ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 45.916
- Πόντοι
- 6.756
Έλα μαν στο Γιάννη να το κανονίσουμε για κανένα κρασο,έκανε και επέμβαση είναι έτοιμος

Έλα μαν στο Γιάννη να το κανονίσουμε για κανένα κρασο,έκανε και επέμβαση είναι έτοιμος
άνοιξαν οι θύρες?Έλα στο νήμα " έτσι γάμησα την πρώτη ξαδέρφη μου "![]()
![]()
Ναι μαν, ευκολα.Έλα μαν στο Γιάννη να το κανονίσουμε για κανένα κρασο,έκανε και επέμβαση είναι έτοιμος![]()
Καλά μην πάτε τρέχοντας, είπε 6 μήνες έκανε να την ξεκλειδώσει, ακόμα στην πρώτη μέρα είναι....άνοιξαν οι θύρες?![]()
To είχα δει σε μια διαφήμιση προ αμνημονεύτων ετών....άκυρο πρακτικά και σπατάλη τυριού.Το χω δοκιμασει με τη στρωση τυρι απο κατω αλλα για καποιο λογο που ακομα δεν εχω καταλαβει δεν μου αρεσε η φαση. Προτιμω να φτυαριζω τυρι απο πανω μονο. Γενικος κανονας που ακολουθω ανεκαθεν ειναι οτι δεν τρωω μακαρονια με τυρι αλλα τυρι με μακαρονια!
Γιατί ρε παικτη;Σουβλάκια θα παραγγείλω. Σουβλάκι δε παίρνω ποτε κοτόπουλο. Θα βγάλω κανα λειρι στο τέλος ναπουμε![]()
η σοκολάτα ντουμπάι είχε μέσα ρυζογκοφρέτα μαν?Μπριαμ σήμερα. Καλούτσικο.
Φέτα από τον τσοπάνη, μαύρο ψωμί και zero.
Για γλυκό ένα μεγάλο κομμάτι από αυτή τη dubai που μας έχουν ζαλίσει τα αρχίδια.
οχι, σκέτο καταϊφι.η σοκολάτα ντουμπάι είχε μέσα ρυζογκοφρέτα μαν?
το οποίο είχε μέσα ψιλοκομμένη ρυζογκοφρέτα ντουμπάι?οχι, σκέτο καταϊφι.
Ψιλοκομμένα φιστίκια.το οποίο είχε μέσα ψιλοκομμένη ρυζογκοφρέτα ντουμπάι?
είσαι σίγουρος ότι ήταν φιστίκια? μοιάζουν πολύ αυτάΨιλοκομμένα φιστίκια.
Αν έμπαινε ρυζογκοφρέτα θα είχαμε νέα τζιχάντ από τα μουσλίμια.
πόσα να αντέξει σε μια μέρα και αυτός
Κάποτε κράζαμε το καταϊφι με σοκολάτα. Τώρα το πληρώνουμε 50 ευρώ το κιλό.Σοβαρή μαλακια η σοκολάτα Ντουμπάι![]()
100άρα παίρνει το πατίνι?εδώ πληρώνουμε 2.20/λτ την 100άρα εκεί θα κολλήσουμε![]()
είναι βελτιωμένο γιαυτό100άρα παίρνει το πατίνι?![]()