Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 564K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
43.094
Κριτικές
64
Like
55.120
Πόντοι
16.235
Μαν, με πατάτα ή ψωμί την προτιμάς?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:


Ο Νίπλης είναι μούτσος?
Mε πατατα.
Υπάρχει όμως και η πιοβεκλεκτη παραδοσιακή μακεδονίτικη έκδοση με καρύδι .
 

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Μηνύματα
84.243
Κριτικές
31
Like
15.466
Πόντοι
6.035

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
73.608
Like
39.438
Πόντοι
5.506
θα πεταξω κατι σπρινγκ ρολς στον φουρνο για να δω φουρνιε σε κεφια λες αφου να βαλω φουρνο να φτιαξω και ζυμη για πιτσα?
ΝΑΙ!!!! μην καις φουρνο τζαμπα
 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Μηνύματα
52.976
Like
45.953
Πόντοι
6.756

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Μηνύματα
4.537
Κριτικές
18
Like
12.575
Πόντοι
7.415
Μπακαλιάρο με πολύ σκορδαλιά απο κυρία Μαρια / πρωτος όροφος.

Παντζάρια για σβήσιμο.

Κόκα Κόλα - Ακριβή.
Το παντζάρι για να ανοίξει η κυκλοφορία του αίματος και να περιποιηθείς την κυρα Μαρία; Α να χαθείς σατυρε!!
 

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Μηνύματα
4.537
Κριτικές
18
Like
12.575
Πόντοι
7.415
Μπακαλιάρος χωρίς σκορδαλιά για το έθιμο.
Λουκάνικα χωριατικα και μπριζολακια με πατάτες τηγανητές για να χορτάσουμε. Συνοδεία ντάκος, κολοκυθοκεφτέδες και κρασι ροζέ χύμα.
Παγωτό μηχανής για τη λιγούρα.
Μετά εσπρέσσο ντεκαφ
 

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Μηνύματα
23.588
Like
22.404
Πόντοι
6.256

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Μηνύματα
4.537
Κριτικές
18
Like
12.575
Πόντοι
7.415
Μπακαλιάρος με ρυζογκοφρέτες έπαιξε πολύ φέτος μαθαίνω
Έφυγες κι εσύ

IMG_7191.jpeg
 

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Μηνύματα
12.222
Κριτικές
32
Like
29.404
Πόντοι
15.446
1. Aναφορα σε όσους λένε "Χρόνια Πολλά" - γιατί χρόνια πολλά ρε σεις, Πρωτοχρονιά έχουμε; Το 1821 ο Ανδρούστος έλεγε στο Νικηταρά χρόνια πολλά;
2. Αναφορά στο Νίπλη γιατί το deck δεν έχει σφουγγαριστεί
3. Αναφορά σε όσους ειδικά σήμερα τρώνε μπακαλιάρο που δεν έχει παναριστεί

Κατά τα άλλα, ζήτω η εθνική παλιγεννεσία
Πανάρισμα όπως εξηγεί ο Πάνος Ιωαννίδης είναι με στερεό φρυγανιά ή κάτι τέτοιο.
Βέβαια μπορείς να κάνεις και τεχνική tempura με Πάνκο.
Η κλασσική συνταγή είναι με ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ (αλεύρι, κορνφλαουρ, μπύρα).
 

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Μηνύματα
20.679
Κριτικές
1
Like
6.091
Πόντοι
1.406
Πανάρισμα όπως εξηγεί ο Πάνος Ιωαννίδης είναι με στερεό φρυγανιά ή κάτι τέτοιο.
Βέβαια μπορείς να κάνεις και τεχνική tempura με Πάνκο.
Η κλασσική συνταγή είναι με ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ (αλεύρι, κορνφλαουρ, μπύρα).
Ο μπακαλιάρος που έφαγα το μεσημέρι στο κουρκούτι είχε ουζο :cum:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom