Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 17.435
- Πόντοι
- 2.606
η Δανάη Μπάρκα θα είναι φρεε αυτό χειμώναΟ Φωκας??
ΘΑ σολαρω με την μελοντικα και θα ριχνεις πιρουετες????
ενημερωτικά, απλά λέω

η Δανάη Μπάρκα θα είναι φρεε αυτό χειμώναΟ Φωκας??
ΘΑ σολαρω με την μελοντικα και θα ριχνεις πιρουετες????
σε αγαπαω σε εχτιμαω αλλα για να πετυχουμε στα καλαντα φετος πρεπει να εισχωρησεις στην ΛΟΑΤΚΙ κοινοτηταΠεριεργα μου τα λες.......
Δεν θελω να σε στενοχωρησω αλλα σε βλεπω για καλαντα με τον Ντιμι.....σε αγαπαω σε εχτιμαω αλλα για να πετυχουμε στα καλαντα φετος πρεπει να εισχωρησεις στην ΛΟΑΤΚΙ κοινοτητα
Eδω μπαίνει η δύναμη του χαρακτήρα ,αγαπητέ...Και πολύ καλά κάνεις. Αλλά τα γαμημένα σε προκαλούν να αδειάσεις όλο το κουτί...
Καλά αυτό που λες εξυπακούεται. Έχουμε πει παν μέτρον άριστον...Eδω μπαίνει η δύναμη του χαρακτήρα ,αγαπητέ...
Θα πάρω ένα σε κάποια φάση που θα νιώσω ότι το χρειάζομαι και προφανώς ΟΧΙ ΣΥΧΝΑ.
Πατατάκια/ γαριδάκια θα φάω επίσης αλλά ένα σακουλάκι θα το φάω σε δύο μέρες και όχι σε δέκα λεπτά ,όπως κάνουν σχεδόν όλοι....και αυτό επίσης δεν γίνεται κάθε μέρα .
Όχι για να μειώσω θερμίδες αλλά επειδή δεν τα χρειάζομαι πιο συχνά για να ανέβω ..εγώ βασικά φτιάχνομαι μόνος μου( με την καλή έννοια).
Εμάς που μένουμε στην Εκάλη, μας έριξες...Έριξα κοντά στις κατοικίες των εκλεκτών μελών του μπου,
θα πέσει πολύ μάσα και δεν θα είμαστε για μετακινήσεις![]()
Υπαρχει και χειροτερο. Να τον ταιζει πεπα και καμπανακια ο Ατενεζος μέχρι να φωναξει δεν το ξανα κανω.Πέρα από την αναφορά θέλει πιο δραστικά μέτρα.
Να σου έρχεται πρόστιμο στη δήλωση
Ελα ρε συ, τζάμπα φαι θα εχει. Ξηγιεται ο Ντιμης.Εμάς που μένουμε στην Εκάλη, μας έριξες...
Εγώ αν βγουν τα Καλύβια δεν έρχομαι, σιγά μην πάω και σε σπηλια. Από Μέγαρα και πάνω μόνο...
Πατούσες;πρωινο κουλουρι Μπουξου,μεσημερι αρνισια παιδακια,βραδυ λιγα κομματια πιτσα Ντομινος,πιο αργα φειμους γκραουςς με πατατακια,πακοτινια,πιτσινια,πατουσες,ελ σαμπορ κλπ
Μέχρι 10€ το κεφάλιΕλα ρε συ, τζάμπα φαι θα εχει. Ξηγιεται ο Ντιμης.
δεκα ευρω ειναι τα ψωμακια με το νερο αδερφε....Μέχρι 10€ το κεφάλι
Δεν βγαίνω για παραπάνω μάνα'μ![]()
Μέχρι 10€ το κεφάλι
Δεν βγαίνω για παραπάνω μάνα'μ![]()
και πέπα θείοο αθηναιος θα φαει ΚΑΜΠΑΝΕΛΙΑ σημερα...
δεν θα ερθει
ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΠΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΙΟ!!!!!!και πέπα θείο
ΝαιΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΠΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΙΟ!!!!!!
πηρα 5 πακετα,εμπιστευομαι αθηναιο
πως τα φτιάχνεις θείο?ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΠΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΙΟ!!!!!!
πηρα 5 πακετα,εμπιστευομαι αθηναιο