The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.480
- Πόντοι
- 33.405
Στεναχωρήθηκες που δεν έκανε τον κόκκορα με πέπες;πω ρε πουστη![]()

Στεναχωρήθηκες που δεν έκανε τον κόκκορα με πέπες;πω ρε πουστη![]()
Ρε μαν, εδώ το πληγούρι το βάφτισαν κους κους για να το τρώνε χωρίς ενοχές και να φαίνεται trendy!Βρε τραχαναδες, που ο παππούς σας έπινε καφέ από βελανίδια και τώρα θεωρείτε ντεκαντανς το ρεβυθακι, έχει καλύτερο φαΐ από τα όσπρια?
η εστω με τρουμπετινεςΣτεναχωρήθηκες που δεν έκανε τον κόκκορα με πέπες;![]()
Όχι, το καθένα στη συσκευασία του.Δεν πιστεύω το μουστοκούλουρο να ήλθε σε επαφή με τον χαλβά!!!
Sorry βουβαλισια κρέμα σαντιγίΤι είναι η βουναλούσια;![]()
Ρε μαν, εδώ το πληγούρι το βάφτισαν κους κους για να το τρώνε χωρίς ενοχές και να φαίνεται trendy!
Ωραίος ο τραχανάς αλλά πώς θα γίνει με τη φέτα τώρα που έμαθα ότι δεν κάνει να ακουμπάει? Εγώ συνηθίζα να τη βάζω με το κιλό μέσα στον τραχανά.... Τώρα κουταλιά τραχανά και χωριστά τη φέτα με το πηρούνι από το πιατακι της
Ατιμε κορρεκτορα, θα κάψεις κόσμο με αναφορές και παρεξηγήσεις!!Sorry βουβαλισια κρέμα σαντιγί
που βρισκεσαι Σταλινγκραντ;Sorry βουβαλισια κρέμα σαντιγί
Ούφ, ησύχασα, ευχαριστώ γέροντα! Αν δεν ξέρω προέλευση; Παίζω με τη φωτιά;Εξαρτάται από το είδος του τραχανά. Το τυρί δεν πρέπει να ακουμπάει μόνο τον ξυνόχοντρο Κρήτης. Στον αλευρένιο Αργολίδας μπορείτε να βάλετε![]()
εισαι ΛΙΓΟ τροφαντουλης θαρρωμπιφτέκια μοσχαρίσια με λιωμένο τυρί μανιτάρια και πατάτες τηγανητές
σαλάτα σίζαρς με μπέικον και κοτόπουλο
πιτάκια ψημένα αλάδωτα
κόκα κόλα 500μλ νερό 1Λ
παγωτό καιμάκι
Ούφ, ησύχασα, ευχαριστώ γέροντα! Αν δεν ξέρω προέλευση; Παίζω με τη φωτιά;
εισαι ΛΙΓΟ τροφαντουλης θαρρω![]()
Σίγουρα ήταν λιωμένο τυρί ; μήπως ήταν κασέρι και μπλέξουμεμπιφτέκια μοσχαρίσια με λιωμένο τυρί μανιτάρια και πατάτες τηγανητές
σαλάτα σίζαρς με μπέικον και κοτόπουλο
πιτάκια ψημένα αλάδωτα
κόκα κόλα 500μλ νερό 1Λ
παγωτό καιμάκι
Λάθος θαρρείςεισαι ΛΙΓΟ τροφαντουλης θαρρω![]()
Με έβαλες σε σκέψειςΣίγουρα ήταν λιωμένο τυρί ; μήπως ήταν κασέρι και μπλέξουμε![]()
εγω πιστευω οτι εισαι παχουλοκομψος ΞΕΚΑΘΑΡΑΛάθος θαρρείς
Τρώω και δεν παχαίνω
Και δεν κάνω και καθιστική ζωή![]()
Να ρωτάς λεπτομέρειες για τυριά/κασέρια γιατί παραμονεύουν άτομα για φασαρίαΜε έβαλες σε σκέψεις
Λες να με έπιασαν κορόιδο στο ντιλιβεραδικο;![]()
Δε με χωράει το κρεβάτι στο παιδικό μου δωμάτιοεγω πιστευω οτι εισαι παχουλοκομψος ΞΕΚΑΘΑΡΑ
υγ δεν ειναι ντροπη αλλα ΚΟΨΕ λιγο την μασαμπουκα![]()
ΕΤΣΙ τωρα λες ΕΣΤΩ την μιση αληθειαΔε με χωράει το κρεβάτι στο παιδικό μου δωμάτιο
Όλα τα αφεντικά είναι παχουλά άλλωστε![]()
Θα δείξει κατανόηση ο αργυρότοξοςΝα ρωτάς λεπτομέρειες για τυριά/κασέρια γιατί παραμονεύουν άτομα για φασαρία![]()