argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.260
- Πόντοι
- 16.235
Μια χαρά. υπάρχει μοριακό κοκορέτσι και σφαιροποιημένο ξύγκι από αρνί επίσης

Μια χαρά. υπάρχει μοριακό κοκορέτσι και σφαιροποιημένο ξύγκι από αρνί επίσης
Το ηλ. πατίνι το φορτίζει?Έχω μια συσκευή ηλεκτροσόκ από τότε που ήμουν στη ΣΤΑΖΙ. Σας εγγυώμαι πως δουλεύει ακόμα περίφημα.![]()
Έχουμε ντοκουμέντα.
Την ανοιχτή επιστολή με την οποία ζήτησε την διαγραφή του από τον Σθένη.![]()
Ζει ο Βασιλιάς Έρικ ο Χόνεκερ;Έχω μια συσκευή ηλεκτροσόκ από τότε που ήμουν στη ΣΤΑΖΙ. Σας εγγυώμαι πως δουλεύει ακόμα περίφημα.![]()
πας και ζητάς ξάναξ δηλαδή? το έχεις προσέξει ότι σου δίνουν το σωστό και όχι κανένα ηρεμιστικό για ελέφαντες?Τι ΖΑΝΑΞ;;;Αμερικανακια είμαστε;;;ΞΑΝΑΞ λέγεται το γαμημενο ....![]()
Το ηλ. πατίνι το φορτίζει?![]()
Aρα εισαι εκτος κατηγοριας?οι άντρες αντιμετωπίζουν το άγχος τους με σιωπή, περισυλλογή, αξιοπρέπεια και ρυζογκοφρέτες.
Δεν τα ζητάω εγώ..δεν τα έχω ανάγκη αλλωστε..εγώ προσεγγίζω το θέμα ορθογραφικά.πας και ζητάς ξάναξ δηλαδή? το έχεις προσέξει ότι σου δίνουν το σωστό και όχι κανένα ηρεμιστικό για ελέφαντες?![]()
ε λογικό που να το περιμένει ο χαγιαμπούσας ότι έχεις πειραγμένο αμαξίδιο τον πιάνεις στον ύπνοΤην έχω περάσει στο αναπηρικό μου αμαξίδιο. Στα 300 τζάουλ κάνω υπέρβαση σε χαγιαμπούσα.![]()
Προσέχουν διατροφή και παει η βενζοδιαζεπίνη συννεφοπας και ζητάς ξάναξ δηλαδή? το έχεις προσέξει ότι σου δίνουν το σωστό και όχι κανένα ηρεμιστικό για ελέφαντες?![]()
όχι απλά δεν έχω άγχος τα έχω όλα λυμένα και τακτοποιημέναAρα εισαι εκτος κατηγοριας?![]()
Καπως το λενε αυτο που καποιος ειναι μες στην τρελη χαρα συνεχωςόχι απλά δεν έχω άγχος τα έχω όλα λυμένα και τακτοποιημένα![]()
κάπου το πας αλλά δεν καταλαβαίνω πουΚαπως το λενε αυτο που καποιος ειναι μες στην τρελη χαρα συνεχως![]()
μια χαρά ξηγιέται ο πρώτος πολίτης της χώρας...ο παντοτινός ηγέτης του αύριο και τέτοια
Καπως το λενε αυτο που καποιος ειναι μες στην τρελη χαρα συνεχως![]()
Eπειδη τρωει ρυζογκοφρετες?![]()