troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.404
- Πόντοι
- 5.506
πες του και να φερει χοχλιουςακομα περιμενω αρνια,ζαρζαβατικα,εξτρα παρθενο ελαιολαδο,μοσχαρια
εισαι μουνοπανο ολκης![]()
πες του και να φερει χοχλιουςακομα περιμενω αρνια,ζαρζαβατικα,εξτρα παρθενο ελαιολαδο,μοσχαρια
θα πάμε να φάμε μαν ?Πιτσα Βερόνα ηλιουπολη,πολύ δυνατός.
Μην ξηγιεσαι ετσι...σε πανηγύρια που τα έχεις δει αυτά;Εκεί μόνο οι παραδοσιακοί σφαιροειδεις υπάρχουν.με τρύπα στη μέση φυσικά αυτοι είναι οι γνήσιοι λουκουμάδες!!!!!!!!!!!
Βρε μαλάκα έχω εγώ μοσχάρια και ελιές ?ακομα περιμενω αρνια,ζαρζαβατικα,εξτρα παρθενο ελαιολαδο,μοσχαρια
εσυ φταις,εσυ θα μου τα φερειςΒρε μαλάκα έχω εγώ μοσχάρια και ελιές ?
"Άλλος" μας έχει τάξει να στείλει καλούδια και τώρα κάνει το παγώνι![]()
εχεις μοσχαρια ρε μονι και δεν εχεις στειλει ουτε 1 (μια) ριμπ αι?Βρε μαλάκα έχω εγώ μοσχάρια και ελιές ?
"Άλλος" μας έχει τάξει να στείλει καλούδια και τώρα κάνει το παγώνι![]()
Υπέροχο γαλακτερό δερματακι...όαση για τα πονεμένα μάτια μου από καφρομαυροτσουκαλες πλεμπαιες...χρυσοχέρα...είσαι τυχερός!![]()
Χοιρινη μπριζολα με πατατες τηγανιτες
Τα μνπνα όλα σε στηρίζουμεεσυ φταις,εσυ θα μου τα φερεις
υγ σου εχω κανει ΕΠΙΣΗΜΗ καταγγελια![]()
Μόνο συναγριδόπιτες και αστακόπιτες. ΤΕΛΟΣ!
ελα μαν τι κάνεις πως είσαι?πες του και να φερει χοχλιους
σχετικα καλα μαν....ελα μαν τι κάνεις πως είσαι?
Ναι
Οπότε κανεις κεφι μαν δίπλα μου είναι,έλα όποτε γουστάρειςθα πάμε να φάμε μαν ?
Έλα στο νήμα " έτσι γάμησα την πρώτη ξαδέρφη μου "εσυ φταις,εσυ θα μου τα φερεις
υγ σου εχω κανει ΕΠΙΣΗΜΗ καταγγελια![]()
Θα συμφωνήσω. Το τυρί κάτω στο πιατο επειδή ζεσταίνεται και ψιλολιωνει δεν ανακατεύεται ποτε και μένει στο πατο.Το χω δοκιμασει με τη στρωση τυρι απο κατω αλλα για καποιο λογο που ακομα δεν εχω καταλαβει δεν μου αρεσε η φαση. Προτιμω να φτυαριζω τυρι απο πανω μονο. Γενικος κανονας που ακολουθω ανεκαθεν ειναι οτι δεν τρωω μακαρονια με τυρι αλλα τυρι με μακαρονια!
Τι τσιμπησες κοτόπουλο?Θα συμφωνήσω. Το τυρί κάτω στο πιατο επειδή ζεσταίνεται και ψιλολιωνει δεν ανακατεύεται ποτε και μένει στο πατο.
Σουβλάκια θα παραγγείλω. Σουβλάκι δε παίρνω ποτε κοτόπουλο. Θα βγάλω κανα λειρι στο τέλος ναπουμεΤι τσιμπησες κοτόπουλο?![]()
NαιΣουβλάκια θα παραγγείλω. Σουβλάκι δε παίρνω ποτε κοτόπουλο. Θα βγάλω κανα λειρι στο τέλος ναπουμε![]()
ΝαιNαιαπό τόν δαφνη?