paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.928
- Πόντοι
- 10.656
ειναι χωρις ζαχαρη, αμα θελω ζαχαρη σκοτωνω 1 λιτρο παγωτο να το φχαριστηθωΝα φτιάχνεις στο σπίτι τα έτοιμα έχουν ζάχαρη![]()
ειναι χωρις ζαχαρη, αμα θελω ζαχαρη σκοτωνω 1 λιτρο παγωτο να το φχαριστηθωΝα φτιάχνεις στο σπίτι τα έτοιμα έχουν ζάχαρη![]()
Πιες και μια σοδα για να χωνέψεις.για βραδυνο 1 λιτρο νερο, 1.5 λιτρο Ice tea λεμονι
Μαν, ωραία η μαλακια σου βραδιατικο..για βραδυνο 1 λιτρο νερο, 1.5 λιτρο Ice tea λεμονι
Μα νερό για βραδυνό?Πιες και μια σειρά για να χωνέψεις.
Ο Νίκολιτς φέρνει το κάτι τις σε @Elganador λες;Μα νερό για βραδυνό?
Τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα ρε πούστη μου![]()
μη τα ανακατεύεις θα έχεις χανγκόβερ αύριογια βραδυνο 1 λιτρο νερο, 1.5 λιτρο Ice tea λεμονι
Τα διάβασες καλά τα συστατικά;ειναι χωρις ζαχαρη, αμα θελω ζαχαρη σκοτωνω 1 λιτρο παγωτο να το φχαριστηθω
Ναι χαχαχα δεν το ειχα σκεφτείΟ Νίκολιτς φέρνει το κάτι τις σε @Elganador λες;![]()
η σουγκραμποζη και το ακεσουλαμασινικο καλιο ειναι γλυκαντικα, οχι ζαχαρηΤα διάβασες καλά τα συστατικά;
νερό, εκχύλισμα μαύρου τσαγιού (0,14%), μέσα οξίνισης (μηλικό οξύ, κιτρικό οξύ), χυμός λεμονιού από συμπυκνωμένο χυμό (0,1%), αρωματικές ύλες, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό νάτριο), αντιοξειδωτικό (ασκορβικό οξύ), γλυκαντικές ουσίες (σουκραλόζη , ακεσουλφαμικό κάλιο).
τα εχω δοκιμασει ολα. Οτι τσαι/ματζουνι πουλαει το σουπερ, συν καμια 20αρια τσαγια πιο "ψαγμενα" και καλα, απο μικρομαγαζα, μολις κρυωσουν ειναι σαν πινω το κατρουλιο μουΛοιπόν βράζεις πράσινο τσάι βάζεις το αφήνεις να κρυώσει, βάζεις μέλι, τζίντζερ, λεμόνι
και το βάζεις στο ψυγείο.
Κάτι γλυκαντικά ρίχνουν για να πουλάνε, δοκίμασε μια φορά να φτιάξεις μόνος σουη σουγκραμποζη και το ακεσουλαμασινικο καλιο ειναι γλυκαντικα, οχι ζαχαρη
τα εχω δοκιμασει ολα. Οτι τσαι/ματζουνι πουλαει το σουπερ, συν καμια 20αρια τσαγια πιο "ψαγμενα" και καλα, απο μικρομαγαζα, μολις κρυωσουν ειναι σαν πινω το κατρουλιο μου![]()
Και σα κάτουρο να του βγει που είπε μπορεί να το εμφιαλωσει και να κονομήσει. Κάποιοι πληρωνουν για κατουραΚάτι γλυκαντικά ρίχνουν για να πουλάνε, δοκίμασε μια φορά να φτιάξεις μόνος σου
στο σπίτι άμα θέλεις.
τα δοκιμασα σου λεω τυπε, οταν ημουν φοιτητης ειχα βαλει σκοπο της ζωης μου να πετυχω γευση ice tea με σπιτικο τσαι...Κάτι γλυκαντικά ρίχνουν για να πουλάνε, δοκίμασε μια φορά να φτιάξεις μόνος σου
στο σπίτι άμα θέλεις.
Mηπως όμως αυτό είναι κανο ;
Παίκτη έχω κάνει τα ίδια πειράματα. Τι κομμάτια φρούτου, τι μέλι, τι ζάχαρη ,όλο μου έβγαινε μια γεύση μάπα. Ήταν πάλι τσάι αλλά κρύο. Προφανώς η γεύση του είναι τεχνητή.τα δοκιμασα σου λεω τυπε, οταν ημουν φοιτητης ειχα βαλει σκοπο της ζωης μου να πετυχω γευση ice tea με σπιτικο τσαι...
Δεν γινεται, αμα δεν ειναι τιγκα στα χημικα, γευστικα ειναι μια αηδια. Τι να κανουμε![]()
Ελπίζω να μην έδωσες φακελάκι για το χειρουργείο....για βραδυνο 1 λιτρο νερο, 1.5 λιτρο Ice tea λεμονι
μπορείς όμως να πάρεις τα κλασσικά φακελάκια τσαγιού, με τις διάφορες γεύσεις, να κάνεις κανονικό τσάι με μικρότερη ποσότητα ζεστού νερού και να τιγκάρεις παγάκια μετάτα δοκιμασα σου λεω τυπε, οταν ημουν φοιτητης ειχα βαλει σκοπο της ζωης μου να πετυχω γευση ice tea με σπιτικο τσαι...
Δεν γινεται, αμα δεν ειναι τιγκα στα χημικα, γευστικα ειναι μια αηδια. Τι να κανουμε![]()
24 Ιουλιου Αποψε ΚΑΙ Παγκοσμια Ημερα ΤΕΚΙΛΑΣ !!! Εγω Τιμησα 3ης Με Συνοδεια Quesadilla Σε Ενα Μεξικαν Στιλ ( La Casa Azul ) Εσεις ??????
Τοσο υψηλα στανταρ η τεκιλα?Μπραβο τηςΔεν πάει η τεκίλα με τον καγιανά ρε μαν.![]()