Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33K
  • Εμφανίσεις 587K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Παστίτσιο αλλά με κριθαράκι αλα ΑΙ

• Κλασσικό Παστίτσιο με Κριθαράκι (comfort edition)

• Ελαφρύ Παστίτσιο με Κριθαράκι (fit edition)

• Παστίτσιο Κατσαρόλας με Κριθαράκι

• Παστίτσιο Κατσαρόλας με Κριθαράκι (Gourmet edition)

• Παστίτσιο με Κριθαράκι (ρουστίκ edition)

• Παστίτσιο με Κριθαράκι & Καπνιστό Μετσοβόνε (πειραγμένο)

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.032
Πόντοι
15.446
ειναι χωρις ζαχαρη, αμα θελω ζαχαρη σκοτωνω 1 λιτρο παγωτο να το φχαριστηθω
Τα διάβασες καλά τα συστατικά; :coffee:
νερό, εκχύλισμα μαύρου τσαγιού (0,14%), μέσα οξίνισης (μηλικό οξύ, κιτρικό οξύ), χυμός λεμονιού από συμπυκνωμένο χυμό (0,1%), αρωματικές ύλες, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό νάτριο), αντιοξειδωτικό (ασκορβικό οξύ), γλυκαντικές ουσίες (σουκραλόζη , ακεσουλφαμικό κάλιο).

Λοιπόν βράζεις πράσινο τσάι, το αφήνεις να κρυώσει, βάζεις μέλι, τζίντζερ, λεμόνι
και το βάζεις στο ψυγείο.

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.928
Πόντοι
10.656
Τα διάβασες καλά τα συστατικά; :coffee:
νερό, εκχύλισμα μαύρου τσαγιού (0,14%), μέσα οξίνισης (μηλικό οξύ, κιτρικό οξύ), χυμός λεμονιού από συμπυκνωμένο χυμό (0,1%), αρωματικές ύλες, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό νάτριο), αντιοξειδωτικό (ασκορβικό οξύ), γλυκαντικές ουσίες (σουκραλόζη , ακεσουλφαμικό κάλιο).
η σουγκραμποζη και το ακεσουλαμασινικο καλιο ειναι γλυκαντικα, οχι ζαχαρη :confused:
Λοιπόν βράζεις πράσινο τσάι βάζεις το αφήνεις να κρυώσει, βάζεις μέλι, τζίντζερ, λεμόνι
και το βάζεις στο ψυγείο.
τα εχω δοκιμασει ολα. Οτι τσαι/ματζουνι πουλαει το σουπερ, συν καμια 20αρια τσαγια πιο "ψαγμενα" και καλα, απο μικρομαγαζα, μολις κρυωσουν ειναι σαν πινω το κατρουλιο μου :coffee:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.032
Πόντοι
15.446
η σουγκραμποζη και το ακεσουλαμασινικο καλιο ειναι γλυκαντικα, οχι ζαχαρη :confused:

τα εχω δοκιμασει ολα. Οτι τσαι/ματζουνι πουλαει το σουπερ, συν καμια 20αρια τσαγια πιο "ψαγμενα" και καλα, απο μικρομαγαζα, μολις κρυωσουν ειναι σαν πινω το κατρουλιο μου :coffee:
Κάτι γλυκαντικά ρίχνουν για να πουλάνε, δοκίμασε μια φορά να φτιάξεις μόνος σου
στο σπίτι άμα θέλεις.

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.170
Πόντοι
1.406
στο σπίτι άμα θέλεις.
Και σα κάτουρο να του βγει που είπε μπορεί να το εμφιαλωσει και να κονομήσει. Κάποιοι πληρωνουν για κατουρα :coffee:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.928
Πόντοι
10.656
στο σπίτι άμα θέλεις.
τα δοκιμασα σου λεω τυπε, οταν ημουν φοιτητης ειχα βαλει σκοπο της ζωης μου να πετυχω γευση ice tea με σπιτικο τσαι...
Δεν γινεται, αμα δεν ειναι τιγκα στα χημικα, γευστικα ειναι μια αηδια. Τι να κανουμε :coffee:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.318
Πόντοι
16.235
Parks And Recreation Lake GIF
Mηπως όμως αυτό είναι κανο ;
Τα αξιότιμα μέλη της επιστημονικής ομαδος ας μας δώσουν τα πολύτιμα φώτα των.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.921
Πόντοι
3.846
τα δοκιμασα σου λεω τυπε, οταν ημουν φοιτητης ειχα βαλει σκοπο της ζωης μου να πετυχω γευση ice tea με σπιτικο τσαι...
Δεν γινεται, αμα δεν ειναι τιγκα στα χημικα, γευστικα ειναι μια αηδια. Τι να κανουμε :coffee:
Παίκτη έχω κάνει τα ίδια πειράματα. Τι κομμάτια φρούτου, τι μέλι, τι ζάχαρη ,όλο μου έβγαινε μια γεύση μάπα. Ήταν πάλι τσάι αλλά κρύο. Προφανώς η γεύση του είναι τεχνητή.

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.588
Πόντοι
206
24 Ιουλιου Αποψε ΚΑΙ Παγκοσμια Ημερα ΤΕΚΙΛΑΣ !!! Εγω Τιμησα 3ης Με Συνοδεια Quesadilla Σε Ενα Μεξικαν Στιλ ( La Casa Azul ) Εσεις ??????

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
17.578
Πόντοι
2.606
μπορείς όμως να πάρεις τα κλασσικά φακελάκια τσαγιού, με τις διάφορες γεύσεις, να κάνεις κανονικό τσάι με μικρότερη ποσότητα ζεστού νερού και να τιγκάρεις παγάκια μετά
αν θες γλυκαντικά υπάρχουν άφθονα, στέβιες κλπ
το κάναμε στην δουλειά πιο παλιά και όλοι ήταν ευχαριστημένοι γενικά

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.494
Πόντοι
33.405
24 Ιουλιου Αποψε ΚΑΙ Παγκοσμια Ημερα ΤΕΚΙΛΑΣ !!! Εγω Τιμησα 3ης Με Συνοδεια Quesadilla Σε Ενα Μεξικαν Στιλ ( La Casa Azul ) Εσεις ??????

Δεν πάει η τεκίλα με τον καγιανά ρε μαν. :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom