Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 837K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.357
Πόντοι
12.756
τιποτα για τον ψοφο ειμαι καποιο αρχιδι μου κερασε την γριπη του και ειμαι με 85 πυρετο κλπ :zombie:

λευκο ταραμα να φας ανακατεμένο με λιγο ρωσσικΗ και να βουτηξεις μεσα σαρδελα αγορασμενη απο Περαια ιχθυοσκαλα και να κανεις μια βουτιά εκει στο μπιτσομπαρο στην Τουρμπαλι στο ριβιερα να σε παρουν τα ρευματα ..
Μολις σε ξεβρασει η θαλασσα στην Αγαθουπολη θα εισαι περδικι :coffee::coffee:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.301
Πόντοι
16.235
εγώ χαλβά τρώω μόνο αυτόν με τη σοκολάτα και από αυτό τρώω μόνο τη σοκολάτα και πετάω τον χαλβά :confused:

από τα σημερινά μου αρέσουν καλαμαράκια, χταπόδι μόνο στα κάρβουνα και ότι έχει να κάνει με καβούρι.
Ξαφνικά θυμήθηκα τους χλεχλεδες αστούς που στον Στρατό δεν έτρωγαν πρόγευμα την Παρασκευή γιατί είχε σάντουιτς με χαλβά και δεν ήταν για τον ευαίσθητο ουρανίσκο τους...εγώ τσιμπουσα διπλό....:thefinge:.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.301
Πόντοι
16.235
τιποτα για τον ψοφο ειμαι καποιο αρχιδι μου κερασε την γριπη του και ειμαι με 85 πυρετο κλπ :zombie:
Μακαρι να ηταν κάποιο κορίτσι από τους αγαπημένους μας χώρους αλλά προφανώς αυτά έχουν σιδερένιο ανοσοποιητικό.
Περαστικά ρε...

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.555
Πόντοι
6.256
Ξαφνικά θυμήθηκα τους χλεχλεδες αστούς που στον Στρατό δεν έτρωγαν πρόγευμα την Παρασκευή γιατί είχε σάντουιτς με χαλβά και δεν ήταν για τον ευαίσθητο ουρανίσκο τους...εγώ τσιμπουσα διπλό....:thefinge:.
τι σάντουιτς με χαλβά ρε τύπε που υπηρέτησες στον β παγκόσμιο? :confused::confused::confused::confused::confused:

εμείς είχαμε στεργίου αλλά κανένας δεν έτρωγε τις μαλακίες γιατί το μεσημέρι θα τρώγαμε σπίτι μας :coffee:

Eraser..

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
33.028
Πόντοι
6.256
τι σάντουιτς με χαλβά ρε τύπε που υπηρέτησες στον β παγκόσμιο? :confused::confused::confused::confused::confused:

εμείς είχαμε στεργίου αλλά κανένας δεν έτρωγε τις μαλακίες γιατί το μεσημέρι θα τρώγαμε σπίτι μας :coffee:
:coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:
δλδ?

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.301
Πόντοι
16.235

Πόσο γιωταδες είστε ρε...σίγουρα φορούσατε σπορτεξ εσείς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το κψμ εννοώ ήταν το δεύτερο σπίτι μας τι άλλο? :coffee::coffee::coffee:
:cheesy::cheesy::cheesy:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.555
Πόντοι
6.256
Πόσο γιωταδες είστε ρε...σίγουρα φορούσατε σπορτεξ εσείς.
ήμουν ελεύθερος ξυρίσματος, ελεύθερος αρβύλας, ελεύθερος υπηρεσίας, ελεύθερος αναφοράς...ελεύθερο πνεύμα :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom