tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.044
- Πόντοι
- 1.406
Εμένα η σοκολάτα αυτή μου θυμίζει το "η επικάλυψη δεν είναι σοκολάτα"Κάποτε κράζαμε το καταϊφι με σοκολάτα. Τώρα το πληρώνουμε 50 ευρώ το κιλό.
Εμένα η σοκολάτα αυτή μου θυμίζει το "η επικάλυψη δεν είναι σοκολάτα"Κάποτε κράζαμε το καταϊφι με σοκολάτα. Τώρα το πληρώνουμε 50 ευρώ το κιλό.
Τι λέει το πρόγραμμα αύριο?είναι βελτιωμένο γιαυτό![]()
απεργία επανάσταση και περισυλλογήΤι λέει το πρόγραμμα αύριο?
Ριζογκοφρέτες κοντοσούβλι?
αργία είναι μετά τις 14.00 που θα ξεκινήσουν τα φαγητά και τα ρούμιααργία είναι![]()
Απεργία είναιαργία είναι![]()
πληρώνεται έξτρα η αυριανή μέρα σε όποιον δουλεύει ή όχι?Απεργία είναι
απεργία είναι...απλά πληρώνεται κανονικά και κολλάει με κανονική άδεια την παρασκευή για 4ήμεροπληρώνεται έξτρα η αυριανή μέρα σε όποιον δουλεύει ή όχι?
αυτοί που κάθονται αύριο, πληρώνονται ή την χάνουν τη μέρα?
αργία είναιαπεργία είναι...απλά πληρώνεται κανονικά και κολλάει με κανονική άδεια την παρασκευή για 4ήμερο
πέφτει και με το τέλος του μήνα που μπαίνει το χρήμα
βίβα λα ρεβολουσιόν
Άστα λα Βικτόρια σιεμπρεαπεργία είναι...απλά πληρώνεται κανονικά και κολλάει με κανονική άδεια την παρασκευή για 4ήμερο
πέφτει και με το τέλος του μήνα που μπαίνει το χρήμα
βίβα λα ρεβολουσιόν
Αν δεν ήταν αργία αλλά απεργία...δε θα ήταν κλειστές οι επιχειρήσεις....αργία είναι
όλα τα υπόλοιπα είναι να' χαμε να λέγαμε...
Άστα να πάνε άσταΆστα λα Βικτόρια σιεμπρε
φυγε απο το νημαΆστα να πάνε άστα![]()
oxiφυγε απο το νημα
αυτους που λες τους φτιαχνουν με μηχανη....αυτους που τρωω εγω τους φτιαχνουν με το χερι !!!!!!!!!!!!!..ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΗ !!!!!!!!!Μην ξηγιεσαι ετσι...σε πανηγύρια που τα έχεις δει αυτά;Εκεί μόνο οι παραδοσιακοί σφαιροειδεις υπάρχουν.
Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πλούσιος αυτή η σοκολάτα...ευτυχώς υπάρχουν πολλές μαρκες και δεν είναι μονοπώλιο.Μπριαμ σήμερα. Καλούτσικο.
Φέτα από τον τσοπάνη, μαύρο ψωμί και zero.
Για γλυκό ένα μεγάλο κομμάτι από αυτή τη dubai που μας έχουν ζαλίσει τα αρχίδια.
Είσαι ελεεινός και τρισαθλιος.η σοκολάτα ντουμπάι είχε μέσα ρυζογκοφρέτα μαν?
Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σουΕίσαι ελεεινός και τρισαθλιος.
αργία είναι![]()