Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.022
- Πόντοι
- 6.256
και εγώ αλλά το ποτό με βοηθάει να το ξεχναώΓκόμενα ζήτησα.. όχι κρασί...
και εγώ αλλά το ποτό με βοηθάει να το ξεχναώΓκόμενα ζήτησα.. όχι κρασί...
εγώ από το 2007 έχω αγαπήσει πολλές που δεν με ήθελανΚαι εγώ αγαπούσα μία το 2007 αλλά δεν με ήθελε![]()
aka χυλοπίτες!εγώ από το 2007 έχω αγαπήσει πολλές που δεν με ήθελαν![]()
το παίζουν δύσκολες για να μην πουν ναι κατευθείαν τώρα το 2027 θα έχει ωριμάσει η κατάστασηaka χυλοπίτες!
Το παρακαλητο αιδοίο, όξινος συνουσία!το παίζουν δύσκολες για να μην πουν ναι κατευθείαν τώρα το 2027 θα έχει ωριμάσει η κατάσταση
δηλαδή αυτά που λένε ότι πίνουν κάτι κρασιά του 1800 και τους αρέσουν είναι όλα παπάτζα?Το παρακαλητο αιδοίο, όξινος συνουσία!
θα το στείλουν με το 112 μαν?Τώρα θα πιω μια σόδα και επειδή κάνει και ζέστη αναστελλω ερωτικές δραστηριότητες μέχρι νεωτέρας.... Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση!![]()
Αυτά είναι θέματα, που αφορούν εμάς, το Αγλαισμα!δηλαδή αυτά που λένε ότι πίνουν κάτι κρασιά του 1800 και τους αρέσουν είναι όλα παπάτζα?![]()
ποια ετικέτα είναι TOTL?Αυτά είναι θέματα, που αφορούν εμάς, το Αγλαισμα!
Και δεν πίνουμε του 1800. Τα ξυδια τα δίνουμε στη πλεμπα.

Σε βλέπω, παιδί μου, στο 8ο υπόγειο της θερινής κατοικίας μου...ποια ετικέτα είναι TOTL?
ποιο μπουκάλι κάνει καλύτερη μολότοφ?![]()
θα έχει και γυναίκες?Σε βλέπω, παιδί μου, στο 8ο υπόγειο της θερινής κατοικίας μου...

Θα έχει τον Αμπντούλ, τον πρωκτολάγνο!θα έχει και γυναίκες?![]()
θα λείπω εξωτερικό εκείνες τις ημέρεςΘα έχει τον Αμπντούλ, τον πρωκτολάγνο!
ΔλδΣτην ψηφοφορία έπρεπε να εχει τα παντα γιατι δεν μπορώ να ψηφίσω.
Μπορεί να εννοεί το αψέντι, τις μπόμπες της Καλαμάτας και το σκέτο οινόπνευμα...

Τι φαγητόΒότκα και μόνο μια. Φιλαντια.Και με το φαγητό ακόμα. Αλλά το καλοκαίρι με τη ζέστη Αποφευγω να πινω. Δε με τραβάει κ ολας![]()
Η κα. Ρεγγίνα τι κάνει;Βότκα και μόνο μια. Φιλαντια.Και με το φαγητό ακόμα. Αλλά το καλοκαίρι με τη ζέστη Αποφευγω να πινω. Δε με τραβάει κ ολας![]()