troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 34.872
- Πόντοι
- 5.506
στο ματς τι θα τσιμπισης αδερφε?Ταλαιπωρία πάλι
στο ματς τι θα τσιμπισης αδερφε?Ταλαιπωρία πάλι
Αναφορά για την ελιά στο τζατζίκι.Ταλαιπωρία πάλι
αναφορα για το ορθογραφικόστο ματς τι θα τσιμπισης αδερφε?
Τη πέταξα μαν αμέσως μόλις ήρθε σε μια γάταΑναφορα γιατι δεν ξερεις να συγκρινεις και αναφορα γιατι δεν κανεις παραθεση και την έχεις δει ΝΤΙΒΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τζατζικι με ελια , ΑΝΑΦΟΡΑ
Επειδή υπερασπίζομαι τη νότια Ελλάδα την έχω δει ντίβα;Αναφορα γιατι δεν ξερεις να συγκρινεις και αναφορα γιατι δεν κανεις παραθεση και την έχεις δει ΝΤΙΒΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τζατζικι με ελια , ΑΝΑΦΟΡΑ
Ναι μπαχαλακηδεςκωλομπαραδες ολοι αδερφε
δεν πιστευω να πετυχες την γατα ή να σε ειδε κανεις , γιατι ειναι ενα 20Κ το προστιμοΤη πέταξα μαν αμέσως μόλις ήρθε σε μια γάτα
Για να δούμε τι έχουμε εδώ...Ταλαιπωρία πάλι
ο νιπλης που δεν ηξερε -μερα πουναι- οτι στο μαντηλι μαζι με παξιμαδι φετα και ντοματα βαζουν και κρεμυδι τολμησε να μου κανει αναφορα για ενα λαθος ηΝαι μπαχαλακηδες
Όχι στη ζούλα την εκαναδεν πιστευω να πετυχες την γατα ή να σε ειδε κανεις , γιατι ειναι ενα 20Κ το προστιμο![]()
Για δες ερχομαι μανΓια να δούμε τι έχουμε εδώ...
- Αγγουράκι σκέτο στη σαλάτα = αναφορά
αυτός που πέταξε τις πατάτες μέσα στα αγγούρια στο αυτόφορο
- Αυτές οι πίτες που είναι πιο μεγάλες από μπιφτέκια = αναφορά
- Για την ελιά στο τζατζίκι μας τα είπαν άλλοι
- Και για το γιαουρτλού δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, πολύ γιαουρτοπλημμύρα έπεσε
Μια χαρα είσαι ,αν το καλοσκεφτείς, σου άφησα τα μπιφτέκια, τις ντομάτες, τη μπίρα και τις τηγανιτές πατάτες
θα την ανακαλέσωο νιπλης που δεν ηξερε -μερα πουναι- οτι στο μαντηλι μαζι με παξιμαδι φετα και ντοματα βαζουν και κρεμυδι τολμησε να μου κανει αναφορα για ενα λαθος η
θα την ανακαλέσω![]()
Tι χρωμα γατα, μαν;Τη πέταξα μαν αμέσως μόλις ήρθε σε μια γάτα
Πρόεδρος μαν ?Ταλαιπωρία πάλι
Γιώργος ηλιουποληΠρόεδρος μαν ?![]()
Πουά με βουλεςTι χρωμα γατα, μαν;
Αρσενικια;Πουά με βουλες
ΑρσενικοθυληκοΑρσενικια;