argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.527
- Πόντοι
- 16.235
Ένα ..δεν χρειάζεται παρά πάνω πολλώ δε μάλλον αφού έφαγα και χαλβά.Πόσα φερέρο ροσέ;
Ένα ..δεν χρειάζεται παρά πάνω πολλώ δε μάλλον αφού έφαγα και χαλβά.Πόσα φερέρο ροσέ;
ενταξειαυτές που φοράνε οι τσολιάδες είμαστε αποκλειστικοί προμηθευτές
Ρε εσείς αυτή η πουτανα εποχές 2010 που έπαιρνε νομίζω 500 και έκανε και έπρεπε να την παρακαλέσει κάνεις να την γαμησει πως την λέγανε που γινόταν χαμός στο θρεντ καθε βράδυ?Εκλεκτός μεζές![]()
Δεν συμμετέχω στην κατανάλωση τέτοιων υλικών. ...εγώ φτιάχνομαι χωρίς φάρμακα.Προσέχουν διατροφή και παει η βενζοδιαζεπίνη συννεφο![]()
ΚαρολίναΡε εσείς αυτή η πουτανα εποχές 2010 που έπαιρνε νομίζω 500 και έκανε και έπρεπε να την παρακαλέσει κάνεις να την γαμησει πως την λέγανε που γινόταν χαμός στο θρεντ καθε βράδυ?

Ναι ρε μαν τι εποχές χαχαχαχαΚαρολίνα
600 έπαιρνε.
Χαμός με τα στ μαν έτρεχε το χρήμα. Τώρα διαβάζουμε κριτικές του δεκαρικου που έχουν απαιτήσεις να τους κάνουν σπαγγατο και διπλό λουφτ στον αέραΝαι ρε μαν τι εποχές χαχαχαχα
Μπινελίκια οι μισοί με τους άλλους μίσους
Τα αξίζει μέχρι δεκάρας έλεγε ο ένας
Τη 2η φορά κατάφερα να τη γαμησω έλεγε ο άλλος χαχαχαχ
Θα στάξει χρήμα ο χονδρός το καλοκαίριΣτο μεταξύ ρε @dimigoall μας έπρηξαν τ αρχιδια γαι τα γκρουπ δυναμικότητας λες και αλλάζει κάτι ουσιαστικό
Αφού βρε μαλακές παίζουμε από 2 σε καθε γκρουπ τι έγινε?
Ελεος

Έχουμε ζήσει Sylvia Saint και νυχου ΓλυφάδαςΧαμός με τα στ μαν έτρεχε το χρήμα. Τώρα διαβάζουμε κριτικές του δεκαρικου που έχουν απαιτήσεις να τους κάνουν σπαγγατο και διπλό λουφτ στον αέρα![]()
Η νυχου Γλυφάδας έπαιξε στον Σειρηνάκη;Έχουμε ζήσει Sylvia Saint και νυχου Γλυφάδας
Ναι έρχονται μεγάλα ονόματα Φαν Μπάρτον Λουίς Ενρίκε ΟφορικουεΘα στάξει χρήμα ο χονδρός το καλοκαίρι
Δεν φοβάμαι τίποτα και στο τέταρτο να είμαι![]()
Και γραφείο ποπηςΈχουμε ζήσει Sylvia Saint και νυχου Γλυφάδας

Ναι έρχονται μεγάλα ονόματα Φαν Μπάρτον Λουίς ΕνρίκεΘα στάξει χρήμα ο χονδρός το καλοκαίρι
Δεν φοβάμαι τίποτα και στο τέταρτο να είμαι![]()
Νομίζω είχε παίξει με μάσκα αν θυμάμαι καλαΗ νυχου Γλυφάδας έπαιξε στον Σειρηνάκη;
με φ. αέριο δεν έχει κινητήρα?Ρε μαν υγραερίο βγάζει μόνο αυτη
συμφωνείς?ενταξει

Θυμάμαι που οηγα με φιλο να παραγγείλει ειχε αυτόν τον διπλό με υγραερίο εργοστασιακό που φαίνεται πως το έκαναν για τιμή γιατί το μπουρίνι είναι σαν πρόσθετο χαχαχμε φ. αέριο δεν έχει κινητήρα?
oxiσυμφωνείς?![]()
μαν δε ξέρω εγώ είμαι ή του ντίζελ ή της βενζίνηςΘυμάμαι που οηγα με φιλο να παραγγείλει ειχε αυτόν τον διπλό με υγραερίο εργοστασιακό που φαίνεται πως το έκαναν για τιμή γιατί το μπουρίνι είναι σαν πρόσθετο χαχαχ