια μυστήρια σαλάτα που παραγγέλνουν μόνο γκόμενες εμείς οι άντρες τρώμε χωριάτικη χωρίς λάδι![]()

.σιγα τα ωα .....εχω συλλογη μεχρι και το 4Είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να δεις ps5 στα μάτια σου![]()
σε λίγο με κύριο κυριάκο θα βάζεις στη σαλάτα λάδι μηχανήςΣτην Κατοχή τρώγανε φαγητά χωρίς λάδι...τώρα γκόμενες και όσοι κακομαθημενοι μπουχεσες θέλουν να νιώσουν σκηνικό Κατοχής δεν τρώνε λάδι ...με αποτέλεσμα να έχουν έλλειψη από βιταμίνες...όπως στην Κατοχή!!.
Όχι ότι νηστεύουν...οι Χριστιανοί νηστεύουν...άθεοι και λοιπά νεοεποχιτικα φυντανια κάνουν ΔΙΑ(Σ)ΤΡΟΦΗ.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣσιγα τα ωα .....εχω συλλογη μεχρι και το 4
υγ το 5 δεν το πηρα γιατι δεν πλεον δεν προλαβαινω να παιξω τιποτα

Ενώ με Τσίπρα τηγανιζες πατάτες με βιολογικό αγουρέλαιο....σε λίγο με κύριο κυριάκο θα βάζεις στη σαλάτα λάδι μηχανής
περίμενε και θα δεις νηστεία για σένα φροντίζει ο Κύριος Κυριάκος

Με τσίπρα η αλήθεια είναι ότι είχαν γίνει καλές δουλειές αλλά μας τα χάλασε όταν μας έκλεισε τις τράπεζεςΕνώ με Τσίπρα τηγανιζες πατάτες με βιολογικό αγουρέλαιο....![]()
Έπεσε επιτέλους και η τιμή στο λάδι...έφτασε κοντά στα 6€ ενώ πέρυσι ήταν περίπου στα 10€.Με τσίπρα η αλήθεια είναι ότι είχαν γίνει καλές δουλειές αλλά μας τα χάλασε όταν μας έκλεισε τις τράπεζες
οι δουλειές που έχει ανοίξει ο Κύριος Κυριάκος όμως με τον νόμο για τις αναθέσεις και τα ταμεία ανάκαμψης και τα σχετικά
ΔΕΝ συγκρίνονται![]()
6 ευρώ το ηλιέλαιο?Έπεσε επιτέλους και η τιμή στο λάδι...έφτασε κοντά στα 6€ ενώ πέρυσι ήταν περίπου στα 10€.
Αν δεν είναι αυτό ελάφρυνση στο κόστος ζωής του λαϊκού μπουρδελιαρη τότε τι είναι;
Να πηγαίνεις μόνος σου σούπερ μάρκετ καμμία φορά και δώσε κανα ρεπω στους βασταζους σου... για ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ μιλαω ...6 ευρώ το ηλιέλαιο?
Ηλιέλαιο σε φαγητό και σαλατες μόνο οι λάθρο χρησιμοποιούν .6 ευρώ το ηλιέλαιο?
Να πηγαίνεις μόνος σου σούπερ μάρκετ καμμία φορά και δώσε κανα ρεπω στους βασταζους σου... για ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ μιλαω ...
ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗΗλιέλαιο σε φαγητό και σαλατες μόνο οι λάθρο χρησιμοποιούν .