Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 17.380
- Πόντοι
- 2.606
παραμεθόριοκαι που υπηρέτησε?
Δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα μόνο αν βγεί τίποτα στι γουίκιλικς θα μάθετε περισσότεραέχουμε πινέζα ή είναι απόρητο?![]()
Πόσο γιωταδες είστε ρε...σίγουρα φορούσατε σπορτεξ εσείς.τι σάντουιτς με χαλβά ρε τύπε που υπηρέτησες στον β παγκόσμιο?
εμείς είχαμε στεργίου αλλά κανένας δεν έτρωγε τις μαλακίες γιατί το μεσημέρι θα τρώγαμε σπίτι μας![]()
Το κψμ εννοώ ήταν το δεύτερο σπίτι μας τι άλλο?![]()
ήμουν ελεύθερος ξυρίσματος, ελεύθερος αρβύλας, ελεύθερος υπηρεσίας, ελεύθερος αναφοράς...ελεύθερο πνεύμαΠόσο γιωταδες είστε ρε...σίγουρα φορούσατε σπορτεξ εσείς.
Ι4 στανταρ ησουνήμουν ελεύθερος ξυρίσματος, ελεύθερος αρβύλας, ελεύθερος υπηρεσίας, ελεύθερος αναφοράς...ελεύθερο πνεύμα![]()
χμμμμμμκαι όμως όχι
G3![]()
δε το περίμενες ε?χμμμμμμ
Κτήμα Κλεοπάτρα αν παντρευτείς..Ι4 στανταρ ησουν![]()
προς το παρον σκεφτομαι να μεινω μνηστευμενοςΚτήμα Κλεοπάτρα αν παντρευτείς..
Δες..
Γιώτα Ευτυχία Πουλχερία...Σκέτο Girl Band ήσουν με τόσα γυναικεία ονόματα που χαρακτηρίζουν την περίπτωση σου...και κάτι μου λέει ότι υπήρχαν πολλοί τέτοιοι στην γιωτομοναδα σου.ήμουν ελεύθερος ξυρίσματος, ελεύθερος αρβύλας, ελεύθερος υπηρεσίας, ελεύθερος αναφοράς...ελεύθερο πνεύμα![]()
Σιγά μην μπορούσες να το σηκώσεις...για βολή ούτε καν ρωτάω.και όμως όχι
G3![]()
3 βολές έκανα 2 στο κέντρο και 1 στο σπενΣιγά μην μπορούσες να το σηκώσεις...για βολή ούτε καν ρωτάω.
ρε γιωτα,ρε αντιρρησια,ρ αχρηστε3 βολές έκανα 2 στο κέντρο και 1 στο σπεν![]()
έχετε σκυλιάσει επειδή έχω εκπαιδευτεί και έχω γίνει πολεμική μηχανήρε γιωτα,ρε αντιρρησια,ρ αχρηστε
κομμάντο τον βλέπωρε γιωτα,ρε αντιρρησια,ρ αχρηστε