ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.079
- Πόντοι
- 12.756
Πάω να κάνω μαν τελικά,όχι πίτσα καλά λες.Μακαρονι μόνο στο σπίτι. Το χω ξαναγραψει. Το πιο ευκολο φαγητό στο κόσμο, δεν έχω βρει ένα μαγαζί που να το κάνει καλα![]()
Πάω να κάνω μαν τελικά,όχι πίτσα καλά λες.Μακαρονι μόνο στο σπίτι. Το χω ξαναγραψει. Το πιο ευκολο φαγητό στο κόσμο, δεν έχω βρει ένα μαγαζί που να το κάνει καλα![]()
Γιαουρτακι με εξτραΤι θα τσιμπήσουμε μαν βραδάκι?
Παράνομο εξτραδακι μαν?Γιαουρτακι με εξτρα
Με πεινιρλι φουσκώνεις πιο πολύ παρά χορταινεις.αδερφε να χτυπησω 2 πεινιρλι λες καλυτερα η εχει πολυ ψωμι?
Γκόμενες είναι οι χαζεμενες μετεφηβικης ηλικιας;Μόνο τέτοιες ψήνονται για πατίνια και λοιπά μετροσέξουαλ χαζά.για χάρη της ημέρας ρυζογκοφρέτες σκορδαλιά
πολύ καλό το πατίνι γκομενο μαγνήτης
Ναυπλίου;Από ντερλικατεσεν από του χουργιο;Μετσοβοτικο Ψωμί
Τυριά - Κασερια
Ντοματινια
Μορταδερλα Ναυπλίου
Κόκα Κόλα Ακριβη
@enduro,εσύ;;??;?!;Εγώ έχω αυτοκόλλητο πόρσε στο πατίνι και έχω επίσης αυθεντικές βαλβίδες που έχω κλέψει από gt3
πιάνεται?
Ωραιαπεσανε στον φουρνο τα σπρινγκ ρολς με λιγες πατατες μακ κειν,επειτα θα μπει μια ατομθικη πιτσουλα και μια φρεσκοκατεψυγμενη μπουγατσα χρυση ζυμη.
έχω και αμάξια μαν αλλά αν δεν εκτιμήσει το πατίνι πρώτα δεν ακουμπάει ούτε το πατάκι από το αμάξιΓκόμενες είναι οι χαζεμενες μετεφηβικης ηλικιας;Μόνο τέτοιες ψήνονται για πατίνια και λοιπά μετροσέξουαλ χαζά.
Υπαρχουν ελληνικές ταινίες που το πλουσιόπαιδο κάνει τον φτωχό για να δει αν θα τον αγαπήσει η κοπέλα.έχω και αμάξια μαν αλλά αν δεν εκτιμήσει το πατίνι πρώτα δεν ακουμπάει ούτε το πατάκι από το αμάξι
Θα πετάξεις σπυράκια από τα δύο πρώτα και θα ξημερώσεις στο W.C.απο το τελευταιο.μισο κιλο μπακαλιαρο
2 σοκολατες lacta
1,5 λιτρο νερο
δεν είναι δικά μου τα αμάξια μου τα δίνουν τα γκράνια που κάνω ζιγκολίκιαΥπαρχουν ελληνικές ταινίες που το πλουσιόπαιδο κάνει τον φτωχό για να δει αν θα τον αγαπήσει η κοπέλα.
τι την εκανε την μπαλα ο θεος??Θα πετάξεις σπυράκια από τα δύο πρώτα και θα ξημερώσεις στο W.C.απο το τελευταιο.
Κάποιος σπέρνει κουκιά.τι την εκανε την μπαλα ο θεος??
Δεν είμαστε τίποτα μπουστηδοι να τρώμε βιολογικά και βηγκαν -μηγκαν μυγοχεσματα...με το μπαρδον δηλαδή να πούμε.ααααρεεεε κουρκούτι που φάγατε ρε γαμημενοι ... αλεύρι με νερό
Γαμω΄ την φτώχειας σας ναπουμε .. που το βαφτίσαμε παράδοση ..
ωχ...καταλαβα.............Κάποιος σπέρνει κουκιά.
Δεν βλέπω τίποτα τώρα ,ούτε μπάλα ούτε μπάσκετ...τι έχασα;ωχ...καταλαβα.............