ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 45.975
- Πόντοι
- 6.756
Πιτσουλα για το καλοτι θα τσιμπησουμε το βραδυ?
Πιτσουλα για το καλοτι θα τσιμπησουμε το βραδυ?
Mε πατατα.Μαν, με πατάτα ή ψωμί την προτιμάς?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο Νίπλης είναι μούτσος?
αδερφε να χτυπησω 2 πεινιρλι λες καλυτερα η εχει πολυ ψωμι?Πιτσουλα για το καλο
θα πεταξω κατι σπρινγκ ρολς στον φουρνο για να δω φουρνιε σε κεφια λες αφου να βαλω φουρνο να φτιαξω και ζυμη για πιτσα?Πιτσουλα για το καλο
ΝΑΙ!!!! μην καις φουρνο τζαμπαθα πεταξω κατι σπρινγκ ρολς στον φουρνο για να δω φουρνιε σε κεφια λες αφου να βαλω φουρνο να φτιαξω και ζυμη για πιτσα?
Ε ναι,φτιάξε και του μπανάναθα πεταξω κατι σπρινγκ ρολς στον φουρνο για να δω φουρνιε σε κεφια λες αφου να βαλω φουρνο να φτιαξω και ζυμη για πιτσα?
Ναι να τα κάνουν τετραπλή γέμιση αδελφε,να έχει λίγο ζυμαρι πες.αδερφε να χτυπησω 2 πεινιρλι λες καλυτερα η εχει πολυ ψωμι?
Το παντζάρι για να ανοίξει η κυκλοφορία του αίματος και να περιποιηθείς την κυρα Μαρία; Α να χαθείς σατυρε!!Μπακαλιάρο με πολύ σκορδαλιά απο κυρία Μαρια / πρωτος όροφος.
Παντζάρια για σβήσιμο.
Κόκα Κόλα - Ακριβή.
Μπακαλιάρος χωρίς σκορδαλιά για το έθιμο.Το πρώτο φυσικά
ΝΑΙΜπακαλιάρος με ρυζογκοφρέτες έπαιξε πολύ φέτος μαθαίνω
ποιες ριζογκοφρέτες (γεύση) όμως?Μπακαλιάρος με ρυζογκοφρέτες έπαιξε πολύ φέτος μαθαίνω
για χάρη της ημέρας ρυζογκοφρέτες σκορδαλιάποιες ριζογκοφρέτες (γεύση) όμως?
άσχετο, το πατίνι είναι οκ?![]()
σίγουρα?για χάρη της ημέρας ρυζογκοφρέτες σκορδαλιά
πολύ καλό το πατίνι γκομενο μαγνήτης
Εγώ έχω αυτοκόλλητο πόρσε στο πατίνι και έχω επίσης αυθεντικές βαλβίδες που έχω κλέψει από gt3σίγουρα?
Έφυγες κι εσύΜπακαλιάρος με ρυζογκοφρέτες έπαιξε πολύ φέτος μαθαίνω
Πανάρισμα όπως εξηγεί ο Πάνος Ιωαννίδης είναι με στερεό φρυγανιά ή κάτι τέτοιο.1. Aναφορα σε όσους λένε "Χρόνια Πολλά" - γιατί χρόνια πολλά ρε σεις, Πρωτοχρονιά έχουμε; Το 1821 ο Ανδρούστος έλεγε στο Νικηταρά χρόνια πολλά;
2. Αναφορά στο Νίπλη γιατί το deck δεν έχει σφουγγαριστεί
3. Αναφορά σε όσους ειδικά σήμερα τρώνε μπακαλιάρο που δεν έχει παναριστεί
Κατά τα άλλα, ζήτω η εθνική παλιγεννεσία
Ο μπακαλιάρος που έφαγα το μεσημέρι στο κουρκούτι είχε ουζοΠανάρισμα όπως εξηγεί ο Πάνος Ιωαννίδης είναι με στερεό φρυγανιά ή κάτι τέτοιο.
Βέβαια μπορείς να κάνεις και τεχνική tempura με Πάνκο.![]()
Πανέ (πανάρω / πανάρισμα) - Panos Ioannidis
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Είναι η διαδικασία κατά την οποία καλύπτουμε με τρίμματα ψωμιού ή φρυγανιάς ένα κομμάτι κρέας, ψάρι ή κροκέτες για να κρατήσουν τα υγρά τους και να μη στεγνώσουν στο τηγάνισμα. Η λέξη προέρχεται από το γαλλικό pain που σημαίνει ψωμί, και είναι το βασικό υλικό της διαδικασίας...www.panosioannidis.com
Η κλασσική συνταγή είναι με ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ (αλεύρι, κορνφλαουρ, μπύρα).