argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 51.997
- Πόντοι
- 9.297
Είναι υγιεινό!Πανδαισία γεύσεων οι φακες με ρυζι? Άραγε στην ηλικία σας θα τρώω κ εγώ τέτοιες μαλακίες?
![]()
Και νοστιμότατο
Είναι υγιεινό!Πανδαισία γεύσεων οι φακες με ρυζι? Άραγε στην ηλικία σας θα τρώω κ εγώ τέτοιες μαλακίες?
![]()
Φακόρυζο ο καλύτερος μεζέςΠανδαισία γεύσεων οι φακες με ρυζι? Άραγε στην ηλικία σας θα τρώω κ εγώ τέτοιες μαλακίες?
![]()
Πανδαισία γεύσεων οι φακες με ρυζι? Άραγε στην ηλικία σας θα τρώω κ εγώ τέτοιες μαλακίες?
![]()
Είναι στις σπεσιαλιτέ μου αυτό το φαγητό...υποτιμημένο για όσους δεν νιώθουν αλλά θρεπτικοτατο και νοστιμότατο.Πανδαισία γεύσεων οι φακες με ρυζι? Άραγε στην ηλικία σας θα τρώω κ εγώ τέτοιες μαλακίες?
![]()
Είναι υγιεινό!
Και νοστιμότατο
Φακόρυζο ο καλύτερος μεζές![]()
Δεν είναι μεζές ..είναι κανονικοτατο φαγητο.Φακόρυζο ο καλύτερος μεζές![]()
Ε ναι, χωρίς φακόρυζο ως γνωστό δεν κατεβαίνει το τσιπουροΦακόρυζο ο καλύτερος μεζές![]()
Η διατροφή μόνο με σουβλάκια και γυρο μικραινει την ζωή.Μην του δίνετε σημασία.
Σαβουροφαης μια ζωή!
Και ποιος σου είπε ότι τη ζωή τη θέλω μεγάλη?Η διατροφή μόνο με σουβλάκια και γυρο μικραινει την ζωή.
Και ποιος σου είπε ότι τη ζωή τη θέλω μεγάλη?
Καλά!Ε ναι, χωρίς φακόρυζο ως γνωστό δεν κατεβαίνει το τσιπουρο![]()
Ζηλεύεις γιατί τραβάω τις γυναίκες σα μαγνήτης.Όπως και να την θέλεις δεν θα σου κάτσει, όπως και οι υπόλοιπες.![]()
Ζηλεύεις γιατί τραβάω τις γυναίκες σα μαγνήτης.
Τα λεφτά μουΠερισσότερο απορία είναι για το τι σου βρίσκουν ρε ψηλέ. Σαν το θείο βρέφος πατημένο σε πρέσα είσαι.![]()
παλι εδω;θα πρότεινα μοριακό κεμπαπ βίγκαν όμως από μανιτάρια ή από σόγια και αντί για τζατζίκιαποδομημένη σος από φακόρυζο![]()
πρώτον όχι οι σκληρά εργαζόμενοι την παρασκευή αναπαύονταιπαλι εδω;
δεν θα κυκλοφορησεις Παρασκευουλα βραδυ ειναι
Πάσο!Τα λεφτά μου![]()
μοριακες αιματολογικες ξερω μονοπρώτον όχι οι σκληρά εργαζόμενοι την παρασκευή αναπαύονται
και δεύτερον έχεις φάει μοριακό κοκορέτσι?![]()
Τα ρέστα μου