Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.576
- Πόντοι
- 6.256
Η άλλη μισή είναι ότι στα 30α γενέθλια μου μου έκαναν δώρο καινούριο κρεβάτι αντί για χαρτζιλίκιΕΤΣΙ τωρα λες ΕΣΤΩ την μιση αληθεια![]()
Η άλλη μισή είναι ότι στα 30α γενέθλια μου μου έκαναν δώρο καινούριο κρεβάτι αντί για χαρτζιλίκιΕΤΣΙ τωρα λες ΕΣΤΩ την μιση αληθεια![]()
θα σου κανω δωρο και εγω το βιβλιο μου ΟΤΑΝ το τελειωσω ΑΥΞΗΣΗ παραγωγικοτητας του εργαζομενου...τροποι,θυσιες...Η άλλη μισή είναι ότι στα 30α γενέθλια μου μου έκαναν δώρο καινούριο κρεβάτι αντί για χαρτζιλίκι![]()
Θα το διαβάσω εγκυκλοπαιδικάθα σου κανω δωρο και εγω το βιβλιο μου ΟΤΑΝ το τελειωσω ΑΥΞΗΣΗ παραγωγικοτητας του εργαζομενου...τροποι,θυσιες...![]()
Τώρα Ελλάδα τρώω γλυκά στο μαχαλά που μένω ..έχουν γιορτή εδώ τα μουσλιμια ...από επόμενο μήνα lofoten με τροχόσπιτο ..αρκεί να μπουν οι επιδοτήσεις αλλιώς με βλέπω στην μπανιέρα μουπου βρισκεσαι Σταλινγκραντ;![]()
φορτωσε το τροχοσπιτο με τα πραγματα και ΠΕΡΝΑ απο εδωΤώρα Ελλάδα τρώω γλυκά στο μαχαλά που μένω ..έχουν γιορτή εδώ τα μουσλιμια ...από επόμενο μήνα lofoten με τροχόσπιτο ..αρκεί να μπουν οι επιδοτήσεις αλλιώς με βλέπω στην μπανιέρα μου
Το κασέρι ΔΕΝ είναι τυρί ΡοντΣίγουρα ήταν λιωμένο τυρί ; μήπως ήταν κασέρι και μπλέξουμε![]()
Τι να σου πω; ακόμα είμαι προβληματισμένοςΤο κασέρι ΔΕΝ είναι τυρί Ροντ![]()
Ναι ρε μαν, άλλο πάλι και τούτο.Ρε μαν, εδώ το πληγούρι το βάφτισαν κους κους για να το τρώνε χωρίς ενοχές και να φαίνεται trendy!
Ωραίος ο τραχανάς αλλά πώς θα γίνει με τη φέτα τώρα που έμαθα ότι δεν κάνει να ακουμπάει? Εγώ συνηθίζα να τη βάζω με το κιλό μέσα στον τραχανά.... Τώρα κουταλιά τραχανά και χωριστά τη φέτα με το πηρούνι από το πιατακι της
Τι μάρκα μαν λεμονάδα,και τι παγωτο?Μπιφτέκια κοτόπουλο δυο 250 τζι το καθένα
Σαλάτα ντομάτα/αγγουρι/δυο κρεμμύδια/λάδι
Λίγο μαυρο ψωμί
Λεμονάδα
Παγωτό
![]()
Κούκλαφορτωσε το τροχοσπιτο με τα πραγματα και ΠΕΡΝΑ απο εδω
Λεμονάδα παντα έψα και καταψυξη μαν. Παγωτό παρφε σοκολάτα/κρέμα του φτωχου(από σκλαβενιτη) μη το πεις του Νιπλη πλιζ.Τι μάρκα μαν λεμονάδα,και τι παγωτο?
Παγωτό μαρατα;Το παρφέ του είναι πολύ καλό οι απλές γεύσεις μάπαΛεμονάδα παντα έψα και καταψυξη μαν. Παγωτό παρφε σοκολάτα/κρέμα του φτωχου(από σκλαβενιτη) μη το πεις του Νιπλη πλιζ.
Όχι ξεχωριστά πάντα
kayak είναι ψιλοκαλά
Από σκλα παρφε μόνο μαν.Παγωτό μαρατα;Το παρφέ του είναι πολύ καλό οι απλές γεύσεις μάπα
Να φτιάχνεις στο σπίτι τα έτοιμα έχουν ζάχαρηγια βραδυνο 1 λιτρο νερο, 1.5 λιτρο Ice tea λεμονι