dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 44.235
- Πόντοι
- 22.936
Γράφουμε καμία μαλακία να περάσει η ώρα αδερφέ μέχρι να έρθει το παιδίΜη σπαμαρετε ρε γαμιολες
Γράφουμε καμία μαλακία να περάσει η ώρα αδερφέ μέχρι να έρθει το παιδίΜη σπαμαρετε ρε γαμιολες
αδερφε δεν ακους μουσικη οταν τσιμπας?Μη σπαμαρετε ρε γαμιολες
Οχιαδερφε δεν ακους μουσικη οταν τσιμπας?
Τι θα φέρει?Γράφουμε καμία μαλακία να περάσει η ώρα αδερφέ μέχρι να έρθει το παιδί
Για πες το ρεπερτόριο να δω μπας και φτιάξουμε μια μπαντα μαζί.
ΤαλαιπωρίαΑδερφέ, θα βγάζουμε και μεζέ στις συναυλίες.
Μερικά πιτόγυρα και λίγα κεμπάπ (10) για τη μέση + πατάτεςΟχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι θα φέρει?
ρε αδερφε αφου δεν εχουμε σπορ σκετα στην μουγκα θα τρωμε?Ταλαιπωρία
Από που?Μερικά πιτόγυρα και λίγα κεμπάπ (10) για τη μέση + πατάτες![]()
Βάλε να βλέπεις την ομαδα αδελφερε αδερφε αφου δεν εχουμε σπορ σκετα στην μουγκα θα τρωμε?![]()
Οι συναυλίες θα γίνονται καλαοκαίρι, αδερφέ. Α΄ρά την τιμητική της θα έχει η γουρνοπούλα και Γκιόσα.Ταλαιπωρία
Ζεστη φερε δειξε πάγκοι ταλαιπωρία αδελφε άστο.Οι συναυλίες θα γίνονται καλαοκαίρι, αδερφέ. Α΄ρά την τιμητική της θα έχει η γουρνοπούλα και Γκιόσα.
εχω βαλει απο το μεσημερι το αστον βιλα - ολυμπιακος αδερφεΑπό που?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βάλε να βλέπεις την ομαδα αδελφε
στις χειμερινές περιοδείες θα έχει γίδα βραστήΟι συναυλίες θα γίνονται καλαοκαίρι, αδερφέ. Α΄ρά την τιμητική της θα έχει η γουρνοπούλα και Γκιόσα.
Καί ένα ιμάμ μπαϊλντί πάει ότι πρέπει με το ματς για τσίμπημα αδερφέποτε παιζουν οι λαγοι μπασκετ παιδια? θα σφαξω το καλο προσουτο τοτε
Πρότεινε να βγείτε οξω με βερμούδες για να είστε τρεντουλιαρηδες ενώ εσύ πρότεινες μια πιο παραδοσιακή στυλιστική προσέγγιση;α ρε θειο....το ιδιο μου ετυχε και με τον αχρηστο βιρλα στα καλαντα
Οι WuTang Klan βγάζανε σφηνάκια παλιότερα....Αδερφέ, θα βγάζουμε και μεζέ στις συναυλίες.
Συγκεντρώνεις υλικό η έχεις τρεχαματα με ΤΕΒΕ ,ΙΚΑ μυκα,σύκα κτλ;είναι νωρίς για τέτοιες σκέψεις
Αλλιώς Σουτζουκάκια Σμυρνέικα.Καί ένα ιμάμ μπαϊλντί πάει ότι πρέπει με το ματς για τσίμπημα αδερφέ![]()
Συγνώμη κύριε @αργυροτετοιε μου κάνω τεστΣυγκεντρώνεις υλικό η έχεις τρεχαματα με ΤΕΒΕ ,ΙΚΑ μυκα,σύκα κτλ;
λέω να κάνω ένα μεγάλο διάλειμμαΣυγκεντρώνεις υλικό η έχεις τρεχαματα με ΤΕΒΕ ,ΙΚΑ μυκα,σύκα κτλ;
θείο εγώ με το μπάσκετ θα έτρωγα μπάμιες, θρεπτικότατεςποτε παιζουν οι λαγοι μπασκετ παιδια? θα σφαξω το καλο προσουτο τοτε