Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.172
- Πόντοι
- 6.256
αν φας το καυτερό λαχματζούν από εκεί αυτό θα που περιγράφεις θα έρθει σαν λύτρωσηΑμα βουτηξεις σε αυτο το νερο,το τελευταιο που σε απασχολει ειναι το λαχματζουν

αν φας το καυτερό λαχματζούν από εκεί αυτό θα που περιγράφεις θα έρθει σαν λύτρωσηΑμα βουτηξεις σε αυτο το νερο,το τελευταιο που σε απασχολει ειναι το λαχματζουν
Θα ήταν ιμιτασιόν γιατί εγώ ένιωσα απλά μαλάκας που τη πλήρωσα.Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πλούσιος αυτή η σοκολάτα...ευτυχώς υπάρχουν πολλές μαρκες και δεν είναι μονοπώλιο.
φοράς παντελόνια....θα την ανακαλέσω![]()
μήπως ήταν από το τεμού?Θα ήταν ιμιτασιόν γιατί εγώ ένιωσα απλά μαλάκας που τη πλήρωσα.
Τόσο χάλια ήταν ;Θα ήταν ιμιτασιόν γιατί εγώ ένιωσα απλά μαλάκας που τη πλήρωσα.
Τι είναι ο χυμος καφέ ρε μαν?2 τοστ τετραπλά τυρί γαλοπούλα ντομάτα ,χυμο καφε τώρα.
Σου άνοιξε η όρεξη αδερφέ. Κι εγώ χτύπησα δυο λουκανικόπιτες.2 τοστ τετραπλά τυρί γαλοπούλα ντομάτα ,χυμο καφε τώρα.
Ναι αδελφέ,από που?Σου άνοιξε η όρεξη αδερφέ. Κι εγώ χτύπησα δυο λουκανικόπιτες.
![]()
Τι είναι ο χυμος καφέ ρε μαν?![]()
Σκλαβενιτη τυπε?Σπανακορυζο μεφέτα Καλαβρύτων και ψωμάκι.
Ναι κατεψυγμένοΣκλαβενιτη τυπε?
To σουτζούκι είναι πιο καλό σε πίτσα αλλά και πάλι ευ γέ!Σουτζούκι με τηγανητά αυγά και πατάτες![]()
Μεσα στη καύλα! Εδώ θέλει και κανα δυο ποτήρια κρασί, να απογειωθεί!Σουτζούκι με τηγανητά αυγά και πατάτες![]()
πςςς δικασεςΣουτζούκι με τηγανητά αυγά και πατάτες![]()
Kανα δυο ποτηρια ποτασα θελει να λιωσει την χοληστερινηΜεσα στη καύλα! Εδώ θέλει και κανα δυο ποτήρια κρασί, να απογειωθεί!