aidiogliftis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 5.328
- Πόντοι
- 1.056
Βρε τραχαναδες, που ο παππούς σας έπινε καφέ από βελανίδια και τώρα θεωρείτε ντεκαντανς το ρεβυθακι, έχει καλύτερο φαΐ από τα όσπρια?
δεν ξερουν αδερφε, μονο κοψιδια και τυρια ολη μερα.Βρε τραχαναδες, που ο παππούς σας έπινε καφέ από βελανίδια και τώρα θεωρείτε ντεκαντανς το ρεβυθακι, έχει καλύτερο φαΐ από τα όσπρια?
Απόγευμα:
Εσπρέσσο
Μουστοκούλουρο μαλακό
Χαλβά σοκολάτα (αυτόν της Καθαράς Δευτέρας, το νηστίσιμο)
Μήλο Ζαγοράς
Αχλάδι Τυρνάβου
Καρπούζι με κουκούτσια από τον Αστακό
Τώρα ρίχνω το 2ο της ημερας
Προφανώς και τους κάνει καλό.ο νιπλης δινει οσπρια στο υπηρετικο προσωπικο καθε τεταρτη και παρασκευη...για το καλο τους και για το καλο της τσεπης του
Ναι μαν, το γεγονός ότι οι περισσότεροι τα συμπαθούν μεγαλώνοντας και ωριμαζοντας δεν είναι τυχαίο.δεν ξερουν αδερφε, μονο κοψιδια και τυρια ολη μερα.
Το οσπριο ειναι φυσικο βιαγκρα![]()
Γαμιολα αδελφε,στο ποίημα πρωτος ειναι.οχι
στο ειπα αδερφε...
ΓαμιεσαιΜου πέσανε στον δρόμο.
Αδερφέ Άντζελο, δεν αντέχω θα σου πω την αλήθεια. Είδα τυχαία τον αδερφό @Τρουμπακη και τα έδωσα σε αυτόν. Αυτός μου είπε να σου πω ότι μου σκορπίσανε.Γαμιολα αδελφε,στο ποίημα πρωτος ειναι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γαμιεσαι
Αδερφέ Άντζελο, δεν αντέχω θα σου πω την αλήθεια. Είδα τυχαία τον αδερφό @Τρουμπακη και τα έδωσα σε αυτόν. Αυτός μου είπε να σου πω ότι μου σκορπίσανε.
τι μουνις ειναι αυτος ρε αδερφε?
Τον Αύγουστο λογικά θα παω στους Φούρνους (προς Ερμιόνη, Πορτοχέλι), εκεί πέρα μεριά. Θα περάσω από Τραχειά. Θα σου φέρω τυριά και παξιμάδια.
Τι να τα κάνω ρε μλκ τα παξιμάδια,γερος σαν και σε σένα ειμαι.Τον Αύγουστο λογικά θα παω στους Φούρνους (προς Ερμιόνη, Πορτοχέλι), εκεί πέρα μεριά. Θα περάσω από Τραχειά. Θα σου φέρω Τυριά και παξιμάδια.
Καλώς. Θα τα στείλω στον @Τρουμπάκη και αυτά, να τα στείλει στον μπάρμπα του μπας και του δώσει κανένα φράγκο.Τι να τα κάνω ρε μλκ τα παξιμάδια,γερος σαν και σε σένα ειμαι.
Και τα μπιφτεκια της ουράνιας στον αδελφό θα τα δωσωΚαλώς. Θα τα στείλω στον @Τρουμπάκη και αυτά, να τα στείλει στον μπάρμπα του μπας και του δώσει κανένα φράγκο.
Ε, τώρα γαμιέσαι εσύ.Και τα μπιφτεκια της ουράνιας στον αδελφό θα τα δωσω
τι ειναι αυτο;Ταβοθκ γκιοσου με κόκκορα
Για τη δίαιτα μου![]()
![]()
Κόκκορας ή κότα στο μπλέντερ με κρέμα σαντιγί από βουναλουσια κρεμα ........τι ειναι αυτο;
διαστημικη αλοιφη πληρωματος του διαστημικου σταθμου;
πω ρε πουστηΚόκκορας ή κότα στο μπλέντερ με κρέμα σαντιγί από βουναλουσια κρεμα ........
Τι είναι η βουναλούσια;Κόκκορας ή κότα στο μπλέντερ με κρέμα σαντιγί από βουναλουσια κρεμα ........