ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 58.070
- Πόντοι
- 12.756
Από που αδελφεπηρα λεχματζουν για να ειμαι κοντα στο κλιμα του φαιναλ φορ αδερφε στην αραπια
Από που αδελφεπηρα λεχματζουν για να ειμαι κοντα στο κλιμα του φαιναλ φορ αδερφε στην αραπια
απο το γνωστο πασαλιμανι αδερφεΑπό που αδελφε
Ναι ωραίος αδελφε απεναντι από τις βαρκούλες αδελφεαπο το γνωστο πασαλιμανι αδερφε

Τι σε νοιαζει??είναι λίγο καυτερό αυτό![]()
όταν το δοκίμασα ούτε εγώ κοιμήθηκα σπίτι μουΤι σε νοιαζει??
Σπιτι σου κοιμαται?
Αμα βουτηξεις σε αυτο το νερο,το τελευταιο που σε απασχολει ειναι το λαχματζουνόταν το δοκίμασα ούτε εγώ κοιμήθηκα σπίτι μου
επίτηδες είναι δίπλα στο νερό για να προλαβαίνεις να βουτήξεις μέσα![]()
αν φας το καυτερό λαχματζούν από εκεί αυτό θα που περιγράφεις θα έρθει σαν λύτρωσηΑμα βουτηξεις σε αυτο το νερο,το τελευταιο που σε απασχολει ειναι το λαχματζουν

Θα ήταν ιμιτασιόν γιατί εγώ ένιωσα απλά μαλάκας που τη πλήρωσα.Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πλούσιος αυτή η σοκολάτα...ευτυχώς υπάρχουν πολλές μαρκες και δεν είναι μονοπώλιο.
φοράς παντελόνια....θα την ανακαλέσω![]()
μήπως ήταν από το τεμού?Θα ήταν ιμιτασιόν γιατί εγώ ένιωσα απλά μαλάκας που τη πλήρωσα.
Τόσο χάλια ήταν ;Θα ήταν ιμιτασιόν γιατί εγώ ένιωσα απλά μαλάκας που τη πλήρωσα.
Τι είναι ο χυμος καφέ ρε μαν?2 τοστ τετραπλά τυρί γαλοπούλα ντομάτα ,χυμο καφε τώρα.
Σου άνοιξε η όρεξη αδερφέ. Κι εγώ χτύπησα δυο λουκανικόπιτες.2 τοστ τετραπλά τυρί γαλοπούλα ντομάτα ,χυμο καφε τώρα.

Ναι αδελφέ,από που?Σου άνοιξε η όρεξη αδερφέ. Κι εγώ χτύπησα δυο λουκανικόπιτες.
![]()
Τι είναι ο χυμος καφέ ρε μαν?![]()

Σκλαβενιτη τυπε?Σπανακορυζο μεφέτα Καλαβρύτων και ψωμάκι.