Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.427
- Πόντοι
- 4.496
Γιώτα Ευτυχία Πουλχερία...Σκέτο Girl Band ήσουν με τόσα γυναικεία ονόματα που χαρακτηρίζουν την περίπτωση σου...και κάτι μου λέει ότι υπήρχαν πολλοί τέτοιοι στην γιωτομοναδα σου.ήμουν ελεύθερος ξυρίσματος, ελεύθερος αρβύλας, ελεύθερος υπηρεσίας, ελεύθερος αναφοράς...ελεύθερο πνεύμα![]()
Σιγά μην μπορούσες να το σηκώσεις...για βολή ούτε καν ρωτάω.και όμως όχι
G3![]()
3 βολές έκανα 2 στο κέντρο και 1 στο σπενΣιγά μην μπορούσες να το σηκώσεις...για βολή ούτε καν ρωτάω.

ρε γιωτα,ρε αντιρρησια,ρ αχρηστε3 βολές έκανα 2 στο κέντρο και 1 στο σπεν![]()
έχετε σκυλιάσει επειδή έχω εκπαιδευτεί και έχω γίνει πολεμική μηχανήρε γιωτα,ρε αντιρρησια,ρ αχρηστε

κομμάντο τον βλέπωρε γιωτα,ρε αντιρρησια,ρ αχρηστε

Πω πω μαχιμοτης...3 βολές έκανα 2 στο κέντρο και 1 στο σπεν![]()

Μηχανή για εσπρέσσο μπορεί...έχετε σκυλιάσει επειδή έχω εκπαιδευτεί και έχω γίνει πολεμική μηχανή![]()

δεν μπορώ να πω παραπάνω για την εκπαίδευση μου και πολλά είπα![]()
Υπό ορισμένες συνθήκες μπορεί να κάνει ζημιά αυτό το υλικό...Ριζότο με μανιτάρια και χαλβάς Δραπετσώνας
Δεν καταλαβαίνετε ότι ο Σαούλ έχει εκπαιδευτεί σε ρίψη ρυζογκοφρέτας; Στον πόλεμο θα πετά κατεψυγμένες ρυζογκοφρέτες στον εχθρό
@Saul τα βάζει και με ναρκέμπορους στην παραμεθόριο ηπα-μεχικοΡιζότο με μανιτάρια και χαλβάς Δραπετσώνας
Δεν καταλαβαίνετε ότι ο Σαούλ έχει εκπαιδευτεί σε ρίψη ρυζογκοφρέτας; Στον πόλεμο θα πετά κατεψυγμένες ρυζογκοφρέτες στον εχθρό
Μας γαμησες τωραΡιζότο με μανιτάρια και χαλβάς Δραπετσώνας