gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 12.703
- Πόντοι
- 7.415
Σε diesel δε βγαίνει; Ή έστω hybrid;1 Pepsi electric αμα σας έλειψε η γεύση της αντιβίωσης αγοράστε.
Σε diesel δε βγαίνει; Ή έστω hybrid;1 Pepsi electric αμα σας έλειψε η γεύση της αντιβίωσης αγοράστε.
Ε άμα μιλάμε για μεταλλαγμένους αλλάζει το πράγμα τότεη αλήθεια είναι ότι η επιστήμη έχει ανακαλύψει και άλλα είδη πάνω στη γη που οι συνθήκες τα έχουν μεταλλάξει για να επιβιώσουν![]()
Στη μπύρα χωρίς αλκοόλ μου τα χαλάτε λίγο, αλλά θα κάνω ένα κουράγιο να το αγοήσω μπροστά στο υπόλοιπη ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ γεύσεων.Φακοριζο με κοκκινη ελαφρως καυτερη πιπερια, (τυπου μεξικανικου), πιγμενο σε τριμενη ντοματα και πεκορινο Αμφιλοχιας, σαρδελες στο φουρνο με κοκκινη σαλτσα, 1 κομματι σπανακοτυροπιτα, μπυρα Εζα χωρις αλκοολ.
αν καμιά μέρα δώσει dna για κάποια εξέταση θα ειδοποιηιεί η NASA και θα σκάσουν οι μυστικές υπηρεσίες να τον μπαγλαρώσουν για να εξετάσουν το πρώτο ζωντανό δείγμα εξωγηίνης μορφής ζωής στη γη....Ε άμα μιλάμε για μεταλλαγμένους αλλάζει το πράγμα τότε![]()
Eτσι...ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΣ!Στη μπύρα χωρίς αλκοόλ μου τα χαλάτε λίγο, αλλά θα κάνω ένα κουράγιο να το αγοήσω μπροστά στο υπόλοιπη ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ γεύσεων.
Πανδαισία γεύσεων οι φακες με ρυζι? Άραγε στην ηλικία σας θα τρώω κ εγώ τέτοιες μαλακίες?Στη μπύρα χωρίς αλκοόλ μου τα χαλάτε λίγο, αλλά θα κάνω ένα κουράγιο να το αγοήσω μπροστά στο υπόλοιπη ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ γεύσεων.
Εύγε!Μπριαμι φουρνιστο
Τυριά ,Κασερια και δυο φέτες αλλαντικό γαλοπούλας
Ταραμοσαλάτα ροζ παραδοσιακή
Χαλβάς
Φερερο Ροσε
Τώρα ετοιμάζω δύο τοστακια και θα τα συνοδεύσω με γάλα κακάο
Είναι υγιεινό!Πανδαισία γεύσεων οι φακες με ρυζι? Άραγε στην ηλικία σας θα τρώω κ εγώ τέτοιες μαλακίες?
![]()
Φακόρυζο ο καλύτερος μεζέςΠανδαισία γεύσεων οι φακες με ρυζι? Άραγε στην ηλικία σας θα τρώω κ εγώ τέτοιες μαλακίες?
![]()
Πανδαισία γεύσεων οι φακες με ρυζι? Άραγε στην ηλικία σας θα τρώω κ εγώ τέτοιες μαλακίες?
![]()
Είναι στις σπεσιαλιτέ μου αυτό το φαγητό...υποτιμημένο για όσους δεν νιώθουν αλλά θρεπτικοτατο και νοστιμότατο.Πανδαισία γεύσεων οι φακες με ρυζι? Άραγε στην ηλικία σας θα τρώω κ εγώ τέτοιες μαλακίες?
![]()
Είναι υγιεινό!
Και νοστιμότατο
Φακόρυζο ο καλύτερος μεζές![]()
Δεν είναι μεζές ..είναι κανονικοτατο φαγητο.Φακόρυζο ο καλύτερος μεζές![]()
Ε ναι, χωρίς φακόρυζο ως γνωστό δεν κατεβαίνει το τσιπουροΦακόρυζο ο καλύτερος μεζές![]()
Η διατροφή μόνο με σουβλάκια και γυρο μικραινει την ζωή.Μην του δίνετε σημασία.
Σαβουροφαης μια ζωή!
Και ποιος σου είπε ότι τη ζωή τη θέλω μεγάλη?Η διατροφή μόνο με σουβλάκια και γυρο μικραινει την ζωή.
Και ποιος σου είπε ότι τη ζωή τη θέλω μεγάλη?
Καλά!Ε ναι, χωρίς φακόρυζο ως γνωστό δεν κατεβαίνει το τσιπουρο![]()
Ζηλεύεις γιατί τραβάω τις γυναίκες σα μαγνήτης.Όπως και να την θέλεις δεν θα σου κάτσει, όπως και οι υπόλοιπες.![]()
Ζηλεύεις γιατί τραβάω τις γυναίκες σα μαγνήτης.