dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 118.063
- Πόντοι
- 39.911
Ναι ρε τύπε . Βραστό σε ροδέλες .Αυγό στη πίτσα??? Ήρεμα ρωτάω

Όχι αυγό μάτι
Ναι ρε τύπε . Βραστό σε ροδέλες .Αυγό στη πίτσα??? Ήρεμα ρωτάω

Ήπια και γω μια χθές το βράδυ και είχε πολύ κόλα και δεν μπορούσα να ανοίξω το στόμα μουΚοκα Κολα
Μια επίπληξη αρκεί.Κάτσε να έρθει ο @Νίπλης γιατί σε βλέπω με ολικό αποκλεισμό
Αυγό στη πίτσα??? Ήρεμα ρωτάω

Πιπα@Zebu τιμή![]()
χωρίς πρωτεΐνη ?Δεκατιανό
Τζίντζερ
Πιπερι
Κουρκουμα
Νερο
Ανανα
Νομίζω ότι αυτό δεν πρέπει απλά να το εξετάσουμε σαν πλημμέλημα αλλά σάν κακούργημα και σε ήρεμη ψυχική κατάστασηΤι ηρεμα ρωτας και εσυ , για να τρωει καντηλια ειναι με αυτο που εγραψε
Επεσε αναφορα σπεσιαλ , με αναλυτικη περιγραφη για μπαν , παει για αποκλεισμο απο IP
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΕΕ ΜΟΥ !!! ΑΥΓΟ ΒΡΑΣΤΟ ΡΟΔΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Νομίζω ότι αυτό δεν πρέπει απλά να το εξετάσουμε σαν πλημμέλημα αλλά σάν κακούργημα και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
Τσάκο και μία με αυγά μάτιαΤι ηρεμα ρωτας και εσυ , για να τρωει καντηλια ειναι με αυτο που εγραψε
Επεσε αναφορα σπεσιαλ , με αναλυτικη περιγραφη για μπαν , παει για αποκλεισμο απο IP
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΕΕ ΜΟΥ !!! ΑΥΓΟ ΒΡΑΣΤΟ ΡΟΔΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τρείς μήνες φυλακή με αναστολή μπας και βάλεις μυαλό αν το ξανακάνεις την ποινή θα την εκτισειςβραδινό , ρυζογκοφρετες ρίγανη agrinio x 4, από πάνω λίγο κέτσαπ , και τυρί μιλνερ light και γαλοπούλα καπνιστη χωρίς γλουτένη . όλο μαζί 4 λεπτα στο air fryer.
γκουρμεδια , έγραψα πάλι .
ξεκατινιαστε με γαμω τη δίαιτα .
Με αυγά μάτια είναι λάθος αλλά είναι εφικτό, με αυγά βραστά ροδελες ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙΤσάκο και μία με αυγά μάτια
![]()
Με αυγά μάτια είναι λάθος αλλά είναι εφικτό, με αυγά βραστά ροδελες ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ

Τσάκο και μία με αυγά μάτια
![]()

Το έψαξα, florentina λέγετε και είναι αποδεκτή από τους Ιταλούς.Τσάκο και μία με αυγά μάτια
![]()
Τι ηρεμα ρωτας και εσυ , για να τρωει καντηλια ειναι με αυτο που εγραψε

Να αγιασει το στόμα σού τυπε, εγώ προτείνω να του πάρουμε και το διαβατήριο να μην μπορεί να φύγει από τη χώραγια αρχη αυτη η πιτσα που ανεβασες ειναι σκουπιδι εντελως
αλλά εστω και αυτη εχει αυγα ματια , οχι ροδελες βρε γαμημένε λες και εισαι στο πιο τελειωμενο σαντουιτσαδικο της Αθηνας , που περναει το αυγο στον κοφτη και μετά το απλωνει με τα βρωμοχερα του ο καθε πακιστανος
που πριν εκανε κωλονοσκοπηση με τα δακτυλα του στον Χασαν
Χαιρετα οποιους θες να χαιρετησεις , γιατι δεν θα εχει ακομα για πολυ την δυνατοτητα να γραψεις![]()