Sorococo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.588
- Πόντοι
- 206
Παει !!! Για να Ξεπλυνεις το Στομα !!! ΜΕ Ολα παει !!!!!Δεν πάει η τεκίλα με τον καγιανά ρε μαν.![]()

Παει !!! Για να Ξεπλυνεις το Στομα !!! ΜΕ Ολα παει !!!!!Δεν πάει η τεκίλα με τον καγιανά ρε μαν.![]()
Και το πεπονι απ τη Μάνη μαν?Καγιανάς μανιάτικος με φέτα και σύγκλινο. Σε λίγο, πεπόνι.![]()
Φέτα ή τυρί;Καγιανάς μανιάτικος με φέτα και σύγκλινο. Σε λίγο, πεπόνι.![]()
Αργα τρως ?? Τι Φαση........... Που Το εβρεχες ????????Καγιανάς μανιάτικος με φέτα και σύγκλινο. Σε λίγο, πεπόνι.![]()
Μανιατικο ΛΕΜΕ !!!!! = Σφελα 'η Ταλαγανι δλδ !!!!!!Φέτα ή τυρί;
Τύπε, η αυθεντική τεκίλα είναι με το σκουλήκι, μη μας πεις ότι ήπιες καμιά για ντιντιδες.24 Ιουλιου Αποψε ΚΑΙ Παγκοσμια Ημερα ΤΕΚΙΛΑΣ !!! Εγω Τιμησα 3ης Με Συνοδεια Quesadilla Σε Ενα Μεξικαν Στιλ ( La Casa Azul ) Εσεις ??????
σωραίος.Μακαρόνια(6) με κιμά ,τριμμένη ξηρομυζηθρα από πάνω,ζιρο
Επιδορπιο μουσταλευριά
Από το Τζάντε.Και το πεπονι απ τη Μάνη μαν?
εγ τρωω λιταto airκοντισιο πόσους βαθμούς παίζει αυτές τι μέρες και τρώτε όλα αυτά
εμένα δεν κατεβαίνει σχεδόν τίποτα
Μακαρόνια(6) με κιμά ,τριμμένη ξηρομυζηθρα από πάνω,ζιρο
Επιδορπιο μουσταλευριά
ελα βρε Εσχατογερε που δεν σου αρεσει η μουσταλευριαΕκτός από τη μουσταλευριά που δεν τρελαίνομαι, ΞΕΡΟΧΥΣΑ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ.
Aπο επιλογη ή απο αναγκη?Θα το ρωτησει ο γειτονας σου,για να εισαι προετοιμασμενος το λεωεγ τρωω λιτα
Εκτός από τη μουσταλευριά που δεν τρελαίνομαι, ΞΕΡΟΧΥΣΑ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ.
Ελαφρά φαγητά, σαλάτες, ψαρικά και φρούτα που ενυδατώνουνto airκοντισιο πόσους βαθμούς παίζει αυτές τι μέρες και τρώτε όλα αυτά
εμένα δεν κατεβαίνει σχεδόν τίποτα
Τύπε, η αυθεντική τεκίλα είναι με το σκουλήκι, μη μας πεις ότι ήπιες καμιά για ντιντιδες.
Το μασαω το Σκουλικι !!!! Αλλα Αποψε με προλαβε Αλλος ????![]()
Πασαλιψου με Bepanthol Για καλητερη Ενυδατωση !!!Ελαφρά φαγητά, σαλάτες, ψαρικά και φρούτα που ενυδατώνουν